434

Анонимен

преди 2 години

Много им се иска пак да преподават от вкъщи пред компютъра. Услади им се и сега се чудят как да си върнат кефа. Продавача в магазина какво ли оправдание може да си измисли, ако откаже ваксина? А да - ами рискува някой *** да го зарази, влязал в магазина без маска и изкихал му се в лицето. Забравих... продавача не може да продава хляб "дистанционно".

433

Учител

преди 2 години

До *** Българските учители не са държавни служители, не Ви ли е известно? За разлика от полицаите, които са.

432

До271

преди 2 години

Не бъркай решението на един цар с решенията на един народ. Не българският народ е спасил евреите, а цар Борис 3 и с това е платил живота си. Какво е спечелила България от това решение - знае ли се? Знае се само какво е загубила - един от най-милеещите за България управници.

431

Анонимен

преди 2 години

До *** Ами за всичкия немалък процент учители, които го преболедуваха и си изградиха имунитет? И тях ли ще караме насила да се ваксинират? А това, че излизат всеки ден данни, че ваксините след някой друг месец не вършат никаква работа? Осве, че не спират разпространението, Австралия, Израел, Великобритания, Сингапур, повечето в болници са с 2 дози? Къде е логиката в това задължително ваксиниране, или то отдавна не е медицински въпрос май..

430

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 464 Разбира се това би било най-логичната стратегия от самото начало още, предвид известните демографски характеристики на този вирус .. Тази цел със 100% ваксинирано население започва да намирисва, точно по тази причина.

429

Българопитек

преди 2 години

Учителите имат по закон стандартен отпуск от 48 дни. Всички те са на държавна работа - и ние плащаме техните заплати. Задължително всички служители на държавна работа трябва да се ваксинират. Изключение само за тези, които са получили документ от личния си лекар, че са несъвместими с ваксината.

428

ЛУД

преди 2 години

РАБОТАТА НЕ Е ВАКСИНАТА А ИСКАТ ОНЛАЙН ПО ПИЖАМИ ОТ ЛЕГЛОТО И С КАФЕ В РЪКАТА ДА ПРЕПОДАВАТ ДРУГОТО И БЛЯ БЛЯ БЛЯЯЯЯЯ

427

Спокоен

преди 2 години

Вижте, сложно е ,но да анализираме (раздробим). Няма причина хората над 55 ... 60 години да се ваксинират. Не се очаква да правят деца тепърва или да развиват нещо автоимунно. Пък и да направят, то е бавно и (сори за цинизма) съвместимо с края на живота им. Ужасяващо е хора във фертилна възраст или деца да го правят!

426

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, не знаеш че и учителите са като всички българи. Просто сме му яли попарата на комунизма и го надушваме отдалече. Четяхме работническо дело между редовете. Западняците тепърва ще се учат. Ваксините не са одобрени за масова употреба. А само за старци и такива със здравни проблеми. Факт. Производителите им не поемат отговорност и ни карат да подписваме. Факт. Принуждават ни насила. Факт. 40 нови милиардера се появиха покрай ковид плюс обогатяване на досегашните. Факт. PCR фалш- Факт

425

Въпрос

преди 2 години

До Solar Power=,Кви патици бе патицо? И къв обстрел? Знаеш ли по колко хора измираха от сезонен грип преди да изчезне мистериозно чрез PCR тестовете? И знаеш ли на колко им се усложниха сериозните болести защото не ходеха на контролни прегледи а и докторите ги пренебрегваха. Или на зъболекар. Ами оведозите? Самоубийствата. А с тия маски спиращи кослорода? Дори на деца.

424

За съжаление

преди 2 години

За съжаление в по-голямата си част българските учители са полуграмотни, лоши педагози, конформисти и не много интелигентни. Но срещу тях стои една по-малка част учители, които са тяхна противоположност и е истинска чест за училищата, в които работят и защитават високия престиж на професията.

423

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 463: Ти какво предлагаш да си караме нормално и да чакаме като патици на обстрел ? Който оцелее оцелее просто природен подбор ?

422

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Не съм против антиваксерите ! Напротив уважавам и тях. Обаче от последните 600 починали в САЩ 99% са неваксинирани. Нека тези против ваксините да предложат по добри решения от ваксините за да не умират хора ! Важното е да не умират хора. Правенето на нищо също не е решение. Имаме пример от миналата година когато нямахме ваксини. Умряха двойно повече хора от нормално. Предложете нещо от което да не умират хората !

421

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да се ваксинира, то и от тия, дето се ваксинираха голяма част го направиха за да могат да пътуват и да не плащат пср тестове. Единствените, които напират за ваксиниране са медиите, особено телевизионните, управляващите и една сбирщина от платени професори, математици, здравни инспектори, разни фокусници в празнодумието. Но и те го правят през медиите. Въобще медиите са основните преносители на тоя вирус, ако не бяха те, най-много няколко прилепа и норки щяха да знаят за него.

420

Анонимен

преди 2 години

Това с принудителното ваксиниране не е чиста работа. Болниците са пълни с ваксинирани, но тази информация незнайно защо не достига чрез медиите до обществото. Сигурно е само, че не ни мислят доброто...

419

453

преди 2 години

Бях качила скорошен линк с данни от Израел и Австралия, но са го изтрили. 95% от новите случаи, и то тежките, са с поне една доза, и то в двете държави. Това е притеснително.

418

Анонимен

преди 2 години

Това ако е вярно, е доста притеснително. Доста такива данни излизат вече от доста държави, масово новозаразените са с поне 1 доза. За сметка на това данни за преболедували почти няма, няма интерес просто от такива проучвания. Доста хора го изкараха на домашно лечение, без PCR тестове, защо да се ваксинират на този етап? Защо е този натиск, ваксиниране на всяка цена?

417

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, повечето го караха без тест и нямат сертификат. Но пък винаги могат да си направят един тест за антитела, да отидат на някой от протестите пред министерството на здравеувреждането и да попитат какво не им харесват на антителата!

416

Анонимен

преди 2 години

В нашето училище 80% от учителите го изкараха нелегално без да се тестват ,за да избегнат карантини на цели работещи семейства ,и сега не искат да се ваксинират ,но пък и нямат сертификат ,че са преболедували .

415

Анонимен

преди 2 години

Учителите преболедуваха и имат антитела. Да се ваксинират троловете! Троловете не са преболедували, защото не се срещат с хора поради естеството на работата им да стоят в къщи пред компютъра и да тролят по 24 часа на ден.