42

Рашков и Мангарков

преди 2 години

Посочили сме ви виновниците по-долу. Задействайте се! Те вече са тук, за да ни борят. Заподозрян номер едно трябва да ви е АНТИФА. Няма друга група, която да има интерес от мародерщини, деморализация и унищожение. А ако има - аз не знам за тях.

41

Анонимен

преди 2 години

Когато държавичката прецаква гражданите всеки ден със всяакви подскачания, таксички, затруднения, мизериики и още куп мърсотиики когато те катат да се навеждаш постоянно...когато пускат убииците по пътя...ами може би това е резултатът. Малките нископлатени пионки в униформичка да са щастливи че имат работни места. Великички българченца!

40

Слави

преди 2 години

Бойко е виновен!И Путин!

39

Марсианец

преди 2 години

Не се противете!Идваме да ви завладееем!

38

Кал-Ел

преди 2 години

Разбрахте ли сега за парниковия ефект и въглеродния дииоксид? Разбрахте ли защо реве Грета? Не искат да има растителност която ви дава кислород. Ще се размножите и ще произведете още повече растителност. Болниците им ще стоят празни. Разбрахте ли защо убиха Кадафи? Никой няма право да прави планетата зелена и да подари дълъг живот на хората. С дългия живот ще имате ВРЕМЕ. Ще се издигнете духовно и отхвърлянето на оковите ще стане нормален процес.

37

<><>

преди 2 години

Погледнете от политическа гледна точна ....кои са губещите ! За пари , власт, злато и майките си биха продали !

36

Внимание Граждани!

преди 2 години

АнтиФа вече са тук и започват да разпространяват дезинформация. По-добре го пишете вечер и излизайте от този сайт. И си имайте едно наум за тия психопати-подпалвачи.

35

Анонимен

преди 2 години

Активисти на ГЕРБ-ДПС по места палят пожарите за да саботират Служебното правителство Те мразят България.Обичст в само когато са на власт и могат да я крадат.

34

Дойдоха да спорят.

преди 2 години

До ХАХАХАХАХА --- Ето го отпора. Започва! Веднага започнаха да опонират от АнтиФа - но се крият. Не се показват. Правят се на случайни граждани. Вижда се много ясно.

33

Нямат Скруполи

преди 2 години

Изпепелиха Амазонската джунгла, мислите ли, че АнтиФа ще се спре пред китните балкански гори? Няма да се спрат - от сега ви казвам. Ако не успеят тази година, ще изпепелят горите ни догодина или след 2 години. Те искат всичко да стане пустиня. Бразилия вече е пустиня, благодарение на тях. Не помните ли миналата година? Вие май сте слепи и глухи.... няма да се оправим никога.

32

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

До Палят за ГретаНоу си ***!

31

Анонимен

преди 2 години

До от Дунава. Да не говорим за трактористите, които бълват искри от ауспусите си. Освен това по-лесно се оре почвата с изгорялата трева.Дървената мафия също обича пожарите...Простаците, които хвърлят фасове, палят огньове и т.н. са сравнително малкоРешението е полицията (на която плащаме заплати) да вземе да си свърши работата, а не да спи до климатиците.

30

Палят за Грета

преди 2 години

Пали се за Грета - не може долната половина на Земята да гори също - там е зима. Явно има хора, които палят умишлено. Няма да се учудя да са същите терористи, които рекламират Ковит-а.

29

от Дунава

преди 2 години

Всички пожари стават благодарение на човека. При нас на село, козарите палят покрай Дунава тревата защото в края на септември месец тя отново ще избие и ще има изобилна паша за животните, т.е. за козите. Като специалист в област на земеделието винаги съм се изказвал негативно относно паленето на стърнищата, паленето покрай пътищата, но уви, земеделците са на друго мнение! 1 cm хумус се създава за ... 1000 (хиляди) години, но може да бъде унищожен за 1 (един) час благодарение на огъня.

28

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които са заинтересовани от постоянна дестабилизация ... като започнеш от Божков и прочее мутри, та чак до руското посолство ... всички те ловят риба в мътна вода и имат голям опит в това.

27

Кал-Ел

преди 2 години

https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map Целия свят гори. Това се прави за да не влизат хората и растенията в симбиоза. Нападат се и двата компонента от формулата за дълъг а може би и вечен живот, важното е да се държи кислорода в нива на които им харесва на глобалистите. Вижте населеното си място в гугъл мапс, Снимките са от преди 10-15 години, ще забележите, че растителноста е значително по малко. Замислете се сега, колко малко боледувахте вие и близките ви за последните 10 години. До 30 _)_

26

Митко

преди 2 години

Милицията каква работа има ами не хваща тези къде са ги запалили? Или всичко с фуражка е на море?!?

25

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел. Тебе са те ваксинирали с простотия. Що приказваш глупости? ***.

24

Анонимен

преди 2 години

Къде е Слави Трифонов, Къде е Корнелия?! Къде са ДПС-то и гей-парада?! Къде са шведското трио (Изправи Го! Мууди вън!), дето сега се прекръстиха?Защо не гасят пожари?!Да не са се сродили с дървената мафия?!

23

Преди

преди 2 години

Преди време се разправях с едни анти-фа личности. Достатъчно е само да им опонираш леко и започва нелогична свирепа борба за надмощие, в която те обвиняват от нацизъм до болшевизъм. Това е радикализирана, платена сбирщина от безделници, които нямат друга работа освен да създават бедствия и раздори. Те трябва да бъдат първите ви заподозрени. Също така е важно да се знае, че тръгвайки срещу тях, тръгвате директно срещу Шорос и отпора ще е зверски. Ще скочат пeдали и либерасти в тяхна защита.