62

Иван

преди 2 години

А само преди няколко години Слави Трифонов лично летя в самолета на Радев, пилотиран лично от Радев, кани го в шоуто си и го лансира. Случайност? Не мисля.

61

Иван

преди 2 години

При 43 градусова жега е малко вероятно пожар да тръгне без човешка намеса. Но има ли оставени лесно запалими предмети, остатъци от човешка намеса, то тогава е вероятно те да пламнат сами. Пример: маслени продукти, пластмаса, хартия и т.н.*** винаги е имало и ще има. Трябва да се потърси отговорност на участниците в този геноцид за природата.

60

Анонимен

преди 2 години

Толупа къде е та да вземе веднага мерки..Толупа го няма и започнаха пожари.

59

Гражданин

преди 2 години

Искам да стане ясно за всеки мародер, че убийството на двама пожарникари няма да остане безнаказано.

58

МВР

преди 2 години

МВР да ме намери, ако искат имена на членове на АНТИФА, въпреки че се съмнявам, че ще изпитат затруднения да намерят лицата. Според мен те са отговорни за тази мародерщина.

57

СИГНАЛ ДО МВР

преди 2 години

Тези пожари изглеждат като работа на безделниците от АНТИФА. Лесно ще ги откриете.

56

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че Румен Радев и хунтата му стоят зад пожарищата. Те най-много имат полза от това.

55

Оправдания

преди 2 години

АНТИФА била организация на черните в САЩ. Вижте ги как лъжат. Искат да ги объркате с BLM. Много са прозрачни. Само трябва да се научите да ги разпознавате.

54

Казах ли ви?

преди 2 години

До Анонимен 59 - Отпора на АНТИФА е жесток - обиждат, насаждат вина, подвеждат. Казах ви, че са лесно разпознаваеми. Ако ги познавате само може да спечелите. Не им обръщайте никакво внимание. Сега ще ми нацъкат и минуси. Само гледайте.

53

Анонимен

преди 2 години

АНТИ ФА ... каква АНТИ ФА те гони бе, селски алкохолик ... АНТИ ФА е организация на черните на запад, които се борят за права .. колко черни виждаш в България, бе кре*тен ?Единствените които имат интерес от хаос в България са мутрите и руснаците, което е едно и също

52

Ето ги

преди 2 години

АНТИ ФА вече са тук и разпространяват дезинформация, за да не излезе истината за тях. Пускат фишеци, с една дума. Трябва да се научите да ги разпознавате.

51

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да видите кои са хората от АНТИФА в България, може да разгледате страницата "Война и Мир" във фейсбук. Ако не се лъжа, админа на тази страница се води нещо като лидер на тази жалка анти-държавна организация. Не се лъжете по манипулативните им постове. Те са целенасочени и имат за цел да ви подлъжат. Така работи всяка една терористична организация - ИДИЛ също. Ако влезете там, не им пишете. Само ги изследвайте и ще разберете за какво иде реч.

50

Дървената мафия!!!

преди 2 години

Има ли дървена мафия а това не е въпрос бе шматки. Розболеват гората да им я дадът на сечища схемата си продължава. Милиони декари ги няма не от пожар а от СЕЧ и каде са парите пожарите са си част от играта за тях

49

Анонимен

преди 2 години

Еми...зърнените милионери палят полята всяка година ама....не са те виж ти!!!Има начин.Приема се закон с който ги задължава да си пазят нивите,назначават си охрана през тези месеци.Ако има пожар жестоки глоби или изземване на земята в полза на държавата.Айде да видим дали ще има и 1 пожар!За горите и там е ясно.

48

Кал-Ел

преди 2 години

До 50 Антифа е пример за обърната терминология и объркване на хората. Праскат се за антифашисти, но са чиста форма фашизъм. Това са младежите, които С о р о с се надяваше да радикализира и откъсне от семействата им. Йезуитите-глобалисти винаги използват един и същ похват - тези които са срещу тях умират и след това се твърди, че са били на тяхна страна, или пускат информация в пространството, че тези от които ги е страх уж играят за тях. Например Мартин Лутер, илюминати, Самаел. Малко им остава.

47

Комисарят

преди 2 години

Да каже как отърва синчето си което беше шевче на ОПГ пласираща наркотици. Иначе лафовете му за пожари, пожарникари, природа и тн са чиста скучна щампа.

46

Анонимен

преди 2 години

Демек като нашите платени професионални протестъри?

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - АНТИФА е група безработни мародери, които получават пари, за да правят мизерии на гражданското общество. Когато не извършват платено мероприятие, се правят на мирни граждани, които се борят за правата и свободите си. Много ясно разпознаваеми са.

44

Анонимен

преди 2 години

А какво е АНТИФА?

43

Само напомням

преди 2 години

Само напомням, че на подпалвачите към момента им лежат на съвестта ДВА ТРУПА на български пожарникари. А подпалвачите ще си платят за това. Не трябва да имате съмнение за това.