149

Анонимен

преди 2 години

До БряЩото трябва шок и ужас да има. Троловете да пищят затваряйте ни, че ОмрЕхме и набиите си по една игла за добро утро. Вече не чета новини като тази, ако ме интересува какви "мерки" ще ни тръснат гледам официалният сайт на МЗО. Коментариите си ги преглеждам за гаргара със сутрешното кафе!

148

Анонимен

преди 2 години

Ми европейското по футбол ,свърши ,олимпиадата също ,може вече да има и по 2000 болни)Кунчев че те има за пич ,ако след 10 дни затвориш всички хотели и барове по черноморието ,а да те видим колко си смел,нали има ковид

147

до Гогич

преди 2 години

Тоест дай всички да мрем, щото шепа егоисти не искат да се възползват от предимствата на съвременната медицина.

146

до 163

преди 2 години

По твоята логика, ако намалим парите за МВР, престъпленията ще намалеят. Ако намалим парите за образование, необразованите ще намалеят и т.н. Страхотна логика!

145

Гогич

преди 2 години

До 159Стига с тия глупости, че ваксиниран пази и другите. Както се доказа от данните отИзраел, Малта и други ваксани държави, ваксинирания също се заразява и пренася вируса и се разболява даже. ЕДИНСТВЕНОТО, което предпазва ваксината, е тежко протичане на заболяването и смърт- т.е. ваксинираните са егоисти, мислещи за себе си

144

Анонимен

преди 2 години

Процента на заболели с Делта ... ваксинкрани в Сащ в голям. Така ще айде стига се изхвърляте, как неваксинираните ви пречили. Очевидно и ваксинираните носят зараза и се разболяват отново. Даже в една степен са по опасни, защото неспазват нищо понеже са ваксийирани.

143

Бря

преди 2 години

МногУ заразен многУ нещУ, направо цунами. А като сметнеш процентите 3.3, незнайно защо пак са ги пропуснали?

142

данъкоплатец

преди 2 години

Защо плащаме допълнителни пари на болниците за лечение на Ковид? Ако спре това плащане, ще намалеят и болните!!!

141

Анонимен

преди 2 години

В 45 милионна Украйна - 781 новозаразени за последното денонощие.В България - 774 новозаразени.Айде сега видните математици да обяснят кой лъже...!

140

Анонимен

преди 2 години

Как е, как е, циркджий? Ще къртим ли пак пейките в парковете. Или може би е време да изкъртим някоя пндемична кратуна.

139

Анонимен

преди 2 години

не пише че има ръст над 400% при починалите и вече сме трети в целия ЕС след Франция и Испания

138

Анонимен

преди 2 години

Има една истина на антиваксарите българи егоисти им пука само за собственото им удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните заболявания.Заради антиваксярчетата егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

137

До 155

преди 2 години

Е, маските пазят и двамата - носещия маска и човека срещу него, но много повече пази околните, отколкото човека носещ маската.

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151Трай бе ***. Днес е пълно с вашите бokluci!

135

Анонимен

преди 2 години

До 149 Тука не пишем за тухли и земетресение, а за човешко здраве. Не се знае след време какви ще са последствията от тези ваксини върху човешкият организъм. Но хората са си вързали панталоните здраво с декларации, че те лекарите и производителите на тези ваксини не НОСЯТ отговорност, какво ще се случи примерно и след 5 или 10 г. от приема на този незнаен продукт. И когато подпишеш декларацията няма кои да съдиш, защото ти си си се съгласил на експеримент с ваксини. Ваксини които не са изпитан

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130Умствено напредналия, да те светна, че маската не пази теб, а околните от теб. Да не пръскаш околните, ако случайно си заразен. Пак нещо не си разбрал. Но на ръсене на акъл и квалификации си щедър.

133

до 153

преди 2 години

Явно не си си правил PCR. За COVID отнема 2 дни.

132

Историк Фактолог

преди 2 години

преди Пандемията, най-бавният тест в България, беше PCR - примерно тест за Хламидии, обикновен, т.е. за антитела - 3 дена за резултат, PCR - 1 седмица за резултат! След пандемията, изведнъж вече PCR за КОВИД не отнема 1 седмица, ами някакси Десетки Хиляди се правят в рамките на работният ден!! Обаче, PCR за Хламидии и други заболявания продължава да отнема 1 седмица на лабораториите, не е ли интересно?!

131

Факт

преди 2 години

До 145 --- Говориш за 2019, а не за 2020 или 2021 година, когато възможностите и броя на лабораториите се увеличи десетки или стотици пъти спрямо 2019 година.

130

Анонимен

преди 2 години

Ако безотговорните *** антиваксарчета аз от 4 месеца съм ваксинирани с пфайзер заради хроничния бронхит и още съм жива така ще не говорете пълни лъжи на който ви се връзват неинтелигентните българи и необразованите роми.Заради българите антиваксари егоисти които говорят лъжи за ваксината случайте в България се увеличават на тези хора им пука само за собственото им удоволствие не им пука въобще за живота на българите с хроничните заболявания