176

Qanon

преди 2 години

А мутри/политици в затвора кога?!

175

Истината

преди 2 години

Мал-е-е изброих 24 заблудени гробарски трола. Как да не ги попържаш цяла вечер. Заради подобни търпяхме Тулупа 12 години.

174

Истината

преди 2 години

Тлъстия Тулупа нали все плюеше по предишните - хак му е сега !!

173

Анонимен

преди 2 години

Хайде да видим докога ще оцелеете на мантрата: 'Герб са виновни за всичко' ...

172

Анонимен

преди 2 години

Дрогарки и дрогари, по традиция изпапкахме бюджета с пет месеца предварително. Искам да ви успокоя, пари има, ама не са за тая година.

171

ТОЧНО ТАКА!

преди 2 години

Връщането на ГЕРБ на власт наистина е невъзможно преди изгарянето на Кремъл.

170

Да, ама не

преди 2 години

Тъжно е, че един от най-великите литературни герои-Майстора от Майстора и Маргарита на великия Булгаков е псевдоним на този тоталитарен убиец, крадец, измамник и....настоящ съветник на прецедента на Европейска България. Не, съветнико-убиец, няма как да убиеш 800 000 поддръжници на Герб. Но, ти може да получиш заслуженото при предстоящите протести, предизвикани от наглото и супер крадливо управление на прецедента, кабинета и съветниците му.

169

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

ХИКОГА повече крадливата шайка на Тиквата няма да е на власт

168

Анонимен

преди 2 години

Тоя мазен председател на резидента ако може направо ще върне Държавна сигурност, Варшавския договор и История на БКП. По това е най-подготвен, редовно следи депешата с Масква, интересува се как е положението в братските президентски республики - Рассия, Беларус, Мехико, Перу, Ангола, Гана.

167

11

преди 2 години

До реалист 171 ------ Точно на такъв народ като нашия му трябва президентска република с диктатор. Само че президент трябва да е Боко.

166

11

преди 2 години

Даааа, бе да! Ааа, не бе?!

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 - Кой е тоя Росен Радев за който пишеш?

164

иска му си

преди 2 години

Агент Майстора да има много поздрави от арменския поп. На следващите избори ГЕРБ ще бъде първа политическа сила. Причината е, че всички видяха, че няма друг освен Борисов, който да изведе страната от хаоса , в който го вкара Радев Кауня. Всичко това ни гжо причини зеления чорап с про.ост.ата си кратуна. Човекът изобщо не е в час, защото *** край него вървят.

163

Имате два месеца

преди 2 години

Настойчиво и за пореден път обръщаме внимание на Маринов да спре да слуша радио Масква, а да прочете Конституцията. Може и не цялата, достатъчен е член Първи. Крайно време е да престане да занимава народа на парламентарната република с мокрите си сънища за кардинална промяна и да си купи нов пуловер.

162

Анонимен

преди 2 години

Маринов още се чуди дали Росен Радев ще го направи премиер. А уж отговаря на всички условия на чорапа - сервилен е, "професор е", не си показва мутрата по медиите - само пише под женски псевдоним.

161

Анонимен

преди 2 години

Ще му се на "съветника" на резидента "професор" Маринков, ама Белия кон иде.

160

гражданин

преди 2 години

До 165. И 165 пъти да го напишеш навсякъде все тая. Нищо няма да се случи, защото ти си никой, а и няма за какво да отговарят. Има други, които скоро ще търкат наровете.

159

реалист

преди 2 години

Този мръссен *** натяква за президентска република. Така винаги се стига до ужасна диктатура в държави от нашия сорт.

158

гледна точка

преди 2 години

Ама хич не им и трябва на ГЕРБ да управляват повече това неблагодарно тъппо племе. Който иска да си блъска главата.

157

Факт

преди 2 години

Доживяхме един едноклетъчен комунист, съсипал хиляди човешки български съдби да обявява какво ще стане в България !!!!!!!!!!!!!! Това е ужасът на днешния ден , който ще ни бъде ежедневие в следващите години ! ( Ако допуснем това комунистическо *** да влияе на държавно ниво)