177

Един Българин отново

преди 2 години

Днес, заглавието ви трябва да бъде: Доц. Киселова разказа, че Петър Илиев е плагиатствал от нейна дисертация. Ясни сте с вашето "дали"!

176

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ВЪВ ВСЯКА ДИСЕРТАЦИЯ ИМА ЧАСТИ ОТ ТРУДОВЕ НА РАЗЛИЧНИ АВТОРИ И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБОЗНАЧЕНА КАТО ЦИТАТ И В БИБЛИОГРАФИЯТА НА ДИСЕРТАЦИЯТА. ЗА ДА ГО ПРОВЕРЯ РАЗРОВИХ ИНТЕРНЕТ И ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ, ЧЕ ТЕЗИ ТРУДОВЕ НА НАШИТЕ "УЧЕНИ" СА НЕСКОПОСАНИ ДРЪНКАНИЦИ ПО НИКОМУ НЕНУЖНИ "НАУЧНИ" ТЕМИ. ТАКА, ЧЕ КАКВИ ЛИ СА ТОЧНО ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ДОЦЕНТЪТ КИСЕЛОВА - ЧЕ ЕДИН ТЪПЧО Е ИЗПЛАГИАТСТВАЛ НЕЙНИТЕ НЕСКОПОСАНИ ДРЪНКАНИЦИ. И ОТ ДВАТА ТРУДА ЕФЕКТА ЩЕ БЪДЕ ДОБИВ НА 16 MJ/kg БЕЗУМНО УНИЩ

175

Петърчо=БСП

преди 2 години

Маминото момченце Петър Илиев е троянския кон на БСП. Преговаряли за политика. Хайде, бе, ние да не сме вчерашни. *** иска да управлява, чрез Петърчо. Това е условието да подкрепи ИТН. Историята се повтаря както с ДБ, но с други коне. Гледайте какво ще се случи. Тошко ще каже какво става и кой му кадрува сега. След това сами ще си оттеглят Кабинета и няма да има гласуване. В ОСНОВАТА НА ТОЗИ ЦИРК Е РУМЕН РАДЕВ И ЖЕЛАНИЕТО МУ ДА УПРАВЛЯВА, ЗАД ПАРАВАНА НА ПАРТИИТЕ В НС. ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ!

174

Анонимен

преди 2 години

Чест и почитания, доцент д-р Киселова за смелостта Ви и за това, че държите на истината и на реномето на Алма Матер! Вие сте капацитетът, а не момчето, което се крие, за всички е ясно!

173

Анонимен

преди 2 години

Каква е достойна ли, от най-достойните е. Това не е човек. А Петър Илиев е най-добрият асистент! На упражненията обяснява достъпно, само той говори, дава примери от практиката. По 5 упражнения на ден има и не се уморява, дава всичко от себе си, и го прави със сърце и душа. Ентусиазиран, ерудит, и не на последно място - благ човек, без грам високомерие. За доц. Киселова, за жалост, не мога да кажа същото! С Карагьозова особено, са много яка комбинация, студентите излизат от изпит като попарени.

172

Свиня

преди 2 години

По умния отстъпва и това обеснява защо на света властват глупците....в контекста на темата уточнявам че не е моя мисъл...но и. не се сещам кой е автора и....

171

ПроСоТо

преди 2 години

хм!..Практиката на плагиатстване е дълбоко вкоренена в начина на мислене на българина....Да сте чували за "форлаге"?..-Това беше,Е и ще остане принцип за много ,ама много мераклии....Трудно ще се изчистим от тоя начин на "мислене и действие"..Аз лично познавам хора,които се сдобиха с титли САМО С ПРЕПИСВАНЕ НА ЧУЖДИ трудове...Е,"за адета" малко ги префасонират,но същината си остава..Както и да е,сега ВЕЛИКАТА ЦЕЛ на българите е ДА ПРАТАТ МАКЕДОНЕЦ "в космоса".../да са смееш ли,да плачеш ли../

170

Анонимен

преди 2 години

Какъв достоен човек е тази дама! Гледах я и я слушах внимателно. Търпяла е тази несправедливост, за да не урони престижа на своя университета. Жалко, много жалко, че този тип хора - почтени, възпитани, специалисти в своята област, стоят далече от политиката.

169

Точно така

преди 2 години

Смело и с вдигнати глави поставяйте тарикатите на мястото им !

168

Анонимен

преди 2 години

Киселова е доста кисела.

167

за

преди 2 години

твое сведение сьм чела доста повече книги и на чъйди езицине се заблуйдаваи от жьн6ния ми

166

Анонимен

преди 2 години

Свалихте ли розовите очила а? Сега като се провалят познайте кой ще е виновен, май всички без ИТН - те се смятат за безгрешни, определено са за психо.

165

Мутромилиционер

преди 2 години

Ще правите ли лустрация или да ви обръщаме хастара?

164

госпожа Емилия

преди 2 години

Коментарът ми беше изтрит.Защо ли не се учудвам.....В него споделих, че историята от близкото ни минало познава и други случаи на плагиатство, например Лъчо-мозЪка е злоупотребявал с готова информация в научни публикации и ги е представил пред Факултета по обществено здраве като свои.Докторчето сигурно не е имало време да се запознае с различните видове цитиране на източници.И к'во стана? Нищо

163

мИж на годината

преди 2 години

По стара традиция, премиера на територия ***, трябва да има поне приз "Мъж на годината"

162

Анонимен

преди 2 години

Сега е повече от ясно, че нито Слави е това, за което се представяше толкова години, нито нашите изтекли мозъци са това, за което се представят в биографиите си. Разбира се, сред тях има изключения, но те не ламтят за министерски постове.

161

чегрЪк!

преди 2 години

А защо Славуца и сбирщината им ги е страх да назоват "модела ГЕРБ/ДПС" с истинското му име, а именно "Мутро-милиционерска корумпирана гмечКочина"?

160

Д-р Исня

преди 2 години

Глупав и неук народ се управлява от нагли безпринципни мошеници. По-скоро от "муши"ници.

159

чагрЪк

преди 2 години

А защо Славуца и сбирщината им ги е страх да назоват "модела ГЕРБ/ДПС" с истинското му име, а именно "Мутро-милиционерска корумпирана гмеч-***"?

158

Анонимен

преди 2 години

170 До лингвиста Падна митът за изтеглите мозъци на България, които се реализират успешно на запад, защитавайки магистратури и докторати в престижни университети. Излиза, че повече от тях, са лъгали своите преподаватели и научни ментори, че са писали оригинални научни трудове, представяйки ги, за свои, а всъщност, са плагиатствани от дисертации, на свои колеги в България. Е, има и изключения, но те са наистина успели българи, които не се връщат в България, защото са наистина успяли там.