138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 Ами те са учили както пишеш! УЧИЛИ!!!Провери инфото е налично ако искаш.Докато нито Киро е помирисвал харвард и тоя пал ячо Австрия

137

dakotabg

преди 2 години

Щом взе,да се обясява,значи и на него, нещо му куца

136

Асан

преди 2 години

Учил за философ а продава шнорхели

135

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен,който написа:-"...ТН, на поста клисар на ГЕРБ и комплексар от 4-ти милиметър" уточни Николов, за чиито очи, устни и тен никой от присъстващите южно азиатци не постави етно въпросите си"..!!!!!!...Требе ли да са задавт въпроси ,отнасящи се до етноса на тоя собственик на "особени джуки",когато нещата са от ясни по-ясни?..

134

Анонимен

преди 2 години

Абе калтинско ци *** че ,днес в австрийската преса има няколко статии в които се казва че никога не си учил тамНито са те чували нито виждали .чалгарски МОШЕНИК!!

133

Oхооооо....

преди 2 години

...докторатът чудодейно се трансформира в "научен проект"!Изненадаааа!

132

Анонимен

преди 2 години

Какви претенции може да има бандата разбойници към образованието на потенциалния премиер? По-скоро да бъде разкаран главния прокурор-фигурант със съмнително юридическо образование, за да може техният разбойко да цъфне в затвора.

131

Анонимен

преди 2 години

Ядрото на чалгаджиите е възприело много първично фразата на Борисов: "Аз съм *** и вие ст прости, затова се разбираме..." - _______ - от поведението на чалгаджийските фактори, обаче, лъха високомерие: "ние сме тарикати, вие сте прости, ще ви сервираме каквото ни скимне!" Играта на ИТН + Нинова, под командата на фигуранта, не е замаскирана хитроумно, какво са приготвилиготви се вижда, поне от редица електорални индивиди!

130

астора

преди 2 години

До Анонимен Б. Борисов претендираше че е селянин и *** но ни ка де не изльга че е завьршил престижен колеж.

129

Анонимен

преди 2 години

Против ИТН са само дъртаците от социалистическото поколение - Борисов, Манолова, Нинова, Хаджигенов

128

izh

преди 2 години

Дай да употребим сто думи, за да не кажем с две истината. "Дисертация" на тема "Лай лай ***" .Мога да развия тезите достатъчно, но тук съм ограничен от формата. Иначе преливането "От пусто в празно" май се очертава като национален спорт. Ей затова и болчетата и гайките си внасяме от Китай. Това кухо дрънкало през целия си живот не е донесло една стотинка принаден продукт за държавата. Не Мутра, а еталон за Мутра от нов тип

127

астора

преди 2 години

След това разкритие ,ако човек има малко морал трябва да се оттегли ,а партията която го е издигнала да спре с политиката.

126

Анонимен

преди 2 години

А БОЙКО БОРИСОВ КЪДЕ Е УЧИЛ ЧЕ УПРАВЛЯВА 12 ГОДИНИ? ЦВЕТАНОВ КЪДЕ Е УЧИЛ? ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ КЪДЕ Е УЧИЛ?

125

Анонимен

преди 2 години

Трима-четирима ползват по няколко различни устройства и успяват да сложат 10-на минуса, от време на време, но са адски примитивни. Знаем как им трепкат двете жички в кратунките.

124

феноменално

преди 2 години

ше ни управлява феноменолог като ни казва какво да правим с времето си :)

123

Анонимен

преди 2 години

Случайници не могат да водят народа! Оказва се, че или са не дотам образовани или са арогантни плагиати с тежки дефицити, селски адвокати, но всички обединени от преклонението към вожда! Да ви е познато?Не искаме още от същото!Дано да има такъв народ, който да им покаже вратата, която се затръшва след тях!

122

Пожарникарско БДС

преди 2 години

че еСТри кво, не е плагил от фолклора ли бе. Борето барем си го каза една книга прочело и са нема да преписва от нея къ Винетутьо е гасил огино без маркучи га Боре бебежда пошарникарската дименсия "Метърмаркучен на метърогньовен"

121

Вени

преди 2 години

Аман от пишман специалисти! То не били компютри, ами компотилъсва цялата несъстоятелност на ИТНВойнстваща агресия и арогантност в стил Тошко Слави АфриканскиДиктатура на вожда, съмнителни калинки - това вече сме го гледали 12 и повече годиниСтига профани в политиката!

120

Анонимен

преди 2 години

Всички, които са се облажвали от разбойко драпат да го върнат и са толкова прозрачни и смешни. Оставете всяка надежда, вредите само на себе си, не можете да го върнете.

119

Анонимен

преди 2 години

"В този смисъл аз съм аспирант на СУ, но доктор на ВАК", едновремнно санитар на ИТН, на поста клисар на ГЕРБ и комплексар от 4-ти милиметър" уточни Николов, за чиито очи, устни и тен никой от присъстващите южно азиатци никой не постави етно въпросите си