51

Анонимен

преди 2 години

До 52. Тогава да спрем с плащане на данъци и други сметки!

50

Анонимен

преди 2 години

Не.

49

Анонимен

преди 2 години

Избориииии!

48

Анонимен

преди 2 години

А дано,ама надали.

47

Калеко Алеко

преди 2 години

До expert ... Ами защото тогава радеФците ще си имат държава в която ти ще присъстваш формабно, като част от актива им ... не случайно фигуранта го идздигнаха акционерите от РеМеДето на Позитано 20, които заедно с държавните предприятия приватизираха и "светлото бъдеще" на червените бабички, както и техния глас в комплект със .. !!!

46

Албена

преди 2 години

Трябва ни президентска република и закриване на парламента. Всички видяхме че от него няма никаква полза. Така и 240 хрантутници и около 5000 човека обслужващи ги около тях ще намалят разходите на държавата.Един президент и едно правителство са напълно достатъчни. Всичко друго е пари на вятъра включително и изборите за парламент.

45

Маноле,

преди 2 години

Служебното правителство ще управлява до следващите избори. Достатъчно за размутриране на модела. Включително и на протестиращите мутреси.

44

expert

преди 2 години

Не разбрах , ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА Е МНОГО ОПАСНО НЕЩО????????? ЩОТО ЕДНА ТУМБА ХРАНТУТНЦИ ЩЕ ОСТАНАТ В ПЕРИФЕРИЯТА ?....

43

Гласуването

преди 2 години

Задължително в България. Който не е гласувал през последните 5 години се лишава от българско гражданство.

42

До Третият мандат ... Целта на радеФ е служебното му правителство да бъде одобрено за редовно, за да може да режисира преЦедентските си избори, а такова намерение заявиха като от БСП, така и от ИБГНИ ... Ще е интересно как ще реагират при това положение "демократите" на бойкикев, както и тези от Шоуто на каналето без които сметките на фигуранта няма да излязат ... !!!

41

анонимен

преди 2 години

Дано народът е разбрал че яйчено доматения протест не е за промяна, а за ПОДМЯНА на министерски постове. Видяхте истинските лица на Мая, Татяна, Христо, Тошко и Слави- зависими лицемерни интересчии, които ги интересува тяхното лично благополучие. Дйржавата е пред пропаст- крачка с тях и катастрофа. Време е за крачка назад, и да спасим държавата.

40

Анонимен

преди 2 години

ДОКАТО СЕ РАЗИГРАВА ЦИРКА С ИЗБОРИ И В ПАРЛАМЕНТА ,ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КРАДЦИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО - ВАСИЛЕВ , ПСИХОТО К.ПЕТКОВ И СПЕЦОВ ПРЕНАСОЧИХА ОГРОМНИ СУМИ КЪМ КУХИ СТРУКТУРИ.ТОВА Е ПО -ЛОШО ОТ КТБ КРАЖБАТА. ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА УЖАСНО И ПРОКУРАТУРАТА СПЕШНО ДА СЕ НАМЕСИ ....

39

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да се внесе промяна в изборния закон. Не може при 70% негласували да ми твърдите, че някой е спечелил изборите. Партията на протеста са негласувалите, и не се заблуждавайте, не ни интересува какво ще е бъдещето на България.

38

Анонимен

преди 2 години

Има шанс, ако третия мандат се даде на ДПС.

37

Северозападняк

преди 2 години

Добре си беше при Баце, ама кой *** би в главата да гласувам за "промяната" и "един нов морал в политиката" !?

36

Гиб Мелсън

преди 2 години

Няма абсолютно никакъв проблем служебното правителство да упралява и 10 години. След като партиите са достатъчно некадърни и злобни да се разберат помежуд си. Служебното било трупало негативи заради тока и мигрантите. Тока защо е скъп? Защото парапитека от Банкя въведе пазарен ток за фирмите. Това не го е нправил Радев. Мигрантите Ердоган ги пусна за да помага на прислужника си от Банкя. Българския народ е като една овца, която партиите не могат да си поделят. Всеки ламти за цялата овца и Слави

35

...

преди 2 години

ГЕРБ и ИТН държат над 51% от парламента. Без една от двете партии няма да има правителство.

34

Уиндолски диктатор

преди 2 години

Усилено се говори , че учиндолския диктатор е офейкал към Барбейдос , за да си харчи на воля 200-та милиона евро , дет взе от Бойко Доганов , за съсипване на възможността за съставяне на реформаторско правителство и опорочаване на протеста !

33

Реалист

преди 2 години

Хайде сега, всички тези, които крякаха неистово, колко добре било миячите на ке.нефи и всякакъв друг слугинаж в чужбина да определя живота на тези които живеем и си плащами данъците в тази държава - да се хвърлят от телевизионната кула с главата надолу ! *** народец - това си е истината !

32

гост

преди 2 години

Да имат късмет да позволят комунистите да съставят правителство, до сега депутатите бяха живи.