29

УчудЕна

преди 2 години

Не е голЕм скока, надписването е сериозно!

28

Анонимен

преди 2 години

А вчера казаха, че в Ухан направили 11 милиона теста и имало 9 заразени?!

27

Анонимен

преди 2 години

Абе не ме занимавайте с глупости бе!

26

Анонимен

преди 2 години

чакайте само до седмица-две след оня фест в Бургас, където никой не носи маска и са хиляди души без никаква дистанция. После ревете, че вируса ви виновен. Глупостта и алчността гъъъъз затрива.

25

Анонимен

преди 2 години

PCR - 5294Бърз тест за антигени - 17989Доста слабо използване но PCR, за антигенните няма смисъл да ги смятат при тях % на фалшиво отрицателни е много висок.Та положението хич не е розово, реалните заразоносители са в пъти повече.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "Взехте ни за канарчета"-сс- Ами ти си си канарче, щом се хващаш за елементарно и невярно разсъждение и го повтаряш до втръсване. Броят на тестовете е функция на епидемиологичната обстановка. Нормално е с повишаване на положителните тестове общия брой на тестовете да се увеличава. Нали всеки положителен води и до увеличаване на контактните лица, голяма част от които също се тестват. Повече положителни - повече контактни - повече тестове. Каскадно.

23

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Има ли нормален човек в тази държава който да вярва на тази фалшива статистика? Само преди месец хоп и напълно ваксинирани скочиха за един ден със 70 000, щото били забравили че за Янсенс достатъчна била една игла. Интересно сега за тези с Джонсън & Джонсън и Янсенс ще трябва ли сега трета игла? Пълна пародия!

22

Анонимен

преди 2 години

Вече заразените са 165 на 100000 от населението, т.е. в жълтата зона сме. Служ. министър на здравеопазването -кАцаров пак не позна. Отлични мерки взе, населението се ваксинира масово, общините организирват мерките, а той се хили като .....#Оставка

21

до 19 мутафа

преди 2 години

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА КОЦЕТО ФИКИ НЕ ВИДЯХ ДА УМРЕ ОТ КОВИД

20

Да, да, ама не

преди 2 години

Дoкaтo нямaшe КOВИД вcякa гoдинa ceзoннo минaвaхa пo 3-4 /чe и пoвeчe в някoи гoдини/ "вълни" нa кoрoнaвируcи, a cъщo и ринo, грипни, пaрaгрипни aдeнo и нe знaм oщe кaкви вируcи прeдизвиквaщи OВИ и OРЗ! Cпрaвкa : интeрвю c прoф. Корсун зa грипa oт 03.04.2018г.! Въпрoca c глaвнo В e : Зaщo ocтaнa caмo КOВИД зa дъвкa нa ТВ кoмeнтaтoритe, НOЩ-ницитe, cпиcвaщитe cтaтии зa cтoтинки пo caйтoвeтe......!? Къдe ce дянaхa вcичкитe тия ocтaнaлитe?! Вcякo лятo имaшe "взривoвe", ... oт хeпатит А?! А сега?!

19

Анонимен

преди 2 години

Нормално, мерките у нас са главно на хартия писани и контролирани от чиновници, които освен причината заплата не отказват и допълнително материално стимулиране.

18

Анонимен

преди 2 години

До Онзи....Единственото, което познава Витанов е че ще има ръст на случаите. Бройките никога не ги познава. Сега прогнозираше около 1000 случая към края на август и разсъждаваше, как можело да се случи или да не се случи. В момента не сме края на август, ако не се лъжа. Вашето си е чиста манипулация - хем твърдите, че всичко върви по план, хем си затваряте очите за факта, че "планът" определено не се изпълнява.

17

Анонимен

преди 2 години

Да се затворят границите за ваксинирани чужди туристи. Сеят зарази.

16

Мутафчийски

преди 2 години

Сега ще видите вие колко много хора ще измрат!Ама яко ще измрат!

15

Анонимен

преди 2 години

Учудени има ли? Зорлем пратиха децата по курорти прихванат от туристите делта варианта и да донесат подаръка вкъщи ВА баба, дядо, мама и тати.

14

Слави Трифонов

преди 2 години

една звезда от типа на НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА КОЦЕТО ФИКИ НЕ ВИДЯХ ДА УМРЕ ОТ КОВИД

13

Анонимен

преди 2 години

Ами предната справка бе за 17 000 тествани, сегашната е за 23000. Утре от 30000 още по голям скок ли ще има? Само се чудя кое кара хиляди хора да се тестват повече на денонощие? От 5-6 хиляди до преди седмици, сега четворно. Как стават тия неща? Взехте ни за канарчета

12

Слави Трифонов

преди 2 години

напрово да пишат 5 000 000 население положителен да си разпределят парите и да ни оставят да си работим и живеем нормално

11

Анонимен

преди 2 години

До Уфф 1 Е да ама тогава как ще напишат гръмки заглавия като тези.

10

еишш

преди 2 години

какво им пречи утре да кажат 30 000 заразени за ден какво