144

Изтрепаха хората

преди 2 години

Всеки ,който е казал нещо неудобно срещу ББ или ЦЦ или истината, се разболява или директно умира, Догане защо подгъзуваш на Бойко, а не се обедините с някой друг или с БСП? - "Мишо Шамара е прикован на болнично легло, закачен към различни апарати, които следят състоянието му. Хитовият рапър от близкото минало показа снимка от болничното звено, на която е в окаян вид, и стресна приятели и познати."

143

Анонимен

преди 2 години

1989г.Тодор Живков социализъм -Границата се пази от войници с Калашник и куче,който нарушител не спре се стреля.Сега демОкрация капитализъм,свободия-границата не се пази,всеки минава даже го настаняваме в центрове.Уж бягат от война ***,но изнасилват жени в Европа трошат и колят.Честито ви ЕС,Нато и Америка а аз ....си искам СОЦА

142

Z3

преди 2 години

Явно милиционер-министъра няма никакво намерение да се опитва да спира тълпите, които нелегално ще нахлуват на наша територия. Вместо това, той се е притеснил къде ще ги настаним нашествениците и е готов да строи нови обиталища. Ако не беше страшно, щеше да е комично. Рашков, Рашков....

141

Анонимен

преди 2 години

ами ти защо си бе?обясняваш се като ученичкаоставка мутро

140

Анонимен

преди 2 години

Явно за мигранти няма ковид. Особено ако изповядват исляма.

139

Рашко Дамаджаната

преди 2 години

Рашков, наздраве!

138

Анонимен

преди 2 години

Фактите: при Борисов миграция нула, при Радев над 50 000 пришълци само за последните два месеца.

137

Бивш граничар

преди 2 години

Когато границата е минирана,почти никой не минава.Е,някои неграмотни опитват,но не стигат далече.

136

Анонимен

преди 2 години

нали знаете,че където първо влязат като държава ,там ще ги върнат бе , ще напечат малко инфлация и ще ни дадат евро, за да направим техни лагери тук. ей това е краят. бих се борил истински срещу цялата несправедливост, но като знам народът как е защитил нашите герои и Левски най-вече, не си струва. Слава России.

135

Анонимен

преди 2 години

Отива Рашков да се срещне с Ердоган и оправя положението. Така правеше Борисов и имаше ефект. А Рашков като по-добър от него ще измисли нещо още по-ефективно.

134

Калеко Алеко

преди 2 години

Как бих могъл да храня илюзии, когато живея в държавата на чалгопитеците и кремълските парашутисти, в която Министър на вътрешните работи е чашкоФ, а в парламента се вихрят едни Маями, Татяни и бойкикевци, в компанията на Импексова и Доган и всички те са участници в Шоуто на КуКуБенда и Каналето ... !!!

133

Анонимен

преди 2 години

братя и сестри, така ли ще поругаем с паметта на нашите герои от миналото, с безучастното си приемане на тази *** от сорос

132

анализатор

преди 2 години

Нали са много добри хора арабелите,изповядващи ислям?Защо бягат от прекрасния ислямски свят,и идват в нашия-християнския.Но това не им пречи после тук да слагат бомби,да убиват невинни и беззащитни християни,и да вият"Аллах акбар".Нито един в от тях в нашия свят.Либерастите да си го избият от ума,и най вече онази сбъркана бабушкера-меркелицата.Тя е виновна за нешествието.Съд и затвор за нея.

131

Анонимен

преди 2 години

Ще строят центрове до границата за да са по-близо когато я преминат???А не може ли да пазите границата и вместо да наливате пари в центрове да увеличите броя на охраняващите я. И не е ли време армията ни да пази границата, а не гранична полиция.Служебните са удобни на външните кукловоди. Същите мекеретаа като всички предходни правителства. Пу! Продажници.

130

дядомраз

преди 2 години

Това са бивши служители на американците,преводачи и прочие персонал със семействата си. Бягат от талибаните. Америка какво ще направи за хората си?

129

Ивелин Михайлов

преди 2 години

МИНИРАЙТЕ ГРАНИЦАТА!

128

Анонимен

преди 2 години

Веднага билет за Германия. Меркел още е на власт.

127

Анонимен

преди 2 години

Чакайте ги да се съберат в София. Къде по горите ще ги гоните.

126

Хотелиер

преди 2 години

Заповядайте скъпи гости!Партията майка построи много празни хотели и къщи за гости! Меркел плаща и дава мечета бакшиш!

125

цар рашо

преди 2 години

Оглушителното мълчание на Фигуронта дава думата на този бизродник да приемаме нови ислямски завоеватели