236

Лойко

преди 2 години

Кой бе Янев.Иска ли питане?То голямото редене.Събрани от кол и въже на кастинг.Велики сме...Великите българи.Като гласуваме за комплексирани бу наци,какво очакваме?

235

Анонимен

преди 2 години

Р.Радев със заплата 15000лв и пенсия-3000лв.С.Янев взима тавана на пенсия и заплата незнам колко,Б.Рашков таван на пенсия и заплата и 19имота и още много,много.В системата на МВР и МО е пълно с такива на двойна заплата и пенсия едновременно вече няколко години,затова нашите деца ще са по чужбина!Как и Кога ще ги стигнем стигнем уважаеми българи,като тези докато са живи ще са на тази хранилка и техните деца и внуци!!!

234

Анонимен

преди 2 години

Той е,той се казва Р.Радеф

233

Анонимен

преди 2 години

Радев започна битка притив Борисов и победи с помощта на платени протестиращи и кариеристи: Мая общата, адвокати на олигарси и БХК - Дончева, Иванов, Хаджигенов. Но...сега трябва да си заслужат парите на някои фондации - Америка за България и др.

232

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Който състави твоя, той сега реди и новия.

231

1

преди 2 години

Когато представител на военната хунта на Радев и кукла на ДС и Кремъл говори за "демократичните процеси", това е ясен сигнал,че пред очите ви се разиграва ТЕАТЪР. Както се казва, "крият се посред бял ден" като се правят на демократи, а същевременно овладяха всички силови и военни ведомства в държавата и докараха техни пионки на всички важни постове.Ще ви дам прогноза:при гласуването на Кабинета ДПС ще излязат от зала, снижавайки кворума, и така ИТН, ИМВ и БСП ще си гласуват Правителството.

230

Само Пацо Шнорхела

преди 2 години

Ще стопли нашите сърца!

229

7

преди 2 години

ИТН си пролича, колко са зелени в политиката, ама то е друго от студиото да говориш с написан сценарии, Тошко колкото пъте илзлезе на трибуната без сценарии прави по над 10 грешки в изказванията си, трябваше да събират бивши политици, врели и кипели в политическия живот на България, сега си личи че нито знаят, нито могат да направят каквото и да било....

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Няма ли кой да гръмне предателя Ос. Октай с прякора от ДС - "Огнян"? Каква е присъдата за предателство? " Да го гръмнат, защото се разприказва, че ИТН са проект на ДПС?

227

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ясно кой...реди кабинета ИТН,това са тримата известни...клоуни на България -Тошко Африкански,Тошко Козарев и Тошко Колев.Последните двама,помагат от...небето.

226

Анонимен

преди 2 години

И този калпак уреди децата си на добри служби в БЕХ И ТРАНС ГАЗИначе той и баш калпака радев се борят с корупцията и далаверите.На есен с песен

225

БКП

преди 2 години

Или падат 2О ДДС за лекарствата,или Тошко рошавато си отива ..

224

анонимен

преди 2 години

Откъде накъде, този служебен ще пита която и да е партия, как си е наредила кабинета?! Милион пъти казаха какви са задълженията и правомощията на служебния кабинет! И милион пъти този кабинет ги наруши!

223

БСП

преди 2 години

Да паднат 20 ДДС за лекарствата.Какви са отношенията със Русия..

222

Анонимен

преди 2 години

Много е неприятно да си служебен премиер, да уволняваш наред, да назначаваш собствения си приплод на най-апетитните синекурни службички, и след ден-два си НИКОЙ.

221

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИТН са по-мощни от тези партии, които си изброил, по-мощни са и от ДПС и ГЕРБ.

220

Анонимен

преди 2 години

Заглавие от сайта "Афера" за мътенето на водата от някои - "СГЛЯДА НА БУДЖАКА С ПРОКОПИЕВ и ИВАН КРЪСТЕВ ПРЕЦАКВАТ СЛАВИ, БСП И ЧАСТ ОТ И, БНИ. ЗАЕДНО С РАДЕВ СЕ МЪТИ ПРАВИТЕЛСТВО С ДБ /СНИМКИ/"

219

Нека си пита

преди 2 години

Тоше нема да му отговори.

218

Анонимен

преди 2 години

ИТН и всички останали партии на протеста са едната страна на монетата , а другата страна, *** същата тази монета е ГЕРБ , докога ще се оставяте, кукловодите в сянка ,да ви клатят, както им е угодно .Мишоци ,събудете се , ако се налага ,избори до дупка , докато не се намерят хора ,който милеят за тази държава и ше я поставят над всичко останало.

217

Анонимен

преди 2 години

"ИМа такъв народ" бяха създадени по спешност от кукловодите на СДС, ГЕРБ и НДСВ, за да оберат негативния вот и да го изпратят на правилното място. Останалото е спектакъл за наивници.