184

.

преди 2 години

чашков, нали си шеф на МВР, а фигуранта е главнокомандващ? Ами вземете мерки, спирайте мигрантите на границата, това ви е работата, а не да имате предчувствия за подслушване, да създавате интриги и лъжи, да чегъртате можещите и да крадете със скорост няколко милиарда за 3 месеца. До 9 коляно, барабар с 12-те ***...

183

Анонимен

преди 2 години

фигуранта и цялото правителство оставка

182

Анонимен

преди 2 години

Как проблема с бежанците при Борисов беше решен още преди да има договорка между Брюксел и Турция за трансфериране на няколко милиарда евро за бежанските центрове. Най-вероятно това се дължи на авторитета, който имаше Бойко в европейския съюз и Турция, за жалост недостижим от който и да е български политик.

181

коптор

преди 2 години

До АнонименНяма медии ,комунизъм е!

180

Анонимен

преди 2 години

Защо не стрелят , така ли се пази граница?

179

Анонимен

преди 2 години

защо никой не протестира срещу некомпетентното правителство и бездействието му. Кризата ни връхлита а те само констатират. Бежанци ни заливат а те констатират. Къде са свободните медии??? Нали преди Бойко и пречеше, сега кой им пречи. Защо в пишат и говорят за Бритни Спирс и баща и а не за безобразията на правителството и фигуранта???

178

Анонимен

преди 2 години

Рашков, негод=нико махай се по скоро. Л+жец ниеден

177

Анонимен

преди 2 години

къде са медиите, защото не отразяват че ни заливат мигранти??? Кой ще отиде сега при Ердоган??? Фигуранта ли, предателя на България??? Няма кой. Мгрантите в БГ ще станат повече от местното население. Трябва да се протестира против тия шепа хора които зарграждат България.

176

Анонимен

преди 2 години

фигуранта хвърли България в хаос и бездънна криза. Фигуранта е предател на народа ни. Той не е от народа, фигуранта е параз=ит на снагата на България

175

Давай давай

преди 2 години

Йес ю кен да направиш България помийна яма, пълна с неидентифицирани имигранти ! Гарантирано от другаря Радев и придворния му лакей Рашков ! Ех, Рашааа.. мамашка наша... !

174

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

173

Анонимен

преди 2 години

от турчина по-проведен няма! Не си създават образи на господ!

172

червената ДАМАДЖАНА

преди 2 години

я чака много дълъг период върху един *** ама не неговия а на ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ

171

иво

преди 2 години

Г-н Рашков обявете имената и адресите на жандармеристите които видяхме във вчерашните нечовешки кадри.Тези еничари в униформи трябва да си получат заслуженото.Това не бяха полицаи,а животни.Без последствия това не бива и няма да се остави.

170

Недоразбрал

преди 2 години

Напред,да разсипем България с девизът на моят гуру Грипена:Не знам ка а,*** не а така!Комунист се за бой стяга,родината си той продава,но власт и имане без кръв не дава!!В ЕС и в НАТО се кълне,но тайничко в сърцето, нивга КГБ не ще да предаде!!

169

Рашков

преди 2 години

Ако трябва, и специални покани ще им се пратят на хората, за да не се тормозят да стоят в Турция !

168

Turist

преди 2 години

Вчера на Глухите камъни 20 арабела,при Кости 10 тина арабела преди седмица.В Странджа интересно и там видяхме на 2км от Звездец и после 10 тина в гората до Малко търново при тракииските гробници.Има не е да няма емигранти.Но са смирени искат вода и подслон.

167

Съвет

преди 2 години

Веднага се махай ,куха комунистическа тикво !!!! Ще докараш на държавата огромни вреди !!! Няма ли кой да го изскубе тоя ръб ?

166

Анонимен

преди 2 години

Тоя една диплома не може да намери, ще бори имигранти!

165

Анонимен

преди 2 години

А Славчо явно се усети и сътвори невиждан панаир, с куклите и кукловодите си