196

Анонимен

преди 2 години

Този кабинет го нареди първата политическа сила. Янев, кажи кой нареди вашия кабинет. Не гледай в чужда паничка.

195

Анонимен

преди 2 години

До вчера призоваваше да има правителство и то скоро, а сега когато такова е вече съставено пита кой го е съставил. Що не си признаещ бе другарю, че началника ти и ти самият не искате да има кабинет, а искате да сте управляващи до президентските избори. Кого се опитвате да заблуждавате, хората не са тревопасни животни.

194

Срам, срам

преди 2 години

Срамно е, но Радев режисира този цирк с помощта на слугите Мая общата и Бойкикев. Помагат им адвокати на мафиоти - Хаджигенов и Т. Дончева.

193

Анонимен

преди 2 години

Още Сталин е разбрал, че военни и милиционери трябва да се държат далеч от властта, защото са умствено увредени. Разбира се, решил е кардинално въпроса. Вярваме само на Кирил Петков и Асен Василев, дано направят партия, с две ръце ще гласуваме за тях

192

Анонимен

преди 2 години

Аз като вляза в държавна институция и ме посрещнат надутите кокошки, веднага ги питам за имената и длъжностите. Нямате си представа, колко бързо сменят тона. Ако въпреки всичко ви карат да чакате и се държат грубо, пишете жалби до всички възможни инстанции. Доказано има ефект. Разбира се, най-добре е да има електронно управление, но герберята умишлено го саботираха и изхарчиха парите на вятъра, защото армията от чиновници гласува за тях.

191

Анонимен

преди 2 години

Кой Петков, оня дето източи язовирите та сега хората да са на воден режим?

190

Милкова

преди 2 години

А защо трябва да ни интересува ?! Вие там си го редите кабинета - вие си го ползвайте !!! Това театро е една дълго и старателно подготвяна измама- ами кефете се сега!!! А ние ще кажем като зайчето :" А нам все равно ! " , защото се нагледахме на кукли на конци!!!

189

.

преди 2 години

Днес бях по работа в държавна институция. То не бе самочувствие, приказки, наглост и простащина. Все едно са си у дома в хола, а аз идвам да ги притеснявам. Питаш нещо и насреща някой ти се звери. Диагноза. Няма оправия. Който и да дойде на власт - това е болно племе.

188

Зозо

преди 2 години

Тоя пък на какав се прави? Точно шефа му Рундю го реди кабинета.

187

Анонимен

преди 2 години

Всеки милиционер е майстор на интригата и да се рови в бельото, семейството и жените на хората. Това го знам още от Тошово време. Герберопитеците, като истински милиционери са достойни продължители на делото на дядовците си. Само, че вече никой не се вързва на опорките ви. Напразно харчите парите от чекмеджето.

186

БРАВО ФИГУРАНТЕ....

преди 2 години

ТОЧНО ТАКА СЕ РАБОТИ ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТТА.....ХА,ХА,ХАААААА......БОКО , ТИ Е ЛИЧНО БЛАГОДЕРЕН.....!!!!

185

СТЕФЧО , СТЕФЧО...

преди 2 години

ТИ СИ НИКОЙ----НАЗНАЧЕН ЗА " ВЕЛИК ВЕЗИР" НА ФИГУРАНТА......СЪС ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ!НЕ ТЕ Е ИЗБИРАЛ НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ И НАДАЛИ ЩЕ ТЕ ИЗБИРАТ ИЗОБЩО...!ВЪПРЕКИ ТОВА --УСПЯ ДА СИ УРЕДИШ ДЕЦАТА С НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ В ЕЛИТНИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ ....А , СЕГА ЩЕ НИ СЕ ПРАВИШ НА "МОРАЛЕН СТОЖЕР"....ХА,ХА,ХА....НА КАКВО ОТГОРЕ БЕ ЧОРБАР ЗЕЛЕН.....??!

184

Атанас

преди 2 години

Струва ми се че партиите на "промяната" вкупом работят за Борисов!

183

krajmorie

преди 2 години

Е да, но уреди без конкурси на сладка държавна работа щерката и синчето като служебен вицепремиер предишния път, нали? Или греша?

182

Анонимен

преди 2 години

И аз чакам партия на Янев, Петков и Василев. Наистина ще пометат всички. Най-много ще треперят Доган и Чекмеджето.

181

Анонимен

преди 2 години

Този забравя, че не е избиран от никого, сложен е насила и не е интересен и никак важен.

180

Анонимен

преди 2 години

Бившие люде...

179

Анонимен

преди 2 години

Президента и Стефан да спретнат една партия и на следващите избори ще ометът тази пасмина,която сега се е наредила на копанката.

178

Еми то

преди 2 години

целото им чагъртане за това беше - да сложат деца и роднини на ръководни постове с големи заплати, а разни плиткоумници им се радват, колко били чагъртали по Боко хахаха Гледайте себе си хей, какво добро видяхте от правителството на Радев - само ви вземаха 50 левчета на Боко и ви направиха тока и парното двойно по-скъпи. Всичко останало е фейк нюз, ПР и назначаване на роднини на добре платена работа.

177

Компетентността

преди 2 години

на Янев и министрите му стига само да уреждане на деца и роднини на добре платена работа в държавни фирми и контролни органи. Тия за два месеца успяха да назначат толкова свои роднини, колкото Боко не успя за 12 години.