17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.10 Това, че П.Илиев е зет на бивш "голям" от БСП не означава нищо. В случая имаме рецидив на плагиатство от страна на П.И. и ако медиите, докато кабинет на ИТН все още няма, се активират, Сл.Тр. и Т.Й. ще се окажат в много неприятна ситуация. Мисля, че някоя и друга медия и защо не - сайтове няма да пропуснат да запалят от искрата пламък. Струва си.

16

Анонимен

преди 2 години

ИТН няма никакви намерения да управлява, така, че няма нужда да се коментира някой от "кабинета" им..

15

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже, че и двамата са преписвали от едно и също място?

14

Бонго Бонго

преди 2 години

И, те могат да говорят... интересноА къде сте, когато *** като Радев краде държавата ни????? Къде сте???

13

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е плагиатствано, избрали сте си оригинални простаци да ви управляват. Всичко е оригинално - и простотията, и чалгата, и глупотията. Цивилизованите и образовани хора никога не биха могли да измислят подобна политическаидиотщина, като царство Чалгария.

12

noname

преди 2 години

Щом Мазняшки му е бил научен ръководител, всичко е ясно. Също става ясно, че са "натиснали" доцентката и катедрата "да се разберат", за да може крадеца да стане доктор.

11

до доц. Киселова

преди 2 години

Toзи господин беше кандидат за премиер, а сега - за министър на МВР. Не е за препоръчване сега да започнете активни действия сещу проява на плагиатство, защото ГДНП и звената в нея са всесилни и Вие ще бъдете потърпевша. Прокуратурата ще разводни нещата, адвокатите на отсрещната старана ще бавят и накрая ще мине срокът на съдебния процес, по-точно - този на досъдебното производство. Изчакайте този кабинет ако бъде избран, да се провали, и тогава си поискайте правата.

10

Анонимен

преди 2 години

абе незнам, ама за мен е несериозна тая работа, 5-6 години мълчала, па сега надула сирената

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко опира до научната етика и морала. Илиев си е мислел, че Киселова никога няма да публикува своята дисертация ( защитена през 2008 г.) и затова е преписвал от нея. Преди 6 г. силните фактори в катедрата за застанали зад него и той се е почуствал недосегаем. Това е отказало Киселова да обжалва. Илиев най-нагло е решил да направи дисертацията си книга. И следва отговорна Киселова - тя издава своята дисертация и всичко с преписването лъсва. Крадлив и неморален инидивид на става за вицепремиер

8

Анонимен

преди 2 години

Това, че Петър Илиев е БКП(БСП) зет говори много. Комунистите първо присвоиха-национализираха фабриките на хората, после вземаха-кооперираха земята на хората, след това се почна презрените "капиталистически змийчета" да пишат публикациите и научните трудове на партийните секретари, а на изобретенията отпред да се пишат синчетата на върховните. Че какво толкова е направил Петър Илиев, като цял народ знаеше, че трудовете на Людмила Живкова се пишат от адора Бонева?

7

Анонимен

преди 2 години

Taзи наистина е Киселова.

6

Totenkopf

преди 2 години

П.С Чушкопек бачи, това са дали на света, чушкопек.

5

Totenkopf

преди 2 години

Браво! Най накрая някой който не е купен или сплашен, и говори истината.

4

Гроби Таласомо

преди 2 години

Кражбите на интелектуален труд във ВУЗ-овете е по-лошо и от ковид епидемията! Казвам ви го от преки наблюдения! Първом крадат шефовете идеите на подчинените си кадри в катедрите и по този начин растат кариерно; ако е доцент става професор, ако само доктор става доктор на науките, т.е. расте по степен и звание, след това се крадат нехабилитираните помежду си, за да станат хабилитирани! Въобще кражбата на идеи и интелектуален труд стои в основата на цялото научно кариерно израстване;)))

3

Зъл език

преди 2 години

Да, ама Славчо държи П.Илиев да е министър и това е цената за услуга в миналото, както и условие за бъдеща подкрепа. Злите езици говорят, че СТ е взел заем от Д.Пеевски за да спаси тв 7/8. Имало е подкрепа и по масонска линия. Иначе как мислите се става почетен консул на офшорен Барбадос?

2

Марин

преди 2 години

Защо ИТН настояват да вкарат Илиев в някое министерство? Това е въпросът. Зад ДБ стои Прокопиев, на президента фигурите му се редят от БСП, Прокопиев, може би и черепа. Зад Мая обща и триото е мафията в лицето на черепа. Но кой стои зад ИТН, щом са готови толкова лесно да се разделят със субсидията някой друг ги ръководи.

1

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината в България 99% от т.н. професори са преписвали от други чуждестранни източници. Иначе при тази армия от учени България трябва да е водеща сила по открития в света, а то нямаме нищо. Кажете ми примерно какво откритие са направили БАН в полза на човечеството, нищо но от сърце.