473

Меди доганов

преди 2 години

Три пъти ура за близашки, най - ерудиран сред ииибрииицииите по всичките земни кълбета.!.

472

Към баналното общ-во

преди 2 години

За гл. ас. Петър Илиев - да, заслужава си критиките, донякъде.Но как не ви е срам да хулите и отправяте неистинни твърдения и изпълнени с подигравателни елементи тези към проф. Георги Близнашки! Той е мой преподавател - блестящ учен, един от най-изтъкнатите конституционалисти на България в последните 30 години, оценен и в Европа. Харизматичен и нравствен човек, само който не е общувал надълго и нашироко с него, не знае какъв забавен и мил човек е! Банално общество такова, отвращавате ме!

471

Aнонимен

преди 2 години

Имам долнопробен плебски произход и доколкото ми е известно до сто и десето коляно всички сме ***. От вчера, заради човека от Пъпа на София се чувствам изключително горда, че на формален принцип мога да се разграничавам от това нещо. А колежката ми много зле горката - тя и тя милата от Пъпа, с аристократични корени, от Първа английска. От вчера се оправдава, че не е шестак и има три по физика.

470

Този е психопат

преди 2 години

от класа. И е ***, щом говори за давност на плагиатство, значи си признава вина. Както и лъжец и наглец от класа- как може да пишеш по една и съща тема с колежка, и да не си и чел дисертацията и публикациите. Нали всичко се обсъжда в катедрата. Един учен, освен публикациите на колегите си от родната държава, трябва да прочете всичко и по темата от чужди учени в цял свят, за да направи научен литературен обзор, преди да изложи собствените си тези. Уволнение от СУ, за да не е срам и позор!

469

Анонимен

преди 2 години

Моа, праа /мога, правя/.Така се изразява бъдещият министър...

468

Анонимен

преди 2 години

491 И Рашков не е стока.

467

Анонимен

преди 2 години

Кой им пише тези шестици, като не са се научили, да говорят на български и да не се държат арогантно?

466

Анонимен

преди 2 години

Интересно,какъв знак ше даде Университетът. Да се изчисти име,освен изказване, какво ще предприемат.Правният факултет ,подава горещия картоф.Гледат ги студенти,вузове медии.Научното мълчание,не е като политическото.Чакане.

465

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че става интересно. Весела държава сме, ако и Луна се кандидатира за президент (бях чул и за Кубрат Пулев, че имал мераци.... Там се замислих коя ще е първата дама :О) , Слави дърпа конците на МС, а това същество се превърне в министър на вътрешните работи и вицепремиер, то ставаааа wtf... Ако не друго, ще е е забвано и ще се прочуем....

464

Анонимен

преди 2 години

Има много да злобее, докато настигне Рашков.

463

Бонго Бонго

преди 2 години

Илиев,Барбадос е ОФШОРНА ЗОНА!!!!!ДА ОТВОРИШ ТАМ ФИРМА СЕ ИСКАТ 1000 ДОЛАРА. В ЕВРОПА ИМАТ ФИЛИАЛ, КЪДЕТО ДА ОБСЛУЖВА ФИРМЕНИ КЛИЕНТИ. УНГАРИЯ, ЛИТВА. СОБСТВЕНИКЪТ Е СКРИТ. И ВДИГАТ ТЕЛЕФОНА САМО ДА КАЖАТ ЧЕ ФИРМАТА СЪЩЕСТВУВА. ТОЧНО БАРБАДОС Е ЕДНА ОТ НАЙ- ХУБАВИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА КРАДЕНИ ПАРИ!!!Не се подигравай с хората!!!

462

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 479 Защо тогава не показа всичките тези прекрасни качества в това интервю?А само злоба,арогантност,въпреки че водещият беше повече от търпелив и добронамерен.Ако Илиев наистина иска да става политик трябва да е готов да отговаря на множество неудобни въпроси-спокойно,културно и аргументирано.

461

Анонимен

преди 2 години

Тоя, е ли е рода на Митко Палоузов, малкия партизанин?!

460

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какво толкова е казал, че не го харесват. По-скоро е изместил някое друго име за министър на МВР.

459

Анонимен

преди 2 години

Тоя Илиев е също толкова нагъл колкото и Рашков.

458

Абе, Момче!

преди 2 години

Завършил си Първа Английска в София с 6,00 и Юридическия Факултет с 6,00! Преподаваш право, имаш адвокатска кантора. Защо си тръгнал да се занимаваш с Тоя *** Народ?!?

457

Наглост

преди 2 години

Не го познавам, но много голямо самочувствие, много надут по .ТВ. Номинирания ьа министър каза, че България досега не е имала министър лато мего. А какво излиза, - единия със сигнали за плагиатство, а дугия нещо му куца с дисертацията и данните за австрийския университет. Тия ще ударят Калинките на Бойко от земята.

456

Иван

преди 2 години

Тоя на доста ранна възраст е развил пенсионерски акъл!

455

Анонимен

преди 2 години

Май си пада и лъжльоИлиев беше категоричен, че Барбадос не е офшорна зона."Понастоящем тя не е в никакъв списък на държави, които са данъчен рай.

454

Анонимен

преди 2 години

Дали е прав господина?August 21, 2020.REUTERS/YVES HERMAN(Reuters) - European Union finance ministers added Anguilla and Barbados to the EU's blacklist of tax havens on Tuesday and removed Cayman Islands and Oman after they passed the necessary reforms.