118

Анонимен

преди 2 години

Даже това, какво са писали някакви *** е организирано от предишния премиер, лесно може да се досетим, той много желае да се провали мандата на итн.

117

Анонимен

преди 2 години

Сега ще слушаме обяснения като от първата ми любовница. Абе такова, така ... но не точно така, но около ... . Имаше един виц за бояджия и клиентка, която се опитва да обясни какъв точно цвят иска.

116

Анонимен

преди 2 години

Журналистките правили справка за Клагенфуртския университет са много грамотни -- те всички са от софийския университет, нали? Не знаят какво търсят, питат, после си пишат някакви съчинения. Отрицателният резултат също е резултат. Човекът не е виновен, какво са писали такива за него, предишният премиер ги наричаше ***. А това, че слави трифо не иска да подписва споразумение за подкрепа, също не е негова грешка.

115

dakotabg

преди 2 години

И тоя шнорхел,взе,да шикалкави...И на него,не му е чиста пробата!

114

Анонимен

преди 2 години

Всичките ментета на Слави Чалгаря нямаме време да разобличаваме. Един дол дренки са. Този не бил това, онзи бил това. Общото между тях е, че са един тип хора, като близнаци са. Духовни и умствени двойници. Като видиш единия и разкриеш лъжите му, те важат и за останалите копия.

113

ПЛОВДИВ

преди 2 години

А Тошко Африкански и Станев откъде имат дипломи за основно образование?

112

Философ от дърво

преди 2 години

Голям майтап пада с тоя проектокабинет. Още не са го гласували и то вече си върви за оставка. Толкова може да се очаква от чалга.дж.ия като влезе в политиката, а и няма как да е другояче. Слави може да избере само или по-*** или по-раболепни от него, или и двете. Така че цирка продължава, тепърва ще им гледаме " мъдростите" на тия. Лошото е че золумите им още не са почнали, а там какво ще е - смятате.

111

СПОМНЕТЕ СИ!!!!

преди 2 години

Аз да попитам де: ЗАЩО КОГАТО Винету взе властта НИКОЙ НЕ СЕ ЗАЙНТЕРЕСУВА за неговото образование ?????И БЕШЕ ЕДИН ЦИРК !!!! ПРОБА-ГРЕШКА!!!!СУТРИН КАЖЕ ЕДНО .....НА ОБЕД СЕ ОТМЕНЯШЕ ......А ВЕЧЕР СЪВСЕМ ДРУГО....Или пък АЗ ВИ ПОСТРОИХ .....РЕЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ НА КИЛОГРАМ ....Простотия до шия........

110

Анонимен

преди 2 години

Всеки един кандидат за министър на Слави е събран от кол и въже, хвани единия, удари другия....

109

Марин

преди 2 години

Еййй, толкова кадърни кадри е избрал Слави и накрая няма да гласуват за тях. Така кът стани начи се йадосва. 6то тъй прайте вее

108

Бай Пешо

преди 2 години

Преди време бихме казали, че е сковал ***, а сега му казват че е реализирал научен проект.

107

-

преди 2 години

КОЙ нормален себеуважаващ се мъж или жена се явява на кастинг за политици? въпросът е риторичен! "АРЕ У ЛЕВО!"

106

Анонимен

преди 2 години

ИТН логика: ако знаеш чужди езици, значи може да управляваш държавата.

105

Анонимен

преди 2 години

Нека напише и нещо по темата, как водолазите се връзват с македонските космонавти и предпоставки за тяхното развитие.

104

Анонимен

преди 2 години

Вероятно, и той самия не знае какво означава заглавието на това, което е писал и защитавал. По-добре да беше писал за шнорхели и плавници

103

aде

преди 2 години

нас рахте се вече, Давай на комунистите власта да видм кой ще ги гласува, а на следващите избори ГРЕБ са пак първи, Отровните *** да си търсят име като за опозиция

102

Анонимен

преди 2 години

Значи, все пак е излъгал. За всичко. Изчегъртайте се!

101

Колега,

преди 2 години

При Айнщайн възприятието на времето е външно, т.е. обусловено от екзистенциално-релативистки фактори като пространството и скоростта. А другарят Николов е изследвал възприятието на вътрешното съзнание за време - Wahrnehmung des inneren Zeitbewusstsein. Рефлексията на др. Николов е една степен по-висока от тази на колегата Айнщайн. Българският народ все още не разбира какъв късмет е извадил с тази кандидатура. Защото основният метод тук е заключването в скоби на предишните управленци.

100

Анонимен

преди 2 години

Вече не се казва "преписвам чужд труд", казва се "реализирам научен проект".

99

sherlock

преди 2 години

Sprechen Sie Deutsch, Pavel Nikolov???