355

Закъснявам...

преди 5 месеца

Ехх, на 33 съм и още съм при мама и тати. Колко гадно за икономиката и робовладелците. Отказвам длъжности и позиции, които не ми допадат било заради условия или нещо друго, щото не съм нагърбен с кредит до живот, заради скапана панелка в столицата. А живея в голяма къща, колко тъжно... :(Робовладелците много добре промиха мозъка на повечето млади, че най-важното нещо е да плащаш кредит цял живот пред това да живееш с родителите си дори и да имате предостатъчно голямо жилище.

354

циклите

преди 2 години

Българинът е страшно *** и вместо да си повиши заплатите, реставрира държавата и освободи от старите комплески си цикли в миналото на едно и също място...

353

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 362 Баща ми живее в Ню Йорк, работя дистанционно за Англичани, с двойно гражданство съм и въпреки това, с усмивка, вкарвам ~3000 на месец тук, вместо в Тайланд, Сингапур, Перу, Аржентина, Испания, Португалия, Египет, Израел :} Аз съм един от 300,000 вкарващи от чужбина за да може останалите 6.7млн да се заблуждавате, че Вие и Вашите деца сте бъдещето на някой си. Цял свят се чуди дали Земята няма да ни измете, но българите в Долни Дрен задълже по 4 деца в името на народа! Хахахаха

352

Анонимен

преди 2 години

"В Европа и Америка изхвърлят децата си на 18 години и повече не се интересуват от тях. Като кучета"Пълни глупсоти ... това са под 1% от населението, дето го прави това, но и при нас иг има.

351

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо - Ем умните хора там се ориентират. Съжалявам, но е така. Далавераджийствто изисква интелект,...

350

ПроСоТо

преди 2 години

До До 380...Ти си убеден,че парите отиват при хората с високо "Ай-кю"?!...Е,драги,мога да ти кажа,че твоето едва ли достига числото на годините ти,щом твърдиш такова нещо!....Парите отиват ПРИ КРАДЦИТЕ,ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ и МОШЕНИЦИТЕ!!!!...При това колкото по-ниско е "ай-кю"-то им,толкова повече имат шанс да забогатеят,защото КРАЖБИТЕ и ДАЛАВЕРИТЕ НЕ изискват особен интелект!..ТОЧНО ОБРАТНОТО!

349

ПроСоТо

преди 2 години

До Колко мило,...дай сега и "Маминото детенце" на Каравелов!

348

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо като одъртеят наще , моите ще пораснат да могат да продължат да ме гледат.

347

Менто

преди 2 години

Българските жени се връщат при мама и тате на 32 с мелезче в ръце.!.

346

Анонимен

преди 2 години

Само със здрави обувки и дрехи не се живее,някои искат джуки,и други неща, пак здрави.Модата от кого е измислена и за какво?Външен стремеж към съвършенство ,или?

345

Анонимен

преди 2 години

Чичо Стоян пише за нормалното и устойчивото,за някои то е застой и липса на прибавена стойност...

344

Анонимен

преди 2 години

В Европа и Америка изхвърлят децата си на 18 години и повече не се интересуват от тях. Като кучета. Всъщност там повече се интересуват от кучетата и котките, отколкото от децата си. Сега остава българските журнаристи да обяснят какъв пример намират в това? Добре е българските журналисти да си припомнят какво е семейство.

343

Анонимен

преди 2 години

Има изследване,че семейните живеят по-дълго,а това не пълни нечий джоб.Оборота е бавен и нисък.За това революции, войни,епидемии,и всякакви занулявания.Дори и извънземни.Всичко,за свеж и невеж материал,и свежи капитали.

342

Анонимен

преди 2 години

Умен,начетен,богат , наследник,практичен,устойчив.Думи различни

341

Анонимен

преди 2 години

Икономиката винаги се е клатила,така именно се управлява прираста на населението.Поставени сме в такава матрица и после ни сочат за грешни.Но човек може да устои,без много сравняване чрезСМИ и ламтеж.

340

Анонимен

преди 2 години

Ами какво да кажа, младостта е непостоянна, игрива,и дано свестните при свестни отиват,за да не се трупа гняв страдание и озлобление.На всички мъдрост и късмет!.Винаги може и по-добре.За всеки мъж има една жена и нека кепенците на семейството хлопнат.И нека да си помагат.Иначе......комуна,кой на кого е!?

339

Анонимен

преди 2 години

защо да правя семейство ,ако след това и то ще се пръсне насам-натам с тази неустойчива икономика ?

338

Анонимен

преди 2 години

Поживей си ,мама,че при каква ли ще попаднеш...Майките дърпат назад.Жените бутат напред.За да го има семейството.И не за употреба става въпрос.А за естествено развитие.Иначе - обратно в утробата,както изпяха Металика - международната псувня - върви на .........

337

Анонимен

преди 2 години

Добрите взаимоотношения,не трябва да включват глезена.Мъжете като деца наистина са много по-глезени от момичетата.Постила им се от далече на повечето.Към другите ,които успяват да завъдят семейство,дори без да са разточителни,скромно и с любов,моите уважения! Традиционното семейство е на прицел.То загине ли(начини либерастите пропагандират),значи сорос е успял.Не се наежвайте едни към други.

336

Тука е така

преди 2 години

Ами малоумия с инфраструктурата и корупция навсякъде. Цените на наеми/жилища са непосилни (80% от цената е за далавера и подкупи, 20% е реално строежа) за повечето млади хора. И това е резултата.