295

Анонимен

преди 2 години

До 332Но си прав, че мразя празниците - много хора се изсипват в нас и ме натоварват с присъствието си.

294

Анонимен

преди 2 години

И що да не мен не ми тежи няма по хубаво отпълна къща в голям хамбар сам не е работа

293

Анонимен

преди 2 години

До 332Хехе, част от приятели, съученици и състуденти гледат деца, е и? Част сме доволни от живота "стари моми и стари ергени". По празниците у нас се събират по 10-15 човека и въобще не ми е скучно. Пък куче или котка не пречи и сега да си взема и сега, независимо от избора ми да съм свободна стара мома.

292

До Prima

преди 2 години

А в коя държава мъжете и жените стават?

291

Prima

преди 2 години

И мъжете и жените тук не стават. Жените търсят живот като от филмите. Мъжът и изкарва 2 хил лева, тя от 5 години не работи, а си вика чистачка, мързи я да си почисти в тях?! Мъжът пък, постоянно я хейти пред приятели, пред нея е по-нисък от тревата и смята, че тя не усеща хейта помежду им. Въобще, и двата пола са изгубили семейните ценности. Има едни жени, които искат да живеят добре, но не предлагат нищо, и мъже, които са промити от порно културата. Децата - ***. Затова и сте пред изчезване.

290

Анонимен

преди 2 години

Зависи от много неща. На 27 се изнесох, като си купих собствен апартамент, вярно със заем, отдавна е изплатен. Поработих и в чужбина, за което. Сега съм на 45 и съм все още ерген, със стабилна и добре платена работа.

289

До 329

преди 2 години

Ами като не ти трябва мъж,твоите съученички ще гледат деца и внуци,а ти ще си стоиш сама и ще си вземеш куче или котка.И най много ще мразиш празници като Коледа и Великден,на които се събират семействата,а ти няма с кой да ги празнуваш.

288

Анонимен

преди 2 години

Северът на Европа е култура на отчуждението!Не мога да разбера защо искате да наложите точно такава кълтура на един стар народ.И то при положение,че отдавна културата на онези се провали!

287

xaxsasб

преди 2 години

До 324 - пишеш глупотевини. Работа на 25-26 почват много малко хора, в София познатите ми масово работят от 17-20 годишни, много хора записват няколко университета наведнъж, аз бях записал в Ботевград задочно платено и в ТУ редовно държавно и имах време и за работа. На 26 вече бях превъртял и една магистратура... И от мен да знаеш безкрайно безполезни всичките. Истината е да владееш java script и не падаш под 3 бона, после можеш да купиш апартамент и на кучето. Мятай се в дърбокото и не го мисли

286

До 327

преди 2 години

И защо мислиш, че мечтата на всяка жена е да си "намери свестен мъж"?! Мен хич не ми е притрябвал някой мъж да го обикалям из нас. Мне мерси! Мъже има колкото искаш за ползване (ако те кефи да ги ползваш), но после ако обичат да си ходят в тях.

285

Хихихи

преди 2 години

Ами и Румънешко и БГ имат едни по-специални социални групи, в които момичетата се женят и раждат от 11г. нагоре.

284

До 321

преди 2 години

Ти мен недей да ме мислиш. Женен съм с две деца,жена ми е красива и се грижи за децата и домакинството.Мисли ти как ще намериш свестен мъж.

283

xaxsasб

преди 2 години

До анонимен 322 - Също имам и две двойки с деца, с които се виждам, инж + писателка и друга тираджия + домакиня. Не виждам защо на полигамията се гледа на нещо страшно. От както живея сам, осъзнах, че предимно хора без собствени жилища се обвързват. Огромна част от приятелите ми от провинцията са обвързани, докато масово познатите ми родени в София са необвързани. Може би, живеещите по родните си места имат по-малка нужда от партнъор понеже имат по-голяма нужда от усамотение?

282

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен - Всички са със самостоятелни жилища и с професии между 25-40г. Няма да навлизам в подробности, но повечето са си патили и държат много на свободата си, едната мъжът и я е карала да прави аборт, друга е била жертва на домашно насилие, трета са й изневерявали. Едната е преподавателка, другата режисъор, третата има собствен бизнес в Холандия. Напоследък започнах да се виждам и с една мацка французойка художник живееща вече 7ма година в България.

281

Анонимен

преди 2 години

За бързо изнасяне са необходими:Добра работна заплата, за да може да се изнесеш.Реформи в образованието, че магистър се става на 25-26, после докато намериш работа и минимум 27.Реформи в здравеопазването и социалната политика. За да може да сме спокойни, за по-възрастните си родители (признайте си, когато сме на 30-35г., родителите ни вече са на по 60-65г. и имат нужда от помощ).И др.Та иначе казано, когато повечето хора не могат да си позволят нормална квартира и спокойствие, седят у дома.

280

До анонимна 313

преди 2 години

и като ти направя кухнята за 15 000 лв с всички екстри, наема домашна помощница за детеТО (щото второ не може, да не си развалиш фигурата, през ден сме на ресторант щото те мързи да извадиш полуготовите пакети от Лидъл от фризера (понеже друго не можеш и да правиш) - след 2 месеца ще намериш някой строителен работник, понеже ти е скучно. с такова като теб - още две заплати да ми дават - пак няма да живея. хора, възпитани от филмите на Холмарк. дано се намериш с каквото търсиш.

279

xaxsasб

преди 2 години

До 297 - Колкото до жените... Между 15-25 бях моногамен, но за щастие и до ден днешен съм си сам. Последните 6 години съм полигамен и към момента имам 3-4 отворени връзки някои от по над година, момичетата знаят едно за друго. Миналият месец една от приятелките ми се обвърза, звънна ми да се видим и и й казах, че не излизам с обвързани жени. Това, че нямам жена не значи, че си нямам няколко. Сега осъзнах, че съм бил моногамен до преди майка ми да ми подари апартамент!?

278

Бочо

преди 2 години

Коментарите тук ми убиха надеждата за обществото. Такава омраза между хората не е добре...Едните такива, другите онакива, и накрая всички сме до коленете в калта.

277

xaxsasб

преди 2 години

До 297 - Електронните игри бягство? Играя от 8 годишен, вече 22 години и резултата е че пиша, взимам решения и знам повече клавиатурни команди от над 90% от народа. В настоящата фирма играя по 5ч. И всичките ми колеги знаят, че накрая на деня ще съм свършил повече работа от тях и не ме закачат, даже напротив организирам им смяната, казвам им кой какво да прави и ги пускам да си ходят с по 2-3 часа по-рано.

276

анонимна

преди 2 години

Мен също винаги ме е вбесявал фактът, че търсят единствено хубавици, или после се примиряват и с други, но задължително искат същите тези хубавици да харесвали и бедняци. Ами то това просто е почти невъзможно, с малки изключения.