91

Че те

преди 2 години

ако не са ГЕРБ кворум в НС не могат да съберат, пък камо ли правителство да изберат. Май тоя път на Боко ще е златния пръст.

90

Крум

преди 2 години

Не е важно дали червените линии са много а дали се спазват предизборните обещания.Все пак всеки е гласувал с ясното съзнание че партиите имат тези червени линии.Ако избирателя не е бил съгласен с тях е имало и други партии за които да гласува.

89

payak

преди 2 години

Аз пък мисля, че шанс има още при втория мандат. Всички знаем Бойко-днес твърди едно, утре на обратно и започва да ни убеждава, че това е правилно. Славчо и той днес през Тошко каза, че ако получат покана за разговори от ГЕРБ ще мислят. Промяна в позицията. Не е отказ. Уж в името на България, ще напишат някакви приоритети и давай. Баце ги умее тези работи. Да припомня, Яне Янев, Волен, Валерката, Шкембе войвода, Магарешки. Така че не бойте се правителство ще има.

88

Ванчо

преди 2 години

Много ясно. БСП, Ицето и Майчето ще разделят баницата, ДПС ще се присламчат.. ГЕРБерите ще сложат едно рамо понеже видиш ли им пука за ората... о хоп, имаме правителство. А дефакто имаме нищо. Май май ИТН ще да са с най-голеюите топки.

87

Анонимен

преди 2 години

Шанс винаги има. Стига да нямаше Такъв Народ.

86

Анонимен

преди 2 години

Идеята е Баце да се върне. Той каза, че без власт е мъртъв. Каза го. И сега му помагат активно на мутричко. Ще се разплача и ще си купя фанелка с лика му. Усмихнат.

85

Анонимен

преди 2 години

До Аз предлагамМА рабира се, разведена майка е къде къде по-добре от стар ерген и стара мома. Интересно предложение, само дето тогава истерията ще е пълна, няма разведена майка, която да не е истеричка, иначе не би се нарекла разведена, дори и да е без мъж.

84

Анонимен

преди 2 години

герпа не искат да вземат властта, понеже искат другите да се изложат хубаво, евентуално ББ да вземе да стане президент и чак после да яхнат златната кокошка за още 12 години. От позиция на силата после могат да си организират измислена опозиция и пак да си играят на криеница. Ако междувременно не се разпадне наистина всичко, а такъв риск има. Особено ако бъдат атакувани здраво и президенство и прокуратура - е тогава ще си станем верно свободно ромско пасище, не държава.Ако е писано и дотам ще

83

Пророк

преди 2 години

До президентските избори - никакъв шанс!!! Ако ще и 5 избора да се случат за милиони левове грешни пари.

82

Аз предлагам

преди 2 години

...да се издири и сложи за министър - председател или поне финансов - една разведена майка с едно или две деца, без никаква помощ от бившия, за да види държавата КАК СЕ ОЦЕЛЯВА И КАК СЕ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦА НА ТРУД И УЧЕНОЛЮБИЕ! Разбира се, не всички са в тая графа! :-)

81

999 до 87

преди 2 години

НИЩО ПОДОБНО!!! ТОВА СА ТЕЗИ, КОИТО СА НА ПОВЪРХНОСТТА, ТОЕСТ БО.К.ЛУК.А!!! ИСТИНСКИ ХОРА ИМА НАВСЯКЪДЕ , ПОНЕ АЗ ГИ СРЕЩАМ - ПРИ ТОВА ОТ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ!!!

80

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят политическият пуберитет на този етап, но друга възможност като че ли няма.

79

Анонимен

преди 2 години

Махаме Радев и слагаме Борисов, Доган и Пеевски. леле какъв възход ни чака

78

успеха е

преди 2 години

коалиция ГЕРБ, ИТН, ДПС след изхвърляне на кремълския модел на РАДЕВ.

77

Анонимен

преди 2 години

МАЛКО СМЕ, СЛАБИ СМЕ - ГРАЖДАНИТЕ. ПОСЕВМЕСТНА СЕЛЯНИЯ, ОРИЕНТАЛЩИНА, СИ ГАНИЯ, СЕЛЯ ЩИНА, ПРОС ТАЩИНА, ЧАЛ ГАР ЩИНА, МУТРЯ ЩИНАА!

76

Майна

преди 2 години

ЛИПСВА ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ!!! КАКВА ПОЛЗА ЗА ДЪРЖАВАТА, АКО СЕ МАХНЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР?! ТОЧНО ОБРАТНОТО - КАКАФОНИЯ И РЕЗИЛ ЗА БГ !!!. БОЖКОВ - НАЙ- ГОЛЯМАТА ДС МУТРА ПОТРИВА РЪЦЕ.

75

ЦАР СИМЕОН ВТОРИ

преди 2 години

СЪРДИХТЕ СЕ КАТО КАЗВАХ, ЧЕ ТРЕБЕ ДА ВИ СЕ СМЕНИ ЧИПА...

74

Праведен

преди 2 години

Не, съществува при 60-я път !

73

Може би

преди 2 години

...АКО СЕ ПОСТИГНЕ ОБЩО РЕШЕНИЕ ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ И ТОВА СТАНЕ С КОНСЕНСУС, ТОЕСТ ДА Е ОБЩОУВАЖАВАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ С УТВЪРДЕН МОРАЛ!! ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!:-)

72

Анонимен

преди 2 години

разкарайте тази адвокатска сбирщина от политиката и ще ди дойдат нещата на място