94

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

За да намалим уврежданията с над 40% е НУЖНА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ С МОНТИРАНИ БЕЛИ ВИСОКОВРЕДНИ РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ ВКЛ LED <XENON<HALOGEN<LAZER...Производителите да инсталират веднага ДОКАЗАНО БЕЗВРЕДНИ ЖЪЛТИ ТРАДИЦИОННИ ФАРОВЕ ВМЕСТО АНТИ КЛИМАТИЧНИТЕ И АНТИ СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА ОРЪЖИЯ..

93

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

След мой доклад до ООН от Ноември 2019 ООН бяха принудени да блокират срещата на върха в Мадрид заради нагло престъпни увреждания на климата с милиарди анти климатични,анти земни и анти слънчева система оръжия произвеждани от хората дневно.Исключително жестоки за уврежданията от стотици милиони автомобили режещи биосферата с включени фарове денем и с включени бели скенери /led,xenon,halogen,lazer/ денем и нощем. до 31 АВГУСТ МОЖЕ ДА СЕ БЛОКИРАТ НАД 20% ОТ УВРЕЖДАНИЯТА исключете денем фаровете!

92

Анонимен

преди 2 години

Ние сме просто една от многото цивилизации живели и отмрели на този свят. Няма нищо, че имаме изкуствен интелект, барабар с него ще се затрием, то е ясно. Всички цивилизации умират след природен катаклизъм, сами си вадете изводите. И под земята и под водата може и един да не остане, иначе още щяхме да имаме динозаври. Дните ни са преброени, явно това е начина за разчистване.

91

Танев

преди 2 години

Нещата са много по-сериозни, отколкото се описвот. Американците отдавна започнаха, такива като в България ловят мухите. Никой не знае, къде точно ще се издъни Земната обвивка, воже под дълбока планина, може на най-тънката част на Земнан. Но за всеки случай строете пещери. Повтарям пещери обзаведениза дълговременен жвот в тях. За да се спаси част от Човемеството. След катастрофалния катаклизъм идва студ и прозрачно за атакуващи космически и слънчеви частица.

90

Феникс

преди 2 години

Обречени сме .Всички сме ненужни .

89

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Няма климатични промени. Има ежедневни експерименти с природата и живота от страна на престъпната еврейска мафия НАСА !

88

BatSot456

преди 2 години

От 30 години ми надуват главата с този климат.Проект за това,закон за друго.ООН за климата и не знам какви други дивотии.Някои организации и агенции пари натрупаха от всичко това.

87

Анонимен

преди 2 години

Ами спрете с манипулацията на времето и ще се оправят нещата. Сега пък плашат с климата роботчетата.

86

Анонимен

преди 2 години

Обединение не става с римляни, дето палят масово горите. Вижте как се шири практиката от катун на катун. Сандански, кюстендилско, Боровец

85

Анонимен

преди 2 години

Учени от ОНеНе....хаха, тея платени продажни отр е пки учени ли наричате? Няма никакво влияние на хората в/у климата. Климата се е менил преди хората да са съществували, и ще продължава да се мени след тях. Само че тая клика *** искат да направят пари и да ограничат свободата ни. Всички либерасти които от 60 години насам смятат че сме обречени и че всеки момент света свършва, с по едно въже и един камък и във водата.Аз плащам и за въжето, и за камъка! По-гнусна изззммметт от либерастията няма

84

Накратко:

преди 2 години

Декаданса се отменя за поне сто години напред!Умрете в позор и срам гадове!

83

Не ми приказвай

преди 2 години

За саниране в тая ситуация дето се намираме - приказвай ми за Висящите градини на Семирамида 2.0 Подобрени и тунинговани. Обаче трябва да използват местни видове!

82

Екстремофил

преди 2 години

Организъм пригоден да живее и да оцелее и в най-екстремни условия ... И не само това му е еволюционната ниша, там процъфтява където другите умират.

81

Има хубав примери

преди 2 години

Примерно на два три небостъргача в САЩ пробваха нови подходи - на покривите засаждат екстремофили - кактуси в повечето случай - всичко друго само и само слънцето да не грее бетона. И кога?80 години след като Шарл го написа в Модулор.

80

Значи

преди 2 години

Да се не обиждаме на професионална грамотност - трябва да знам наизуст Модулор - интериорни, екстериорни пространства, а не как се рисува тая ръчичка по канон, па оная, пак еди как си, кое па как се рисува та да въздейства кататонично религиозно....

79

А сетете се после

преди 2 години

Какво става - като цяло каквото върнем долу остава долу щото няма къде да иде, не е вода ... И леко по-леко става цялостно охлаждане, което води до това полярните и ледниците да почват леко по-леко да се увеличават, както и позволява повече дървета да се засаждат постепенно и да растат нормално. Сега разбрахте ли кво трябва да стане 20 годи и защо е единствения начин! И пак ще кажа,ако някой беше чел внимателно Модулор и го беше приложил на практика тия топлинни ями нямаше да са толкова големи

78

Да се извали:

преди 2 години

Аутокоректа - още по-ясно използваме същия процес дето вкарва водата долу, обаче вкарваме разтвор на листна маса и трайни метанови с по-ниска плътност от на нефта. Тия тръби щом изкарват нефт дето е доста по-плътен могат да вкарат нещо със средна плътност, която и да се утаява.Тоест можем да наливаме докато всичко догоре не е листна маса и пак ще е по-малко плътна.Водата почва от налягането да излиза и през най малките отворчета, както шистовия в САЩ, прави облак, вали над топлинна яма - град!

77

Тоест:

преди 2 години

В момента в който константата вода под земята в нефтените, шистови, газови находища почне да намалява, а количеството въглерод да се увеличава даже и с малко започвате да обръщате процеса!Не няма да е приятно някой път потопите ще ви изненадат, но ако ще ви успокои като се извади на континентите с градове за да ги охлади, защото асфалта предизвиква горещи ями над градовете и ако сте слушали Шарл няма да ги има!

76

Чакай сега

преди 2 години

Да обясня още по ясно - водата в нефтовите находища, шистови, газови е константа - тя не намалява само се увеличава. И няма къде да иде оттам. Тоест и да засадиш тия 11 милиарда дървета и да има повече дървета или също толкова колкото е имало преди сто години те ще изконсумират не само въглерод от въздуха , а и вода, която може да се вземе от едни места - полярни шапки и ледници, които пък ако се разтопят пускат още 20 процента слънце. Извод: Почвайте да пълните с листна маса!

75

Тоест:

преди 2 години

Засаждаме 11 милиарда дървета - примерно и през всяко от тях минава определено количество вода и въглерод. Айде въглерода е в атмосферата, само, че да се разтвори в почвата трябва да има вода в тая почва, а не два километра под земята. Тоест каквото и да направите тая вода трябва да я изкарате отдолу, а това може да стане само ако я замените с нещо по плътно и въглеродно и метанови. Кво ли може да е?