354

антиваксър

преди 2 години

До Жоро Добре, защо го продават в аптеките. Сезирайте Министерството, нещата са сериозни, Жоро се съмнява. Аптеките продават, каквото една жена каза.

353

антиваксър

преди 2 години

До Жоро А къде прочетохте защо я продават в аптеките? Аз не съм учен и никой тук не е. Вие самият - най-малко. При толкова възможности да ни покажете как става - научното доказване, нищо не показахте, обаче го изисквате от нас. От какви позиции? На какъв се правите? На оборски учен?

352

Жоро

преди 2 години

До антиваксър Добре бе, човек, кажи поне за "японското" метро и сребърната вода. Прочете ли го някъде, или една жена на пазара каза, че е така?

351

антиваксър

преди 2 години

Продължавам ненаучно да изброявам как да си помогнат хората срещу вируса - витамин С; слънчева светлина, витамин Д; зеолит; медицински гъби, бета глюкани; билки; плюс вече изброените фитонциди, пчелни продукти, УВ лъчи, озон и сребърна вода. И на последно място, но първо по значение - липса на стрес. За сведение на Жоро и оборския т(р)ор/л :)

350

Жоро

преди 2 години

До Анонимен 384Да те питам и теб - имаш ли някакви доказателства за "фактите" си? Или и ти си същия дървен философ, като антиваксъра?

349

Анонимен

преди 2 години

Наскоро пак имаше подобна статия, описваща несъгласието на учителите за ваксинация. Считам, че да се разболеят е по-малкото зло, да припомним, че много хора си заминаха от този свят, от самата ваксина. Да съм по-точен, няма ваксина, която да е без отрицателен ефект върху хората, няма. Вече има и официална статистика , показваща как след втора доза, много хора схващат ковид и има смъртни случаи. Получава се едно нищо, или по-точно казано - ползването на хората за експерименти, вместо бели мишки.

348

Жоро

преди 2 години

До антиваксъра Добре, след като очевидно не можеш да подкрепиш с нещо твърденията си за качествата на сребърната вода, можеш ли поне да ми кажеш къде да прочета за дезинфекцията на "японското" метро?

347

Анонимен

преди 2 години

Спрете да спорите по между си! Фактите говорят сами за себе си. Факт е че СЗО нарече тези химически формули препарати, а не ваксини. Факт е, че имат разрешение за временно използване докато е налице пандемия, което значи че в мига в който тя спре, те вече са без разрешение за употреба. Факт е че СЗО поиска 10% ваксинирани в държава! Факти! А когато те говорят и боговете мълчат.

346

антиваксър

преди 2 години

До Жоро :):):) Току-що изказахте твърдение, което отказвате да докажете научно :), в което упреквате мен :) Т.р.о.л

345

Жоро

преди 2 години

До антиваксър какво значение има какво и къде съм чел? Сега говорим за сребърната вода, за която упорито отказваш да се обосновеш.

344

Анонимен

преди 2 години

Така е! Прави са! Оставете ги хората сами да си решават. Ако някоя професия излезе срещу ваксините аз ще ги подкрепя. Живеем в демокрация. Всеки сам да решава дали ще се ваксинира. Не може да се задължават хората да подписват че са съгласни с нещо с което не са! Това е насилие и тоталитаризъм.

343

антиваксър

преди 2 години

До Жоро Писах Ви, че японското метро се дезинфекцира със сребърна вода. Все на някакво научно основание ще е, нали. А оборският тор и урината са Ви твърде близки, започвам да се досещам какво работите :)

342

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се май месец и съм безкрайно разочарован. Ваксината беше лъжа! Това което ми показаха във фейсбук, че ръката ми ще стане магнитна се оказа 100% лъжа. Нямам идея защо се ваксинирах!

341

антиваксър

преди 2 години

До Жоро :) Добре, пак е нещо. Сребърната вода се продава в аптеките. Да запитаме Министерството на здравеопазването тогава :) Между другото, в кое научно списание четохте за фитонцидите :)

340

Жоро

преди 2 години

До антиваксъра Кои твърдения се проверяват? Че оборския тор лекува алцхаймер? Да, сигурен съм, че има огоромна изследователска дейност по този въпрос ;)

339

Жоро

преди 2 години

До антиваксър Нищо не пропускам. Парковете бяха затворени поради паникьорските решения на управляващите, не знам какво стои зад тях. Антибактериалните свойства на фитонцидите са добре известни и проучени, по този въпрос спор нямаме. Имаме спор за безпочвените ти твърдения за сребърната вода.

338

антиваксър

преди 2 години

До Жоро Не е вярно, проверяват се такива твърдения и се правят изследвания, освен ако резултатите са неудобни. Добре, удобно пропуснахте за фитонцидите. На основание на кое научно изследване затвориха парковете и забраниха да ходим в планините?

337

до 372 антиваксър

преди 2 години

Това е все едно да наденеш кoндом докато пътуваш на среща, после да го свалиш, да опрaвиш мадамата и после пак да го нахлузиш с вярата, че си я опазил.

336

Жоро

преди 2 години

До антиваксърa Пак ти казвам - не може да се докаже отрицателно твърдение. Това е все едно да твърдя, че оборският тор лекува алцхаймер и да искам да докажеш, че греша. Защо някой би тръгнал да доказва, че оборския тор НЕ лекува алцхаймер? Защо някой би тръгнал да доказва, че сребърната вода НЕ лекува нищо?

335

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен По-голяма е, отколкото да си сложите маската и да си въобразявате, че микроскопичният вирус ще се спре върху нея.