140

Анонимен

преди 2 години

Чувам линеиките как вият от сутринта. Антиваксърите си отиват. Българската глупост се оказа най-голямата в целия свят.

139

Анонимен

преди 2 години

Хайде, антиваксърите започнаха да измират масово.

138

антиваксър

преди 2 години

Имаме над 12 000 активни случая, като това са всички заразени за последните 2,5 месеца. Бюрокрацията ли не се справя да води статистиката правилно или умишлено се поддържа стъкмистика.

137

Анонимен

преди 2 години

Едно време е имало борба между католици и протестанти, сега между ваксинирани и антиваксери. Нищо не се е променило, въпрос на религия.

136

ЕПИДЕМИОЛОГ

преди 2 години

Хе хе хе! Някой веднага ми цъкнал минусче, ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ПРОЧЕЛ !!!! ПОЯСНЯВАМ ЗА НЕЧЕТЯЩИТЕ - С ДВЕ ДУМИ Д- МАЛОУН КАЗВА, ЧЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ РЕЗИСТЕНТНИТЕ КЪМ ВАКСИНИ ЩАМОВЕ!!!. ЧЕТЕТЕ!!!

135

ЕПИДЕМИОЛОГ

преди 2 години

Съветвам ви да прочетете в Актуално - мнението на ОТКРИВАТЕЛЯ НА иРНК ваксините - д- р Робърт Малоун ОТНОСНО МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ!!! ЧЕТЕТЕ!!!!

134

разбирач

преди 2 години

До @148Хахахахаха, най-добрата ваксина е тази, която е поставила медицинска сестра в Германия - физиологичен разтвор. Разкарайте се оттука с тия ши**ни фармацевтични компании, които и майките си ще продадат за пари.

133

@148

преди 2 години

Най-добрата ваксина срещу Делта варианта е тази на Pfizer, която осигурява 96% защита, а на второ място е тази на Moderna, която осигурява 93% защита, стана ясно от думите на специалиста по клинична имунология. ### От интервю със специалистът по трансфузионна хематология и клинична имунология проф. д-р Фани Мартинова в студиото на "България сутрин". Публикувано в днес бг в 21:25 на 10 август 2021.

132

До 148

преди 2 години

Прекалено много обобщаваш. Ваксините са различни с различна "ефективност", като за всяка ваксина ефективността към различните варианти на вируса е различна.

131

Анонимен

преди 2 години

Защо се тествате? Тестовете дават до 5% грешки.

130

Анонимен

преди 2 години

Имах впредвид 149

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 веднага ти обяснявам що дъщерята на гала сега е с вирус. С вирус е щото сертификата за преболедуване е 6 месеца и сега си вади нов!

128

Анонимен

преди 2 години

и македонците ни изпревариха по ваксиниране.

127

Анонимен

преди 2 години

има една клика в Бг която всячески се чуди кск да демотира хората да се имунизират. Ами нека обяснят дъщерята на Гала, която изкара вируса преди 8 месеца защо сега е отново с него. В Германия деца се имунизират, те ли са безумци че ще искат да увредят бъдещето си. Молете се по скоро да се превърне в летен вирус иначе жална ви майка.

126

Анонимен

преди 2 години

До ???Под 40% е ефективността на ваксините(вкл.Пфайзер) , да осигури защита от това да не се окажеш НОСИТЕЛ а, не БОЛЕН.Носителят е разпространител , което автоматично означава, че при повишената виролентност на текущия щам (1 човек предава : на 12), ваксините са ИРЕЛЕВАНТНИ от епидемиологична гледна точка.Който иска да го кара по-леко - да се боде, но РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО не може да бъде спряно с иглите.

125

БХК

преди 2 години

ваксинирайте ромите, расисти!

124

до 144

преди 2 години

стига с тоя Израел, дъвчете го като папагали а нямате грам представа за какво стаеа дума. Казваш вижте другите и пид другите се оказва само Израел. Ами аз ще ти кажа ,виж САЩ и пак да си говорим. Ти къде прочете за Израел, говоря в израелски източник не бг измишльотините.

123

Анонимен

преди 2 години

А, да. .. освен всичко, в лабораториите преди 10 дни измениха стандарта за чуствителност, по който се извършват тестовете. С повече от 20% са увеличени циклите на PCR реакцият, за да могат да открият нещичко.

122

???

преди 2 години

Какво разбираш под ефикасност в случая? Примерно Пфайзер намаляват вероятността да се разболееш с около 60%, намаляват вероятността от тежко протичане много повече, а още повече намаляват вероятността да починеш. Затова в България преди два дни в болниците нямаше напълно ваксинирани и имаше 1-2% ваксинирани само с една доза. Това е по думите на Кунчев.

121

Анонимен

преди 2 години

Под 40% е ефикасността на направените ваксини , спрямо актуалния делта(индиАНски) щам. Вижте кои са новооткритите заразени, хоспитализирани и смъртни случаи в държавите с висок процент покритие на ваксинацията, като един Израел да речем. Там се заразявят, лежат в болница и умират основно вяксиниране, понеже неваксинирани почти няма.