164

данъкоплатец

преди 5 месеца

До до 163Не говори гл.уппости - Това, което плащаме на полицаи и учители са ЗАПЛАТИ!!!! В този случай говорим за временни плащания - това е проблема! Има Ковид - има пари, няма Ковид - няма пари! Болницине имат ИНТЕРЕС ПАНДЕМИЯТА ДА НЕ СВЪРШВА!!!! И ТОВА БЕЗУМИЕ СЕ ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ!

163

до 170

преди 5 месеца

Затваряй!!

162

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 159 Тая мантра с егоизма на антиваксърите се изтърка.Не мислили за здравето на околните.Ти като си ваксиниран/а как по-точно пазиш оклоните като също може да заразяваш.Ваксината пази единствено и само теб/ако въобще те пази/.Следователно вие ваксърите сте егоистите в случая и гледате собствените си интереси-да пътувате и обикаляте свободно и да сеете заразата.

161

Гогич

преди 5 месеца

До 168Нещо не си разбрал - егоисти са ваксинираните, щото мислят само за себе си.

160

от 168 до Гогич

преди 5 месеца

Исках да кажа не егоисти а конспиратори

159

Анонимен

преди 5 месеца

До БряЩото трябва шок и ужас да има. Троловете да пищят затваряйте ни, че ОмрЕхме и набиите си по една игла за добро утро. Вече не чета новини като тази, ако ме интересува какви "мерки" ще ни тръснат гледам официалният сайт на МЗО. Коментариите си ги преглеждам за гаргара със сутрешното кафе!

158

Анонимен

преди 5 месеца

Ми европейското по футбол ,свърши ,олимпиадата също ,може вече да има и по 2000 болни)Кунчев че те има за пич ,ако след 10 дни затвориш всички хотели и барове по черноморието ,а да те видим колко си смел,нали има ковид

157

до Гогич

преди 5 месеца

Тоест дай всички да мрем, щото шепа егоисти не искат да се възползват от предимствата на съвременната медицина.

156

до 163

преди 5 месеца

По твоята логика, ако намалим парите за МВР, престъпленията ще намалеят. Ако намалим парите за образование, необразованите ще намалеят и т.н. Страхотна логика!

155

Гогич

преди 5 месеца

До 159Стига с тия глупости, че ваксиниран пази и другите. Както се доказа от данните отИзраел, Малта и други ваксани държави, ваксинирания също се заразява и пренася вируса и се разболява даже. ЕДИНСТВЕНОТО, което предпазва ваксината, е тежко протичане на заболяването и смърт- т.е. ваксинираните са егоисти, мислещи за себе си

154

Анонимен

преди 5 месеца

Процента на заболели с Делта ... ваксинкрани в Сащ в голям. Така ще айде стига се изхвърляте, как неваксинираните ви пречили. Очевидно и ваксинираните носят зараза и се разболяват отново. Даже в една степен са по опасни, защото неспазват нищо понеже са ваксийирани.

153

Бря

преди 5 месеца

МногУ заразен многУ нещУ, направо цунами. А като сметнеш процентите 3.3, незнайно защо пак са ги пропуснали?

152

данъкоплатец

преди 5 месеца

Защо плащаме допълнителни пари на болниците за лечение на Ковид? Ако спре това плащане, ще намалеят и болните!!!

151

Анонимен

преди 5 месеца

В 45 милионна Украйна - 781 новозаразени за последното денонощие.В България - 774 новозаразени.Айде сега видните математици да обяснят кой лъже...!

150

Анонимен

преди 5 месеца

Как е, как е, циркджий? Ще къртим ли пак пейките в парковете. Или може би е време да изкъртим някоя пндемична кратуна.

149

Анонимен

преди 5 месеца

не пише че има ръст над 400% при починалите и вече сме трети в целия ЕС след Франция и Испания

148

Анонимен

преди 5 месеца

Има една истина на антиваксарите българи егоисти им пука само за собственото им удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните заболявания.Заради антиваксярчетата егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

147

До 155

преди 5 месеца

Е, маските пазят и двамата - носещия маска и човека срещу него, но много повече пази околните, отколкото човека носещ маската.

146

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 151Трай бе ***. Днес е пълно с вашите бokluci!

145

Анонимен

преди 5 месеца

До 149 Тука не пишем за тухли и земетресение, а за човешко здраве. Не се знае след време какви ще са последствията от тези ваксини върху човешкият организъм. Но хората са си вързали панталоните здраво с декларации, че те лекарите и производителите на тези ваксини не НОСЯТ отговорност, какво ще се случи примерно и след 5 или 10 г. от приема на този незнаен продукт. И когато подпишеш декларацията няма кои да съдиш, защото ти си си се съгласил на експеримент с ваксини. Ваксини които не са изпитан