315

Доктор Сън

преди 2 години

Познавам мъже, изнесли се от родителите си , но вервайте ми това не ги прави ГОДНи, пак цицат кинта и пак са зависими, пак сметките са им непосилни и зависят от родители и приятели.

314

Ние също ще остареем

преди 2 години

Не искам да се изнасям, хубаво ми е с тях, защото дните ни заедно са преброени! Те имат нужда от мен... вече не могат сами да се справят със себе си! Как може да се срамуваме от родителите си... та те са ни създали, отгледали и направили човеци...?! Накрая в залеза на дните им ние им го дължим! Който не може да търпи родителите си...ще си плаща греховете по-късно! В случая финансовите възможности за изграждане на самостоятелен живот, не са норма за поведение и критерий за оценката на един мъж...

313

Ахахахахаа

преди 2 години

Заглавието кефи...ГОДНИТЕ мъже се изнасят....а НЕГООДНИТЕ с тех кво се случва? хахахаххахахахха

312

Анонимен

преди 2 години

355 Уточявам,данните са за месец.

311

До 353

преди 2 години

Коментар 326 е мой.Нямам нищо общо с другият,който коментари. Що си мислиш,че само един мъж коментира тук?

310

Деди

преди 2 години

Гледам пишат тук разни дечурлига с инфантилни разбирания за брака, семейството, децата, отношенията с близките. Грешки на растежа са това, нема лошо. Има едно нещо, наречено мъдрост; то идва с житейския опит и достатъчно преживени ситуации, допуснати грешки. Сега си лалате, ама като пораснете ще ви дойде друг акъл.

309

Анонимен

преди 2 години

Закриха ОБЩЕЖИТИЯТА.Преди ,всяко пред- приятие имаше общежитие.Беше4 лв,стана15. Всичко бе подредено,като балносанаториум. Имаше дамско отделение и смесено.Салон за телевизор.Но имаше предприятия.Уредени, където започваш работа,според квалиф. За да има общество ,е нужно общежитието, като защита от немотия и пълно с човечност. В момента върви гавра с хората...

308

Анонимен

преди 2 години

Зозо, ама булка няма, нали?

307

Анонимен

преди 2 години

Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.

306

Анонимен

преди 2 години

Да направиш дете не е особено трудно, не знам защо го имате за гордост :) Има двойки с проблеми в зачеването, разбирам го това, обаче да забремениш некоя девойка е фасулска работа :)) Трудното идва след като направиш дете, света ти се променя, почваш да мислиш защо си създал живот и т.н....:))) В крайна сметка, всеки си умира сам на този свят, нема да му държат ръчичка докато издъхва, несправедлив е живота, но това си е положението :)

305

xaxsasб

преди 2 години

До ЗаДаНиИма като народ - Къф ергенски данък? Хахахаха, тия с децата сте пълно ку-ку хахахаха, огледай се колко *** генерирате с децата си, над 90% от хората с деца имате автомобили. Ако ми кажеш, че ти и трите ти деца рециклирате и че сте си организирали живота по такъв начин, че да не Ви се налага да обикаляте като гламави с автомобил по цял ден евалата, ама ако сте типични консуматори, които не вкарват пари от чужбина сте в по-голям минус на странат от всеки един ерген в България. Хахахах

304

Зозо

преди 2 години

Имаме 4 етажна къща, етажа е 114 квадрата. Всеки си живее отделно. В Швеция ако искат и на 8 г. да се изнасят от тях :)))))))))))))))))))))))))))))

303

До 335

преди 2 години

Събираш се с чужди хора,не с твои близки.Няма по-голяма радост от това да имаш деца,които да са до теб.Но никога няма да го разбереш.

302

Анонимен

преди 2 години

Живеем в многоетажна къща, доходите не сами достатъчни при тия цени да се изнеса (едно време как са купували не знам) , а и не ми се плащат 35 годишни кредити.

301

Анонимен

преди 2 години

Тая на снимката надареничка, обаче много целулит има. Става само за един-два пъти мандръсане и тва е. Как да излезнеш с туй нящо на плажа? От къдя на къдя бре?

300

xaxsasб

преди 2 години

Радвам се да видя, че имам толкова сънародници, които са щастливи и сами! Нали забелязвате, че най-често, с най-много деца, са хората с най-ниски доходи и то не само в България, а говорим за света генерално. В Западна Европа масово човек стъпил на 3000 евро заплата забравя за семейство. За мен първият признак, че хората са ми скучни беше когато на 25, започнах да възклицавам с ОФФФ като чуех да ми звъни телефона, хаха. И до ден днешен имам повече пропуснати от приети повиквания хахаха.

299

Анонимен

преди 2 години

Е как да се изнеса като нямам пари?

298

Анонимен

преди 2 години

Теми като тази са стари като за кокошката и яйцето. Истината е, че кой както си го направи. А за изнасянето - при различните народи е различно, в БГ не става въпрос само за пари. Когато в една къща, а такива случаи са десетки хиляди в БГ, има възможност да живее цялата фамилия, с отделни входове и предостатъчна жилищна площ, за какво "напускане" става въпрос.

297

Анонимен

преди 2 години

До 336За теб. Но не всички са като теб. Аз не обичам да ме занимават с глупости, да се съобразявам, да угаждам на някого.

296

Скъпи дами

преди 2 години

е няма как хем да е красив, хем да е заможен, хем да е готин, хем да е умен, хем да ви харесва тл..стите зад..ници.