373

Анонимен

преди 2 години

Лъжа след лъжа. Първото, което е абсолютно доказуемо на секундата е твърдението, че Барбадос е страната с най-добър стандард на живот на Карибите. Лъжа. Твърдението, че Барбадос не е офшорна зона. Лъжа. Кой е тоя героичен род, искам да знам. Всеки е имал партизанин, четник, войвода в широкото семейство, ако погледне назад до 1850г. Лъжа, лъжа, лъжа. Накрая говори за някаква мъжка дума. Политиката не се гради на мъжки думи, момче.

372

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен от моите данъци да плащат заплати на това л---о, на Близнашки, Киров и останалите цър.вули от СУ. Тотално падение за висшето ни образование

371

Анонимен

преди 2 години

Човекът очевидно е с нестабилна психика. Как така ще позволиш на такъв да дава нареждания на хора с оръжие?! Всички са за психиатрията!

370

АЗ съм

преди 2 години

АЗ съм специалист, АЗ съм специалист.... АЗ, АЗ, АЗ,.... ТИ си въздух под налягане.

369

Анонимен

преди 2 години

Славчо, на този образ безподобен ще му пееш всяка вечер "За крадец не ставаш, сине..."

368

Вън!

преди 2 години

Близнашки, събирай Илиев, Киров и още няколко там асистентчета и се омитайте от катедрата по КП! Нямате място там! Време е да дойдат истински, млади, можещи и достойни хора, но като гледаш уж истинския, младия, можещия и достойния Илиев - по-добре никой да не идва!

367

активен боец

преди 2 години

Този е по велик от српски македонец,а дядо му е носил яйца и развалена риба на цар Борисов..

366

aa1830

преди 2 години

На въпроса има ли нещо общо с масонската ложа в Пловдив - аз съм роден в центъра на София, завършил съм английската с пълно 6......На въпроса за Барбадос - САЩ и Великобритания имат много силни връзки с Барбадос. На въпроса за плагиатсвто - къде било публикувано, в коя медия ...при положение че въпросната преподавателка каза че тя лично е раъговаряла с него и смята че е плагиатствано от труда и....Този и като адвокат ще е пълно дърво ако така се измъква, за това пък много нагъл!

365

Анонимен

преди 2 години

Това ли са младите и можещи политици ? Няма надежда за България

364

Анонимен

преди 2 години

Да си обира крушите, докато не са го подгонили с домати и яйца

363

българин

преди 2 години

Гледах този човек сутринта,и останах поразен от наглостта и арогантността му.Като юрист ще кажа,че това му поведение е в резултат на изтекли давностни срокове за търсене а всякакъв вид отговорност.

362

Много

преди 2 години

арогантен, циничен, и какво означава "от ГЕРОИЧЕН РОД?

361

aa1830

преди 2 години

По-добре Гешев премиер отколкото психо да е на вътр. работи. Ще почнат да ни стрелят по улиците ако не сме с тениска на ИТН

360

aa1830

преди 2 години

Има нещо позитивно в такива изяви и това е множеството коментари, някои много оригинални и точно с много харесвания. Има надежда че народа не спи.

359

Трендафилов

преди 2 години

Е, и ?!

358

Патерица

преди 2 години

Това лице е лика прилика със Славунеца, на който егото също е извън контрол. Баща му ДС, зет на Червеняков. Червен лакей до мозъка на костите. И си личи, че не очакваше масонския въпрос и е неубедителен лъжец. Докога всички мутри ще се изкарват чисти като сълзи публично и докога народа ще ги търпи? Такива дрисл.ьовци го раздават широко, защото не са яли шамари през живота си. Задкулисни калинки, които живеят цял живот на гърба на другите и развиват чувство, че са недосегаеми и железни.

357

МЪЖКА ДУМА!

преди 2 години

мъжка дума не могат да имат женствени типове, каквито са и двамата пле..шивци- тоя и селския чалгар Трифонов. Суетата, самоизявата, позьорството, комплексите за малоценност, ниският интелект са присъщи на типове хора, които не могат да имат мъжка дума. Прочее, политици като този и чалгарина ще бъдат първите изправени пред съда при Новия световен ред. Защо ли се учудваме на наглостта и позьорството на този, като всичките метежници на Радев, до един от селата, са такива.

356

хахаха

преди 2 години

Ако историята с рода е като историята с дисертацията всичко е много ясно.Пита го журналистът -има ли кражба в дисертацията ви , а той отговаря срокът за давност е минал.юридическият срок е минал но моралнишя и нравствения не минал защото е вечен !

355

Анонимен

преди 2 години

ИТН НЕ ПОДПИСВАТ С ДРУГИТЕ партии ДОГОВОРИ ЗА НЕЩАТА ПО КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ СЪГЛАСИЕ- ТАКА ПРАВИ МАФИЯТА ПО СВЕТА- ВСЯКА НАРУШЕНА ДУМА СЕ НАКАЗВА С КУРШУМ- ТА МАФИЯТА СЕ ЗАВЪРНА И СЕ ГОТВИ ДА УПРАВЛЯВа.

354

от северозапада

преди 2 години

Тоя си е мислил, че Клагенфурт е некъде оттам Барбадос и те не познават числата и буквите!!