14

Анонимен

преди 2 години

Общият дял на възобновяемите енергийни източници в общото производство на електроенергия не може да бъде повече от 10-15%. Слънцето грее, когато грее, а вятърът дyxа, когато дyxа, не можете да разчитате на генерирането от такива източници по време на пикови натоварвания в енергийната система. Затова еко-талибаните ще наложат санкции и глоби на Слънцето и на Вятъра ако не греят и не дyxaт когато им наредят.

13

Анонимен

преди 2 години

Да сте чули еко-фашистите от Брюксел и ООН да ви говорят за залесяване? Горите имат нужда от СО2 емисии за живеят и чрез фотосинтеза да превръщат СО2 в кислород. Такава система е по-екологично и по-добра за световната икономика и екология, отколкото система, в която няма нито въглищни електроцентрали, нито гори, абсорбиращи СО2.

12

Анонимен

преди 2 години

Как да им верва човек на тия? Първо - безнадеждни лъжци са, и второ - всичко случило се досега е под тяхното управление. Ама дайте да им дадем още повече власт, пари и подчинение, защото тоя път вече НАИСТИНА ще оправят положението. Вервайте!!!

11

Анонимен

преди 2 години

"използвайки улавяне и съхранение на въглерод, или усвояването им чрез засаждане на дървета."------------------Кои дървета, онези, които ще сечем за да заместим забранените пластмасови продукти ли?

10

Кукумберг

преди 2 години

Здравейте бананоядци! Не питайте за ГМО!

9

1234

преди 2 години

След 2025, когато Цирк "Ковид" приключи, започва "Климат"- локдаун, че много дишаме, когато ходим... Подготвят ни;

8

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ме интересува мен, а и вас какво ще е след 100-150 години. Никой от живеещите на земята сега няма да е жив дотогава. Дайте ни нормален живот сега, докато сме тук!

7

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Трябва да ликвидираме оон и тогава измислиците за промени в климата ще изчезнат, защото те съществуват само в гнилите модели в компютрите на оон. За оон светът е създаден през 1900 година и дотогава климат не е имало и точно на тази лъжа са базирани лъжите за температурните им рекорди, всичките фалшиви.

6

Анонимен

преди 2 години

Банкянския бидон и той има пръст в това. Задължавайки всички да се движат с включени светлини през деня, на четиридесет градуса. Той ако можеше нещо, нямаше да е пожаникаромилиционер, масажист на тодоровите ушаци и сикаджия. А някоя мисирка направи ли си труда да сметне с колко тона нарастнаха изхвърлените емисии в атмосферата, благодарение на лобисткото законче за фаровете.

5

Анонимен

преди 2 години

Ке се умира.

4

БЪЛГАРКА

преди 2 години

ВИЕ ГО ПРОМЕНИХТЕ ГАДОВЕ, ВАШАТА АЛЧНОСТ, НЕ СЕ СПРЯХТЕ НИТО С ВАШИТЕ АТОМНИ ОРЪДИЯ, НИТО С ВАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПЛАНДЕМИИ, НИТО С ВАШИЯ ХАРРП---ВИЕ ЗАПАЛИХТЕ И ТИЯ ПОЖАРИ---ВИЕ И ВАШАТА АЛЧНОСТ ЩЕ ПОГУБИТЕ СВЕТА !!!

3

Анонимен

преди 2 години

На едни места ще бъде суша на други много ще вали!!!Шок и ужас тва е така откак свят светува!!За пожарите кой е виновен кой ги пали,въпрос с повишена трудност!

2

Анонимен

преди 2 години

И с климата правят експерименти. Щом в Дубай си " сеят" дъждовни облаци. После цялото човечество имало вина.

1

ОЛЕЛЕ!

преди 2 години

Дори нямах представа за този проблем! Започвам да рева веднага, само да си го преместя. ОКЕЙ?