98

Кико

преди 2 години

Двърде морав цвят на венците! Те са си такива по природа!

97

Анонимен

преди 2 години

Защитената теза няма как да не му е от шолза в евентуалната катиера на министър-председател. Иначе човеку си има проблеми със сибективното възприемане на собствената си личност така или иначе, мислел се за много квалифициран кадър и успешен бизнесмен, пък то таковата. Голям смях

96

Анонимен

преди 2 години

Искам още интервюта с Петър Илиев.

95

Анонимен

преди 2 години

Тази тема на проекта покрива ли се на научно ниво с направленията преподавани във факултетите на университета щото по нея само велик учен как Айнщайн би могъл да се изкаже понеже го е преживял.

94

Анонимен

преди 2 години

някой избирал ли го е този мажоритарно ?

93

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

А бе, клuтоp пръцан чuфytски "николов,у фашистка еврейска австрия ли ти назначиха български имена? Ясе виж,че си клецан арабин мърлав. Кво очаква,да ти гледаме грозния фейс и да те приемем за българин ли? Маnraл факан ! На *** у мозъко *** и на баша ти у rъзо цuranски !

92

сиктир

преди 2 години

Защо да не го изберете за министър председател, едно време току-що прохождащите в капитализма бизнесмени как назначаваха само неграмотни и предимно от провинцията. Голяма работа сега. Ето и този човек не е от София, това е един много голям плюс.

91

хммм

преди 2 години

Накрая да не се окаже ,че изобщо не се казва " Пламен Николов"

90

Анонимен

преди 2 години

И какво се получи накрая - цяла година протести отиде на кино общо взето , заради некадърността на Слави и ИТН . Оказа се , че за тях собственият им егоизъм е много по-важно от всичко останало . Изобщо няма да отваряме темата за Николай Василев , гафовете на кандидат-министрите му и Николов

89

Анонимен

преди 2 години

Taка, единният "министър" с фалшива диплома, а другия дето крещи по Нова е за директно лечение в някоя психоболница. А ръководителя им един сърдит вампир/цигулар, който лае по Фб. Уникална партия.

88

Българин

преди 2 години

Само да не се окаже сега, че е посещавал и софийския университет задочно...

87

аа1830

преди 2 години

Университета в Клагенфурт е нещо като северозападния клон на югозападния факултет към тракийския Университет. Ама нали е у Австрия, тряа да ахнем сички и да го носим на ръце. Работя в Австрия, завършил съм в БГ и съм учил два семестъра в Германия и мога да ви кажа (поне за инж. науки) че който иска в Бг получава абсолютно равностойно образование. Стига с тва клякане на всичко що иде от запад! Лиебе грюссе ауз Вийн!

86

Анонимен

преди 2 години

Да ама в Австрия незнаят

85

Анонимен

преди 2 години

Такива са философите на България - все времето и парите, и търговията са им в главата. Един истински философ никога не би се занимавал с времето, защото философията е безсмъртна и философите са вечни.

84

Феноменологията

преди 2 години

на Едмунд Хусерл не е за всяка празна кратуна философия. Човекът е изследвал проблема за конституирането на субективното съзнание за време (Zeitbewusstsein) - ретенция, рефлексия и протенция. Вижте книгата Феноменологическият метод, София, 1996 г., сс. 132-174.

83

Гошо...Тъпото

преди 2 години

От докторант отиде на...специализант;нерде Ямбол,нерде Стамбул,както казва народа.

82

аа1830

преди 2 години

Пацо, пацо.... От толкова дипломи виж докъде се докара....

81

ПроСоТо

преди 2 години

да ви припомня и друг ФАКТ:..-ПРЕДНИЯПАЛЯЧО го калесаха ЗА ЕДНА НОЩ от "лейтенант" в Пожарната,на.."ГЕНЕРАЛ"!!!????...ПО КАКВИ ЗАСЛУГИ?!?!...Та както казах:-Размахването на ПОДПЕЧАТАНИ ХАРТИЙКИ е в "АТРИБУТИТЕ" на МОШЕНИЦИТЕ!...Мислете!

80

Гиб Мелсън

преди 2 години

Толкова много кадърни българи имаме завършили най-реномираните университети в света а накрая опряхме до някакви калинки. Този е учил философия. Значи е подходящ за министър на образованието. Според мен един премиер трябва да има икономическо образование, защото икономиката е гръбнака на една държава.

79

Ice

преди 2 години

Това ми прилича на моя диплома от Австрийската търговска камера. Три седмици в България идваха уж н'якви "даскали" да ни обучават. Една седмица разходка в Австрия. накрая си сложихме костюмите, отидохме в кметството във Виена и на излязох с китап разбираш ли,... по маркетинг и мениджмънт. С'я съм инженер-мениджър, абе голяма работа!