216

Статуквото остава

преди 2 години

Онези, които редяха БСП, СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ. Същите редят и ИТН. Вълкът козината си мени, но не и нрава.

215

култура

преди 2 години

Няма комици и сценарист да иронират фигуранти и политици завладели влас с черупки от яйца.

214

Кой нареди

преди 2 години

на Стефчо децата в енергийни държавни предприятия без конкурс , с високи заплати. Дали не е радетелят за справедливост Фигурант мунчов

213

Анонимен

преди 2 години

Пожарникари умират в България, докато гасят пожара. Нито Янев, нито министърът на МВР обърнаха внимание на тези бедствия. Но Янев се изживява като секретарка на Радев.

212

Владо

преди 2 години

Аз питам, защо уреди сина си в БЕХ, а дъщеря си в Булгаргаз за по 10000 лв заплата...

211

Анонимен

преди 2 години

Това правителство .То да остане е по-добре..

210

ХОРАТА

преди 2 години

питат КАК СИ НАЗНАЧИ ДЕЦАТА на държавна ясла с двуцифрени заплати

209

ИГРАТА Е ЯСНА..ХА,ХА

преди 2 години

ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ЯНЕВ , ПОКАЗВА ,ЧЕ РАДЕВ Е НЕРВЕН , ЗАЩОТО НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД!ИТН И СЛАВИ , ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА МУ ПО ВКУСА....ЗАЩОТО СА ТВЪРДИ И НЕ СЕ ПОТДАВАТ НА НЕГОВОТО ВЛИЯНИЕ И НАТИСК! ОТ ДРУГА СТРАНА , ЯВНО ГИ ПЛАШАТ БЪДЕЩИТЕ ДЕЙСТВИЯ В ПРОГРАМАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ВЕРОЯТНО ЩЕ УГОВАРЯТ КОРНЕЛА ДА ПРЕДЛОЖИ "СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ" ЗА ПОСТОЯНЕН!-ОСТАВА ОТВОРЕН ВЪПРОСА --КОЛКО ОТ ОПОЗИЦИЯТА ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ ДА ГО НАПРАВЯТ ТОЗИ КАБИНЕТ РЕДОВЕН " БЕЗ ИЗБОРИ!...ТОВА Е ГРУБА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ

208

izh

преди 2 години

Ега ти наглостта. Един овенен винаги мисли, че околните са на неговото умствено ниво.

207

по Инф. от медиите

преди 2 години

Тъй като информацията от медиите е достатъчна да свали дори главния прокурор, според вътрешния и правосъдния министри в правителството на господин Янев, ще отговоря на въпроса му така: По информация от медиите "Слави Трифонаки пере милионите на Таки". Затова смятам, че правителството на ИТН се съставя в ДУБАЙ!

206

akudд

преди 2 години

янев, кабинета на ИТН не се реди със сигурност от БСП, МУТРИ ВЪН И ДА БГ и президента

205

Анонимен

преди 2 години

Янев е уредил децата си на сладки служби, вземат над десет хиляди заплати месечно.

204

Анонимен

преди 2 години

Янев не питай кой реди правителство, ами виж какво става в Старосел. Хората умират. Какви своевременни мерки взе за пожара? Само политика и министри ви интересуват, хората да ***.

203

Анонимен

преди 2 години

и тоя ли ще влиза в политиката или господин никой му казва какво да прави

202

нн

преди 2 години

Хората искали да знаят кой реди кабинета на ИТН? Глупости, имат хабер хората, криеш се зад хората, а те имат толкова други грижи, че само таз им е на устата. Животът на хората няма нищо общо с това кой редял кабинета. Като знаеш кой го реди, кажи го.

201

Янев,ти който си от

преди 2 години

президентското статукво,което е прозрачно,чисто и неопетнено откъм афери,далавери и корупция,в което работите само в полза на народа,а не в своя полза,не си назначавате жените и децата без конкурси на сладки длъжности,не сте замесени в шпионски афери и изтичане на информация,не сте проводници на чуждо влияние,не сте разбунвали народа с юмруци,изобщо сте светци,имаш правото да питаш кой аджеба се меси в политиката ви,без да попита.Имаш богат и властен вътрешен министър,да търси и наказва.

200

Кико

преди 2 години

Как кой - Путина!

199

Анонимен

преди 2 години

Бай Доган го реди кабинета.Сега вече хората знаят. Казах им.

198

Здравко

преди 2 години

Само питам, този като какъв се явява?Стефане хората трябва да знаят и кой реди превратаджиите един от коитоснователите си и ти

197

Анонимен

преди 2 години

Няма да е далеч времето, когато Радев ще бъде даден на съд за разделяне на българите. Такова поведение никой български политик не си позволи!