69

Копелета

преди 2 години

С огромно самочувствие,до небесата.На какво основание ?!Не се знае.От простотия

68

Анонимен

преди 2 години

"Новия премиер нали му е слабост образованието, та по тоя повод въвеждат предмет по миене на ръцете. За деца на 7 и повече години!"///Да не се учудиш, ама има на тая възраст и такива дето не знаят как да се обършат отзад, как да си измият зъбите и да си вържат връзките на обувките... тъй че не е лошо за 30 минути някой да му обясни как да си измие ръцете и да го направи 5 пъти, че да свикне!

67

Анонимен

преди 2 години

До тоя с бай Ставри, а кефиш ли се като те приравниха с ония дето децата им не знаят как се мият ръце на по 7 и горница години? Или викаш, там с бай Ставри си бършете ръцете в гащеризона и това *** не го познавате, не става за мезе с ракията, много се пени! Мамин златен. Беги си мий ръцете!

66

Анонимен

преди 2 години

Умирам от кеф, как се пенявят герберските ***, като чуят за бай Ставри. Голям страх, ама то и краденето беше голямо

65

Анонимен

преди 2 години

Вече се заеха с образованието. Новия премиер нали му е слабост образованието, та по тоя повод въвеждат предмет по миене на ръцете. За деца на 7 и повече години! Боже, такова грандиозно падение не е имало никога! Да учат децата на нещо, което всеки нормален родител би трябвало да ги е научил на 3 годишна възраст. Тия на шекер махала обърнаха целия народ! Е гласуващи за Слави, вашите деца от тия дето не могат за си мият ръцете на 7 год ли са? Нужда от образоване как да си минете ръцете имате ли?

64

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът не е авариен, но аварията ни е сигурна.

63

Събудете се

преди 2 години

и си дайте сметка, че ИТН за себе си действат съвсем адекватно, с оглед на преследваните от тях цели. Те не искат ролята, която им предоставиха обстоятелствата; не искат да управляват наистина; не искат да съставят правителство; не искат водеща роля. Искат да са на заден план и ролята на златен пръст. Наистина не са подготвени, нямат кадри, ресурс, но и там има умни хора. Според мен действията им са напълно планирани и пресметнати, за да се отърват от капана, в който сами се набутаха.

62

Бонго Бонго

преди 2 години

ИТН=Радев/шпионина Зирка/ Няма Такава държава,тоест предварително продадена,затова я няма.Отровните=Радев ЗиркаХр.Иванов= Иван Костов и Радев и ДПСБойко= народа, който е нула.Славье да нахрани рибките във Фейсбука.БСП= сега или никогаЗирка= вън от НАТО и ЕС и към Русия.Бойко= България, НАТО и ЕС.След 5-6м навън всички

61

анонимен

преди 2 години

Този Филип Станев има много извратен вкус в обличането.Ризките му просто къртят.Тошето и той не отстъпва.Вчера на представянето на проектокабинета на тениска(тип рокерска) си сложи сакенце.Не могат да се усетят тези смешковци,че вече са държавни мъже и се намират в парламента.Уж и жени имат,те не могат ли да им посъветват какво да обличат?

60

Тези

преди 2 години

РЕ-френи от и т.н. сигурно искат да върнат бацето на власт.В момента по бенетето дават как се пеняви този от снимката.Речта му е като на грамофон на 78 оборота, а по съсържание - комсомолски рапорт на конгрес на бекапето. Кухи!

59

Анонимен

преди 2 години

"Петър Илиев - кандидат за вътрешен министър", не разбраха че това е човека, който ще им изяде главите! Така да бъде! Като искат да останат в историята със сгромолясването си, да остават! Това правителство е някакво псевдо на първото такова. Имам усещането че тия дето трябваше да са зам министри, сега ги избутаха за министри. Нищо не промениха. Просто махнаха омразния на хората Николай и го замениха с непознат. А пък той за 10 дни стана арогантен! Леле!

58

аа1830

преди 2 години

Имало е такъв народ, но такива простаци дето искат да го яхат не е имало.

57

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Министерството по...ромските въпроси,къде ще се...развърне,в Столипиново или в Шекер-махала.Това дали е мислено от ИТН и ако не,да се реши сега,за...удобство на гражданите.

56

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария! Слава на царина Чалгатерина и на шута на шута Слави!

55

Анонимен

преди 2 години

ИТН -има такъв нужник и чалгаря е дупката в него.

54

Анонимен

преди 2 години

ИТН -има такъв нужник и чалгаря е дупката в него.

53

Анонимен

преди 2 години

Много ви е наплашил бай Ставри бе, сигурно и вас ви е работил, много добре го познавате.

52

Зозо

преди 2 години

Боко 4 идва. Този път няма да има "мили очи". Рундювците да шият затворнически одежди от сега, Гешев чака на полусъединител :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

51

Анонимен

преди 2 години

Борисов повече никога няма да има. Разберете го ***. Оттече се работата. Толупът, ако все пак има малко мозък в главата си, ще се покрие и ще се моли на всички богове да се размине с бай Ставри. В ГЕРБ има и свестни хора, нека дадат път на честните и да се молят някак си да се съхранят.

50

Анонимен

преди 2 години

Пацо Шнорхела и Пешо Плагията ще ебатмамата на държавата!