45

Анонимен

преди 2 години

Аз попитам пакистаньите и сирииците с ПСР или ваксина влизат в БГ? Или на тях религията им забранява вакси?

44

Анонимен

преди 2 години

Случайно или не,подмениха за месец два президентите на доста африкански държави,които отказваха да се дупчат и чудо новите вече правят графици за това. Най брутално убиха този дето търкаше тестовете на разни кози и плодове и се оказваха положителни. Ако умреш с ковид той те е убил,но ако си дупнат и умреш няма доказателства.

43

Анонимен

преди 2 години

Да, ама не! Тези в СЗО били ли са на психиатър? Необходимо условие трябва да стане за приемане на работа в СЗО! От една страна не трябвало сертификатите да бъдат паспорт за пътуване, от друга страна подкреоят дигитални удостоверения! Абсолютен случай на раздвоеност - психиатър! А оня пакистанеца, шефа им, директно в затвора, за престъпления против човечеството - без съд, а може и публично изгаряне на клада, като в средновековието, за нзидание!

42

Иван

преди 2 години

Що?

41

Анонимен

преди 2 години

GOLBALEN TEROR NAD HORATA.GLOBALISTITE NAREJDAT A DARJAVNITE VOJDOVE SLUGI NALAGAT VSQKAKVA GADOST NA NASELENIETO

40

дърт

преди 2 години

До Анонимен 49 Наличието на антитела не значи, че не си преносител!

39

Олег

преди 2 години

Ваксинираните говорят като надрусани. Още малко ще поискат да слагат печати на неваксинираните и да ги пратят в концлагери.

38

Макарон

преди 2 години

дискриминацията е основен принцип на всяко едно общество включително демокрацията. С 50+% избираш президент и 49,9% са аут.Се ла ви.

37

Анонимен

преди 2 години

Досега не видях нито един ваксиниран да е с убедително стабилно мислене.

36

Анонимен

преди 2 години

***...та им на СЗО

35

Анонимен

преди 2 години

Наличието на антитела не те прави заразен бе, смomaн антиваксър. Вземи попрочети нещичко за ваксините.

34

СЗО

преди 2 години

Отново слагат парите пред здравето. Който има пари за билет, ще намери и за ваксина. Или който няма пари за ваксина, едва ли ще тръгне да пътува.

33

до 42

преди 2 години

Точно този въпрос, който ми задаваш говори много за умствения капацитет на ваксърите. Откъде го прочетох това нещичко. Даже не е нещичко, а са много неща и то не от дистрибутори на ваксини като Кантарджиев. Има светила в областта на вирусологията, които се опитват да ни отворят очите, но вие спите непробудно.

32

Хахахахаха

преди 2 години

Всеки сам да си решава! Всеки сам ще си търпи последствията. Голям шум за нищо! Първосигналнитя само се пенят без нищо да могат да направят!

31

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не ни агитира така настървено да спортуваме, да се закаляваме, да ходим повече пеша. Ами все тия пусти ваксини са им в устите. Все едно са някаква панацея. Ами не, не са.

30

Анонимен

преди 2 години

ЕС вече започна санкциите срещу неваксинираните, така че и тук ще дойде. Нека им забранят да излизат по улиците

29

Гого до 41

преди 2 години

Ти къде го чете това "нещичко" за ваксините? В сурат тефтера ли? Бебчо не вървиш на мната си. Много умен нещо ще дойдеш, а иначе си празна каца.

28

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ги мързи да поддържат елементарна хигиена, да спортуват, да се хранят здравословно и затова се нуждаят от ваксини да ги пазят. Други средства за пазене са им чужди. Мързи ги и да прочетат нещичко по въпроса за ваксините и затова се чудят как така има хора, които отказват да се ваксинират. То все едно да обясняваш на баба си атомна физика. Все едно, ще гледа в недоумение.

27

тези пък

преди 2 години

Не виждат ли, че дискриминацията е основен принцип от година. Защо пак се изказват неподготвени, като в началото.

26

Анонимен

преди 2 години

Всички ще умрат, щото са ваксинирани ще останат ромите, африканците/ не всички/ , и българите да населяват земята. И прогресът ще пребъде!