163

Мда

преди 9 месеца

Гарантирано от правителството на г-н Радев, и лично от другаря Бойко Рашков !

162

Изтрепаха хората

преди 9 месеца

Всеки ,който е казал нещо неудобно срещу ББ или ЦЦ или истината, се разболява или директно умира, Догане защо подгъзуваш на Бойко, а не се обедините с някой друг или с БСП? - "Мишо Шамара е прикован на болнично легло, закачен към различни апарати, които следят състоянието му. Хитовият рапър от близкото минало показа снимка от болничното звено, на която е в окаян вид, и стресна приятели и познати."

161

Анонимен

преди 9 месеца

1989г.Тодор Живков социализъм -Границата се пази от войници с Калашник и куче,който нарушител не спре се стреля.Сега демОкрация капитализъм,свободия-границата не се пази,всеки минава даже го настаняваме в центрове.Уж бягат от война ***,но изнасилват жени в Европа трошат и колят.Честито ви ЕС,Нато и Америка а аз ....си искам СОЦА

160

Z3

преди 9 месеца

Явно милиционер-министъра няма никакво намерение да се опитва да спира тълпите, които нелегално ще нахлуват на наша територия. Вместо това, той се е притеснил къде ще ги настаним нашествениците и е готов да строи нови обиталища. Ако не беше страшно, щеше да е комично. Рашков, Рашков....

159

Анонимен

преди 9 месеца

ами ти защо си бе?обясняваш се като ученичкаоставка мутро

158

Анонимен

преди 9 месеца

Явно за мигранти няма ковид. Особено ако изповядват исляма.

157

Рашко Дамаджаната

преди 9 месеца

Рашков, наздраве!

156

Анонимен

преди 9 месеца

Фактите: при Борисов миграция нула, при Радев над 50 000 пришълци само за последните два месеца.

155

Бивш граничар

преди 9 месеца

Когато границата е минирана,почти никой не минава.Е,някои неграмотни опитват,но не стигат далече.

154

Анонимен

преди 9 месеца

нали знаете,че където първо влязат като държава ,там ще ги върнат бе , ще напечат малко инфлация и ще ни дадат евро, за да направим техни лагери тук. ей това е краят. бих се борил истински срещу цялата несправедливост, но като знам народът как е защитил нашите герои и Левски най-вече, не си струва. Слава России.

153

Анонимен

преди 9 месеца

Отива Рашков да се срещне с Ердоган и оправя положението. Така правеше Борисов и имаше ефект. А Рашков като по-добър от него ще измисли нещо още по-ефективно.

152

Калеко Алеко

преди 9 месеца

Как бих могъл да храня илюзии, когато живея в държавата на чалгопитеците и кремълските парашутисти, в която Министър на вътрешните работи е чашкоФ, а в парламента се вихрят едни Маями, Татяни и бойкикевци, в компанията на Импексова и Доган и всички те са участници в Шоуто на КуКуБенда и Каналето ... !!!

151

Анонимен

преди 9 месеца

братя и сестри, така ли ще поругаем с паметта на нашите герои от миналото, с безучастното си приемане на тази *** от сорос

150

анализатор

преди 9 месеца

Нали са много добри хора арабелите,изповядващи ислям?Защо бягат от прекрасния ислямски свят,и идват в нашия-християнския.Но това не им пречи после тук да слагат бомби,да убиват невинни и беззащитни християни,и да вият"Аллах акбар".Нито един в от тях в нашия свят.Либерастите да си го избият от ума,и най вече онази сбъркана бабушкера-меркелицата.Тя е виновна за нешествието.Съд и затвор за нея.

149

Анонимен

преди 9 месеца

Ще строят центрове до границата за да са по-близо когато я преминат???А не може ли да пазите границата и вместо да наливате пари в центрове да увеличите броя на охраняващите я. И не е ли време армията ни да пази границата, а не гранична полиция.Служебните са удобни на външните кукловоди. Същите мекеретаа като всички предходни правителства. Пу! Продажници.

148

дядомраз

преди 9 месеца

Това са бивши служители на американците,преводачи и прочие персонал със семействата си. Бягат от талибаните. Америка какво ще направи за хората си?

147

Ивелин Михайлов

преди 9 месеца

МИНИРАЙТЕ ГРАНИЦАТА!

146

Анонимен

преди 9 месеца

Веднага билет за Германия. Меркел още е на власт.

145

Анонимен

преди 9 месеца

Чакайте ги да се съберат в София. Къде по горите ще ги гоните.

144

Хотелиер

преди 9 месеца

Заповядайте скъпи гости!Партията майка построи много празни хотели и къщи за гости! Меркел плаща и дава мечета бакшиш!