414

Анонимен

преди 2 години

Ваксините помагат на ваксинираните само когато не е грипения сезон. После се препоръчва трета доза ама тя сработва като мине грипния сезон. А производителите винига са в сезон ... за печалба. И така докато свършат балъците.

413

Анонимен

преди 2 години

Абе какво натискате тия многострадални учители? То трябва и родителите тогава да представят сертификат за ваксина пред директора на у-щето. Иначе - да си стои детето му в къщи. Виждате, медала има 2 страни!Какъв е смисъла -даскала с ваксина, родителите -не и всички вкупом и ваксинирани и неваксинирани, си менкат вируса!

412

Анонимен

преди 2 години

Майка ми се ваксинира и се разболя. Оправи се, минаха няколко седмици и се разболя отново уж от някакъв летен грип. Беше на антибиотици. Оправи се и после пак я хвана гърлото и така цяло лято блуждае между здрава и болнава. Тя отначало беше скептична защото преди мноооооого време си е слагала грипна ваксина и после цяла зима е била болна, но под натиска на общественото мнение си сложки Модерна и резултатът е същия, но през лятото.

411

антиваксър

преди 2 години

До Питанка Казват на децата: То и с Галилео Галилей така стана - властимащите го накараха да се откаже от теорията си, ама познайте дали Земята се въртяла по времето на "Светата" инквизиция :)

410

антиваксър

преди 2 години

До дедо Ви Споко, ***, нали нямате деца :)

409

дедо Ви

преди 2 години

Боже събери си вересиите! Тези неграмотници учат децата!!!! Дигитализация...аха...сърпа и мотиката!! Докъде я докарахме господи??????????????

408

Анонимен

преди 2 години

Ми да си стоят в къщи и да не им се плаща ,в онлайн пространството има всякакви уроци и обяснения за всичко така могат да си учат децата и тази година .

407

мхм...

преди 2 години

Преди два дни в една от държавите с най-сериозна ваксинация - Израел, стигнаха до над 6000 новозаразени, и така се върнаха до нивата отпреди половин година. От април до юни положението е спокойно, после от юли започва покачване, за да се стигне до августовския ръст. Сериозните случаи също се увеличават - от февруари до юни има спад, от юли започва ръст, а от август е кривата е право нагоре. Ето така "работи" Пфайзер срещу делта варианта...

406

В.Узунов

преди 2 години

Винаги са ми били антипатични даскалите.Ако имах дете никво училище. Още от малко и ще го пратя да реже дърва или на някой гатер.

405

Коприва

преди 2 години

До Питанка. В науката не е неоходимо да се вярва - тя създава модели на реалността, които описват случващото се, издига хипотези и ги проверява. Това с вярата в науката си е грозно секстанство, особено като се има предвид, че пландемията обърна с краката нагоре медицинските постановки, предефинира епидемията, пренебрегна стандартите за изпитване на медицински препарати. Много по-малък брой проявени странични ефекти е спирал ваксинационни кампании - свинския грип. Прави са учителите!

404

Без пари

преди 2 години

Защо ваксините са без пари ?

403

Банка МошеАвраам

преди 2 години

До vКак какво бе , пари валят париии на компаниите за ваксини . И не само на тях но и тия които ни карат да се бодем за наш риск също се ублажват а и още много други.

402

НИКОЙ

преди 2 години

До Питанка Точно защото учителите вярват в науката те НЕ вярват на набързоскалъпените и не преминалите всички фази за изпитание вакцини.

401

Питанка

преди 2 години

Как учителите преподават науката ако те самите не вярват в науката? "Деца, това тука е глобус, но от мен да знаете земята е плоска. Прочетох го във Фейсбук". Пълна трагедия!

400

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКъде намесваш Левски и Ботев, бе, ! Земи си бий една ваксина, белким поумнееш малко, та да можеш две свързани изречения да напишеш.

399

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЦитат: "Един ваксиниран да има в дома той може да бесимптомен носител може да разболее цялото семейство .. Може да развъдник на нова мутация която ще убие и дацата му.."Боже, колко си невеж! Именно неваксинираните стават развъдници на нови мутации, ***!

398

v

преди 2 години

До 435 - И какво постигнаха, като се ваксинираха? Пак продължават да броят положителни тестове. В Израел болниците не са "празни", както някой тук вчера излъга. Напротив, там цялото население е набодено, и пак влизат хора в болниците, пак има тежки случаи. Ефективността на ваксината срещу делта варианта е спаднала под 40 процента според официалните власти там, не според "антиваксърите". Налагат се "бустери". Утре ще се пръкне нов вариант, срещу който набодените няма изобщо да са предпазени.

397

Анонимен

преди 2 години

Интелигенцията - лекари, медици и учители, масово не иска да си слага неумолимо пропагандираните препарати. Слочаенос? Щото са прости ли? Българинът сам не е тиранин и не обича тиранията над себе си - а бодежът с "вълшебния" препарат е чиста болшевишка тирания.

396

Анонимен

преди 2 години

Близо 3 милиарда души от цялото човешко население са вече ваксинирани с ковид или близо 1/3 от всички хора. Предимно в най-развитите и най-богатите страни по света. А тук продължаваме с глупостите и страховете.

395

Че защо ли

преди 2 години

Защо ли тук не вярваме много на властта? Случайно е. Или не? Властта ни обгрижва добре, и преди, и сега, няма избягали я чужбина, няма обезлюдяване на села и малки градове. А ний не вярваме. Щот сме глупавички. Нали?