82

Бай Иван

преди 2 години

Благодарете на субсидиите от ЕС, които се дават на модерните демократи бизнесмени и те просто палят горски масиви и ливади, за да ги вземат после за обработваеми площи ;) !!!!

81

Анонимен

преди 2 години

fake news. te sami mogat da se hvanat sebe si. vie ne mojete tiah da hvanete. poneje ste marzelivi lenivci.

80

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва час по-скоро да осъзнаят, че се води невидима война срещу тях, срещу всички тях, няма малки няма големи няма бедни, няма богати. Всеки един е измамен много умело, че дори не осъзнава, че бива изтребван бавно по всички възможни канали, храна, въздух, здраве, психика, емоции, природа - това е една ужасяваща атака която в момента е в пика си...озъзнайте го и се събодете по-скоро !

79

ЬЬЬ

преди 2 години

Мисля,че всички пожари в Сакар планина в изкуствено създадените иглолистни гори са умишлени и това е дело на частните дърводобивни фирми,които заплащат подлежащата за сеч дървесина на нищожни цени,а после продават неизгорелите нацяло дървени материали на редовни и така печелят много милиони.Така преди години край едно такова пожарище в Тополовградското горско стопанство, където бях по служба,съм намирал недоизгорели факли,с които е бил предизвикан този много голям пожар.

78

ами

преди 2 години

увествайте ги по дурветата, като ги хванете ама първо им строшете кокалите

77

Доктор Сън

преди 2 години

Дайте по един автомат на горските...то аман от ганявци, бракониери и подобна ссмет ! Пуцай на месо и чисти материала.

76

Иван Пешев

преди 2 години

По регламент от ЕС за опалени ниви не се дават субсидии, но от друга страна *** се прави на тарикат да си спести една обработка на земята - спрете субсидиите на тези с опалените ниви и ще намалеят пожарите, само да спомена че през юли преди жътва нивите са сухи докато наоколо още не е толкова сухо и пожароопасно.

75

Имена

преди 2 години

Дайте списък с имената на хората, осъдени за тероризъм в България през последните 50 години!

74

Анонимен

преди 2 години

Чакър войвода е хванал подпалвачите на Рила на времето, а вие не можете. Така е постъпил с тях, че палежите веднага престанали.

73

Анонимен

преди 2 години

Това е буци,за да отмъсти на радуци.

72

Иво

преди 2 години

В старосел не са роми... Баш земеделци бяха, чистят с мулчера

71

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков няма да ви охранява стърнищата и ливадите в планините от пожари. Това е рсбота на местни хора и местните органи на МВР трябва да ги залавят, а не да си чешат топките. Къщи на хора изгарят и съмненията са, че това може да бъде дело на хора от ГЕРБ за всяване на паника и недоволство срещу властта. Пак повтарям: не се оправдавайте с Б.Р., а тези от МВР да слухтят и търсят злосторници независимо дали са *** селяни, роми или недай си боже - гербаджии.А и хората по села да бдят.

70

Бай Манго

преди 2 години

Ей наркоман, спри с тази антифа бе, чалгар неграмотен.

69

подсещане

преди 2 години

дали да не попитат добрите роми ?

68

Под Наблюдение

преди 2 години

МВР да наблюдават членовете на АНТИФА. Това са псевдо-терористи, които имат интерес от опожаряването на горите ни, защото им плащат за пропаганда и саботажи.

67

Вижте го 76

преди 2 години

До Анонимен - според номер 76, в планините се прави жътва. Смятайте колко спрял манипулатор - дори не може да си измисли правдоподобна версия. Аз като ви говоря, че хипитата от АНТИФА са основните заподозрени не приказвам. Ако има някой от МВР, който чете това, задължително да провери тия келеметори като основни заподозрени - все пак има двама загинали. Трябва да се изясни всяка версия.

66

Анонимен

преди 2 години

След жътва навсякъде се пали да изгори това, което остава и затова стават пожари, особено, където има гори около нивите. Затова пишат, че са умишлени.

65

Анонимен

преди 2 години

Бърн бейби ,бърн повече.

64

Виждате ли ги?

преди 2 години

Отдолу сменят темата и говорят за всичко друго, но не и за пожарите. Всеки нормален полицай ще се замисли защо се прави това. А когато има 2 трупа на пожарникари и половината държава гори, дълг е на всеки гражданин да направи всичко по силите си, за да разобличи неестественото деяние, което в крайна сметка е чисто криминално. Защото пожари не се случват просто ей така от жегата, съгласете се! А ако да - това би било много рядко явление - 2 пъти в годината.

63

Разумен

преди 2 години

Няма как нормални граждани да правят тези пожари. Това вероятно са финансово мотивирани хора от отганизацията АНТИФА. Добре е МВР да вземе мерки. Няма как да изникнат 15 пожара едновременно, ако не е организирано. Основният заподозрян трябва да е група от хора, които са финансово стимулирани, а АНТИФА съвпадат с този профил. Нямам доказателства, но ако МВР работи, ще намери такива - нямам дори най-малки съмнения. Тук става въпрос за двойно убийство. Ако е умишлено - проблема е огромен!