49

анонимен

преди 2 години

Ще искам да знам,и то поименно,кой ще подкрепи номинацията за министър на образованието.Всички се вторачили в Петър Илиев,но подминават това скандално предложение.Просто нямам думи-вирусолог(и то закоравял ваксър) да ръководи образованието!Тогава да сложат някаква селска учителка(без да подценявам труда им) за министър на здравеопазването за да е пълен абсурда.

48

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Какво ще прави...този кабинет,не е ясно.Не е ясно и кой ще им дава...насоките,защото те са сбор от хора по волята на...някой.Най...вероятно Слафчо от...диванчето на ул Кумата в Бояна,а на него кой ще му ги...свежда,за сега е...загадка.Който иска да разбере...ребуса от депутатите в Парламента,да гласува за проекто-кабинета и всичко ще се...изясни за броени няколко месеца.

47

Анонимен

преди 2 години

Сега чакаме ГЕРБ да се коалира с ДПС.

46

Анонимен

преди 2 години

Т.пите протестърчета водят към Борисов 4. Тогава ще видим кон боб яде ли.

45

аа1830

преди 2 години

И в стила си на обличане и говорене са пълни чалгари. Не си в Учин дол бе, козел, и онзи рошавия като клошар, Слави следващия път може и легнал да се покаже.... Ина нещо много много извратено във всичко.

44

Анонимен

преди 2 години

Като се сетя за правителствата преди Борисов ми се доповръща. Сега щото вяма техни хора дигат гири. Станишев ли, бе! или Царо слагаше по-качествени министри? Вместо да оправят държавата те ще се изпотрепят за постове.

43

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че тези марионетки няма да минат и тогава на трето раздаване ще трябва да предлагат от БСП. Ако са хитри ще предложат Бойко Рашков- Хем е техен, хем ще бръкне отзад на мафията. Запасяваме се с пуканки. Клоунът се "умори" и отиде да почева на морето. Алооооо цър-вул, така ли смяташ да я караш

42

Беновска пипа

преди 2 години

Как министри от първия проект за кабинет сега са предложени да отговарят за съвсем други ресори? Явно стават за всичко. Това ли са експертите, които ще променят България? Кабинетът изглежда толкова безпомощен, колкото и ИТН.

41

Зозо

преди 2 години

Нищо няма да направят Славчовците. Сатанаил Трифонов е позор!!!

40

Ефективност!

преди 2 години

Каква ефективност на правителството може да се очаква от хора, които никога не са се занимавали с държавно управление. България върви към банкрут и крах...

39

Това ще да е

преди 2 години

Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати да управлява, а и въобще не му се управлява и търси виновни да избяга, а на нови избори вече нема да има пиленце ..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Слави си свърши работата. ГЕРБ е в опозиция и повече никога няма да види власт. Останалото е без значение. Държавата си много добре и без да я управлява някой.

37

БЕДНОТО ЕВРЕЙЧЕ

преди 2 години

НЕ СИ ДАВАМ КРАТУНКАТА ДА МИ Я БРЪСНЕ ВЕЛИКИЯТ БРЪСНАР ПЛАМЕН НИКОЛОВ!!!

36

Анонимен

преди 2 години

"Е чакайте да видим какво ще стане. Още никой нищо не е направил. След няколко месеца ще се разбере дали има тайни договорки." Какви месеци? Барбадоса отиде в кереча днес още, щото му изкараха публично какво е преписвал. Аз лично чакам и финансовият да бъде разкостен като момче на Цветан Василев. Като цяло половината им кабинет(без калинките на по 30 и Пацето) e толкова компрометиран, че до дни ще бъде разкостен.

35

ПАРАДИГМАТА НА ФРОЙД

преди 2 години

ВЕЛИКИТЕ СТРЕМЕЖИ СЪЗДАВАТ ВЕЛИКИ ОЛИ_ГО_ФРЕ_НИ!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Много са си добри кандидатите. Цялата тая помия от разни тропове е защото не им ддоха на протестърчетата министерски кресла. Преди изборите как рипаха, че ги харесват.

33

Анонимен

преди 2 години

Е чакайте да видим какво ще стане. Още никой нищо не е направил. След няколко месеца ще се разбере дали има тайни договорки.

32

Анонимен

преди 2 години

Долу ИТН

31

Бонго Бонго

преди 2 години

ИТН=Радев/шпионина Зирка/ Няма Такава държава,тоест предварително продадена,затова я няма.Отровните=Радев ЗиркаХр.Иванов= Иван Костов и Радев и ДПСБойко= народа, който е нула.Славье да нахрани рибките във Фейсбука.

30

Анонимен

преди 2 години

То щото сегашният не се нуждае от промени от първия ден... Нали беше лъжа за плагиатството на Петър Илиев? Дневник са изкопали копие на дисертацията му и са сравнили, даже снимки дават на копирани страници. Преброили са 40-80 страници преписани 1:1! Кандидатите на ИТН хем ***, хем преписват и са супер експерти. За ден ИТН имат кандидат министър, който ще вземе да иде в затвора, и трябва да се сменя. Чакаме и останалите да окапят.