100

Анонимен

преди 2 години

Видеха , че нема да има правителство и се активизираха герберските медицински "калинки" ! Служебното правителство да стане редовно и всичко назначено от герб да бъде исчегъртано

99

Анонимен

преди 2 години

Вчера ми биха бустер доза, ама днес като чувам новините отивам за още една

98

Събудете се

преди 2 години

Нови кол центрове се строят в София. Това са вложени милиарди, които банките ще искат да си върнат с печалба. Трябва им месо. Месото трябва да е ваксинирано. Това го изисква техния "бизнес план". Вашият и на децата ви живот срещу техните печалби?Същото е в туризма. Днес изплюха камъчето. Искат ваксинационен план за да не им ограничават посещаемостта. Пак същия извод - вашият и на децата ви живот срещу техните печалби. Вие сте месо, което трябва да бъде набодено за да имат онези печалба.

97

Анонимен

преди 2 години

Стигам до заключението, че ромите не се заразяват!! Във Видин 3-*** заразени, а Сливен дори го няма в заразените градове!!

96

някой

преди 2 години

Много статистика, ама защо никой не казва колко от новозаразените са ваксинирани?

95

Анонимен

преди 2 години

всички знаят положението по морето, но пак от софия искат да тръгнат с изфабрикувани бройки

94

Анонимен

преди 2 години

S ОЩЕ ПО- ГОЛЕМИ БУКВИ НАПИШЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО , МАМА ВИ МИСИРСКА!

93

Анонимен

преди 2 години

101 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,още толкова не са открили.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!

92

Анонимен

преди 2 години

болен здрав носи на депутати у доценти, бройката да расте, че парите не им стигат

91

Сашко

преди 2 години

До 113За разлика от теб го изкарах без да пия грам лекарства, на теб че са завряли тръба отзад нас не ни интересува. Личи си каква дребна и незначителна душичка си по пожеланията, които отправяш. Всеки сам решава, дали иска да участва в експеримента с ваксините или не, никой не ти е длъжен

90

Хулигана

преди 2 години

Моля Ковид троловете с милиционерски мечти за малко да замлъкнат и да ни оставят да си починем от Ковид-тъпните . Да си ходят по оперативки където да се " обичат" с менторите си.

89

До 96

преди 2 години

Ами браво на тях, ама с какво са ги тествали?!? Да не са правили тест за бременност?!? Че другите тестове са пунта Мара май?

88

Анонимен

преди 2 години

Има една истинна антиваксарите българи егоисти неграмотните роми и алчните бизнесмени рестарантьорчета български всички те мислят само за собствената си печалба и удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните заболявания.Заради хората които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

87

Анонимен

преди 2 години

Дайте статистика от 240 събрали се *** колко от тях са болни и в болница? Или Делта влияе само на немислещите и тия дето не са депутати.

86

Анонимен

преди 2 години

Кацаров казва, че няма пари. Ако няма актуализация на бюджета няма да платят на никого нищо. Или с други думи казва *** няма пари. Без пари всичко щяло да отиде на кино. Нямало лекарства да има. А кой не изпраща в ЕС плана за възстановяване? Циркаджиии!

85

Анонимен

преди 2 години

само болните не знаят, че били болни, но статистика знае

84

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъра Кацаров сега друга песен пее в Нова. Вече говори за мерки касаещи всички. За разлика от миналата година по това време когато говореше, че няма вирус.:D

83

Анонимен

преди 2 години

А откъде сме сигурни, че всички ваксинирани в кабинета на някой личен лекар са наистина ваксинирани? Щото и такива случки май има, ваксини в мивката, иначе документите попълнени?

82

Галин

преди 2 години

до 105..е такива сте утрепкитеее дето се ваксинирате...не можеш да дадеш адекватен отговор и започваш да псуваш и да се чудиш какво да напишеш..да умреш от ковид ама АЛФА-БЕТА дето ще е следващият ти пожелавам, слабоумен абориген такъв.

81

Асан Гробара

преди 2 години

Добри новини!!!Хаирлия!!!