25

до 33

преди 2 години

Ми да страх ме е от ваксинираните и мога да ти обясня защо-вие за да образувате антитела сте получили вируса по изкуствен начин. Това ви прави заразни. Толко ли не разбирате, бе нещастни ваксъри?

24

дърт

преди 2 години

До Анонимен 15 Ваксинирани в България 15%, останалите не са! Кои е по-лесно да се изолират?

23

Анонимен

преди 2 години

Хората, не искали да се ваксинират, защото ги било страх от инжекции! Ето тази опорка е живото доказателство колко им струва акъла на ваксинираните. Нито един нормален аргумент нямат в подкрепа на ваксините, но измислиха нещо-хората ги било страх от игли, а те-ваксърите са безстрашни герои. То да се смееш ли, да плачеш ли.

22

Анонимен

преди 2 години

Да бе, кой ви е виновен, че се накиснахте в такава ситуация да ви е страх от ваксинираните. Хората бързаха, направиха ви ваксини, държавата осигури предостатъчно ваксини с право и на избор.. Единствената грешка беше, че ви надцениха в интелектуален план. А и кой би си помислил, че дотолкова сте се откъснали от реалността и не вярвате в нищо, което ви се казва. Възприемате го като принуда и реагирате първосигнално. Уж ходите облечени, можете да пишите и четете ... Пък такава излагация ...

21

Анонимен

преди 2 години

Не виждам някой да е казал, че му пречат ваксинираните. Решили да участват в опита - правят го. Големият световен проблем е насилието над онези, които не желаят да участват в световния медицински експеримент. А насилието вече граничи с фашизъм и гиноцид.

20

до 28

преди 2 години

Я да не ми дуднеш. Теб те е страх, че имунната ти система не струва и 1 стотинка и не можеш да разчиташ на нея. А ваксинираните са виновни, че наливат вода във вятърни мелници. Ваксините са най-печелившия бизнес след оръжията. Същото средство за масово унищожение.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22........Не виждам с какво са ти виновни ваксинираните. Да беше се ваксинирал, като те е страх. Или си се загрижил за обществото? Нали и сам знаеш, че ни ти пука за обществото. Все трябва да сте наопаки такива като теб, само и само да не се съобразят с околните.

18

Анонимен

преди 2 години

Нищо, де. Вече ги почнаха. Правят си устите за трета игла. Да се подсигурите с поне 10 ваксини докрая на годината, а следващата още поне 20. Ваксина след ваксина-поточна линия благодатни ваксини.

17

Анонимен

преди 2 години

Анонимко, я ми обясни с какво точно неваксинираните заплашват обществото? В момента, четвъртата вълна е благодарение на ваксинираните. Разнасяте вируса като пръскачка из лозе и си мислите че сте безвредни и незаразени. Да, да ама... не.

16

Анонимен

преди 2 години

Абе трябва, не трябва, ама май си трябва.

15

Анонимен

преди 2 години

E и в Библията пише за "знака на Антихриста". Така, че го мъчат още как да стане "по-легално".

14

Супер

преди 2 години

И какво предлага сзо че не дтана ясно

13

Анонимен

преди 2 години

Ако зависеше от мен, неваксинираните над 50 години бих ги евтаназирал моментално с цел пивишаеане средната интелигентност на нацията!

12

Анонимен

преди 2 години

На неваксинираните трябва са им бъде забранено да се появяват на обществени места. Да си се възмущават от вкъщи!

11

Анонимен

преди 2 години

сзо са прави, но ние не бива да позволяваме неваксинираните да заплашват обществото.

10

Анонимен

преди 2 години

Това не е ваксина, а тест за интелигентност.

9

това е края

преди 2 години

новия смъртоносен щам набира ужасна сила, покоси още над 500 човека днес, жалко за хората можеха да живеят ако се бяха ваксиниранирали (

8

мунн-чо

преди 2 години

не се притеснявайте. и с и без пак няма да пътувате, защото новият световен ред не предвижда туризъм за плебса. трябва да спасявате земята и климата. какви са тези мераци г***з път да види. само богатите и известните имат привилегията да джиткат с частните си джетове и гориво БЕЗ акциз. а Бай *** не го пускат и за бира да отиде до кварталното магазинче, защото не е от първа необходимост. я си е показал носа навън, я глоба!

7

Анонимен

преди 2 години

Като е условие в страната където отиваш в магазин или ресторант да се влиза само със здравен сертификат какво ще правиш? Дискриминация си е отвсякъде понеже има хора, които по здравословни причини не могат да се ваксинират, ама както се разбира вече гигантите "Гугъл" и "Фейсбук" обявиха, че ще изискват от всички свои служители, които работят в офисите им, да бъдат ваксинирани. Вие се радвайте, че все още ви пускат в този измислен Фейсбук без ваксини... щото може и тази мярка да вкарат. :D :D :D

6

Анонимен

преди 2 години

СЗО скоро ще иде на съд за геноцид!