144

Чалга

преди 2 години

Чалгата за малко и да поведе хорото ,ама не знае стъпките .

143

до156

преди 2 години

Числата ти са лъжливи *** !

142

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който ви говори да се ваксинирате е престъпник и терорист !

141

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки бе?Нали всички държави ги затвориха и ходехме с маски като овце и пак сме заразени.Няма мерки срещу това.Престанете да тормозите хората.

140

Кви мерки?

преди 2 години

Ваксини ли? Нямаааааааа! ПИШЕТЕ Thecovidblogs и ще видите колко некролози има от тази вакса! По официални данни 20хиляди са умрели,2 милиона с увреждания сама в Европа! Достоверно е,пишете имената на умрелите в гугл и ще видите че излизат им други сайтове! Успех овце! Още слушайте тези раби ня дяволя и си бодете! Аз ще умра когато БОГ реши!

139

равносметка

преди 2 години

Рзмислих и реших-ще се ваксинирам.Защото числата показват,че от 420000 заболели към 18 000 са загинали-значи всеки 20-ти.В същото време имаме над милион ваксинирани.Ако ваксините бяха толкова опасни колкото вируса трябваше да има 50 000 загинали от ваксина.Е,няма и 50!И в двата случая ако оцелееш имаш някакво време в което можеш свободно да си свършиш нещо.В края на краишата десетки пъти по голям е шанса да загина в катастрофа отколкото от ваксина!Ако тези 1 000 000 са сбъркали значи и аз така!

138

Antvx

преди 2 години

Щом са необходими мерки - вземайте ги! 85% от хората са... зад вас. Взимайте ги внимателно тези мерки...

137

.

преди 2 години

Че влезе и в кафявата, споко!

136

Реалист

преди 2 години

Тъжното е, че маса народ иска едно, праи нещо и се получава точно обратното на това, което искат. Искат да няма ограничения заради вируса, правят всичко възможно епидемията повече да се разраства и получават все повече ограничения. Така беше и в началото на епидемията - носете маски, за да не носим маски, но не, няма да носим маски, за да носим маски с години.

135

Реалист

преди 2 години

Мерките са адекватни или неадекватни, а не меки или жестоки. ГЕРБ налагаха неадекватни мерки и хората спряха да вярват, че мерките помагат, а те помагат според ситуацията.

134

Анонимен

преди 2 години

Бойко налагаше мерки, Радев налага мерки, а Слави и ДБ ще наложат още по-жестоки мерки. Защо уж всички сте против мерките, а не гласувате за партии, които няма да ги налагат? Има лява русофилска партия против локдауните - Възраждане, има и дясна русофобска партия - КОД. Избор има, ама никой не гласува за тях. Явно хората искат да ги затварят.

133

Анонимен

преди 2 години

Напротив - твърдя, че ограничителните мерки в страната са най-либералните в цяла Европа. Това, че си най-малко ***, не те прави умен.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Не знаех ,че работа на заведения с 50 % от капацитета , означава "затваряне на държавата "

131

HooLIvan

преди 2 години

До РеалистНе излизай от къщи, робе!

130

Клаус Шваб

преди 2 години

Всеки с една гънка мозък разбра, че локдауна цели всички малки фирми да фалират, да ги накара да се молят за спасение на правителствата си(банките) и след 10 години - "You will own nothing and you will be happy!" Комунизм 2.0

129

132

преди 2 години

Кацаров е лъжец! Даже вече не чета какво е казал. И му се чудя, няма ли срам да продължава, след като съсловието го презира. Той не е и не може да бъде никакъв министър. Даже са му отнети лекарските права.

128

Анонимен

преди 2 години

Браво българи! Вие дадохте достоен отпор на гнусните империалистически западни компании, които лъжат. Сега обаче се налага да измирате масово.

127

Анонимен

преди 2 години

Интересува ме тази Събота ще работят ли баровете и дискотеките в София, че сме се организирали и ще садна ако ни пропадне излизането.

126

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен Именно, при това дори САЩ признаха ПСР абсурда.

125

Анонимен

преди 2 години

Забележете, има грипна епидемия при 250 заболели на 10 000 души. За една хрема затварят държавата при 100 "заразени" (не болни!) на 100 000!