84

Анонимен

преди 2 години

Шапкарят е виновен, той даде пост на това недоразумение.

83

Анонимен

преди 2 години

Кацаров ти си едно недоразумение в това министерство Вземи та се махни по скоро вместо да ни почаваш какво трабва да се направи

82

!

преди 2 години

Ами хайде взимайте мерки, стояхте на хранилката и чакахте правителство, който да се нахендри на тази вълна.... от тук нататък избора е само един - коалиция с ДПС, нямат друг избор.

81

Василев

преди 2 години

Селяни прости , усещате ли ледения смъртоносен дъх на Китайският Всемогъщ Дракон, който е притихнал, с няколко хода напред , тежковъорръжен със застрашаваща инерция гледа как жертвата сама ще дойде и ще се сблъска с китайските научнотехнологични индустриални челюсти!!!Агент Боджър Галахар!ЦРУ!!!

80

кацаров

преди 2 години

аз съм само свят лиляв.... къвто цвят ни кажат началниците такъв сме си баце. проблемът е че след като нашето псевдо елитче под диката на техните парньори онождачотъпкачи 30 години ни геноцидира, вече никой за нищо не ви верва. загрижили се спонтанно много да не умрем от грип а сме държавата снай голяма смъртност и най болно население. ракът и сърдечни болести и диабет са за предпочитане. десет процента ваксаджии минахте ли? не май. че ударите на камък ми се струва. внимавай само да не ви ударим

79

Анонимен

преди 2 години

Ясно ли ви е вече, че всички танцуват на една музика. И тиквата, и президента и чалгаря. Марионетки, нищо повече.

78

Анонимен

преди 2 години

уж промяна, нова власт, а по Ковида странно съвпадение на мненията със старата...

77

T

преди 2 години

Спрете самолетите! Президентът знае кои. Че откакто им трябва нова вълна здраво работят. Особено добре се вижда, когато не е облачно. Бог с нас и бъдете здрави!

76

Анонимен

преди 2 години

pharma мафията есилна, но не непобедима

75

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да гласувам за президент, който слага за министри хора като този!

74

Клоунски Свят

преди 2 години

До DemonazАз съм чул че ще е септември , но като гледам ще е доста по-рано - ОСВЕН ако НЕ ИГРАЯТ като Tikvonii със преиграването миналата година за спасение на мутро-бетонието -този път обратно -незатваряне докато сезона е активен - за ТОВА Бойко ЛЕПНА ИЗВЪНРЕДНО ЗА 2 МЕСЕЦА ЗА 2 СЛУЧАЯ. После ако се сещаш го махна май месец и се скараха с Ген Годжи за това - Годжи искаше още 1 месец, но това означаваше ЙОК СЕЗОН

73

Анонимен

преди 2 години

чака да му спуснат заповеди от СЗО

72

пффф

преди 2 години

"Кацаров: Необходими са мерки" - е, кой да ви ги измисли тези мерки, вие сте на власт, мислете ги и ги прилагайте. Какви са тия изказвания тип "трябвало да се направи", "имало нужда от еди какво си". Хайде, работете, нали за това драпахте?

71

Demonaz

преди 2 години

Кло шар не кради никове.

70

Demonaz

преди 2 години

Подлогът се членува с пълен член, илитерат!

69

Василев

преди 2 години

Бати Бойко ще ви изплющи селяни прости, той идва на бял кон, с изчистено досие , с най-добри намерениия , той е добрият рицар , който въздава справедливост, той е българският Гарибалди, който се хвърля срещу мръсните шовинистични чужди империалистични хищнически капиталистически намерения, да оглозгад българската икономика и да поставят българския едър капитал на колене!Агент Юджийн Скайлер!ЦРУ!!!

68

Demonaz

преди 2 години

Спуснали са новите заповеди. Кога ще е затварянето,че е много страшно май,май след 15 септември. По-добре затворят училищатата от колкото бизнеса. Какви училища , ходят се дрогират и правят на тежкари. Бизнеса е важен за всеки аспект от живота. Или заради баба Пенка с торба болести ще затваряме цяла България. Всяка есен-зима починали старци с множество болести малей.

67

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Какво да кажа още .. българите си заслужаваме съдбата ... никой не ние е виновен , само ние самите можем да си помогнем . Но за съжаление трябва да минат много години докато се научим и изградим по-добра политическа култура .. Като гледан ние нямаме никаква кълтура все още... Парламента е просто представителна извадка на българското общество и очевидно нашето общество е доста болно :))

66

Анонимен

преди 2 години

Така било написано в плана. Ами нали вие го писахте! Отговорността е ваша и на зеления чорап, който ви назначи.

65

бг

преди 2 години

така е, когато цацар се занимава с право, кацар- с медицина, пожарникар- с държавност, офицер- с президенство, шоумен с политика... "Винаги съм казвал, че у нас всеки се занимава с това, което не му е работа" -Т.Живков.