89

Анонимен

преди 2 години

Е,сега вече можем да викаме "Мутри Вън".Също като при Виденов и Орешарски.Само да захладнее малко,че сега се не трае.

88

общи изводи

преди 2 години

1- от шоумен политик не става.2 от сценарист политик не става-останалите политици не са като артистите да повтарят чинно това дето им е написал.3 шефът на шоуто не може да е шеф на политиците-те са по богати от артистите и музикантите и си правят каквото си искат.4 не се подчиняват и на сценариста-променят си репликите както им е изгодно на тях.5 шоуменът доставя развлечение на народа,а политиците -предизвикателства!6 абе всичко е различно!

87

Анонимен

преди 2 години

Естествено корабокрушенски е!Като гледам Тошко Йорданов-типичен корабокрушенец.

86

Анонимен

преди 2 години

Сламен Николов е Чехлю 2. Вътре са същите хора от Задкулисието, сороссоиди и измамници, хора на мафията, некадърници.

85

сълза и смях

преди 2 години

комедиантите не спират с многословието с което нищо не казват :)

84

WHIMSICAL TINY CHILD

преди 2 години

Mr Filip Stanev, is it clear to You the meaning of notions "Partners" and "Partnership"??! Namely "Partners" and "Partnership" but not notion of Playmate or Playfellow.

83

КАПРИЗНОТО ДЕТЕНЦЕ

преди 2 години

Ф. СТАНЕВ -Този въпрос трябва да бъде зададен към нашите бъдещи партньори. Ще видим как ще гласуват в пленарна зала ___ИСКАМ ДА ПИШКАМ...Г-Н СТАНЕВ ЯСНО ЛИ ВИ Е СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПОНЯТИЕТО "ПАРТНЬОРИ"??!

82

Трагедияяя

преди 2 години

Комедияяя . Абе знаех си че ГЕРБ е по-доброто. Те си бяха калинки, ама поне си работеха някакви реални неща, а тия новите само представления, братче. Шоумени.

81

Анонимен

преди 2 години

Г-Н НИКОЛОВ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДИПЛОМАТА ЗА ЗАВЪРШЕН СУ "КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ", А НЕ НИ РАЗМЯТАЙТЕ С АПЛОМБ НЯКАКВА РАЗПЕЧАТКА ЗА НЯКАКВА ДИСЕРТАЦИЯ!!!

80

USA

преди 2 години

ЧАЛГИТЕ СА ПО ДООЛНИ ОТ ТИКВИТЕ !

79

БЕДНОТО ЕВРЕЙЧЕ

преди 2 години

НЕ СИ ДАВАМ КРАТУНКАТА ДА МИ Я БРЪСНЕ ВЕЛИКИЯТ БРЪСНАР ПЛАМЕН НИКОЛОВ!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Кандидатът за министър на правосъдието Момчил Иванов пише във фейкбук: "За първи път някой казва НЕ на сор о со ид ни те платени политици - майкопродавци."А кандидатът за министър на транспорта Гроздан Караджов е бил програмен директор на Отворено общество. Красота :-)

77

Анонимен

преди 2 години

Кандидатът за министър на правосъдието Момчил Иванов пише във фейкбук: "За първи път някой казва НЕ на *** платени политици - майкопродавци."А кандидатът за министър на транспорта Гроздан Караджов е бил програмен директор на Отворено общество. Красота :-)

76

Изнервен

преди 2 години

***, ***, колко пъти ще настъпваш мотиката?

75

Герберски трол

преди 2 години

До 68. А пък аз страшно се кефя да констатирам колко си глу.пав и не виждаш, че умираме от кеф да си стоим отстрани и да им гледаме сеира на всички други как се гърчат. И ще продължим да ви разкатаваме фамилията по сайтовете некадърници смотани.

74

Анонимен

преди 2 години

Мотото на летните протести от 2020 година бе " мутри вън". Това мото се повтаряше от ДБ, М. Манолова, Радев, а Й. Цонев нарече Борисов в Парламента мутра. Не знам защо В. Божков не го смятаха за мутра. И С. Трифонов си беше близък приятел с мутренските кръгове. И него не го наричаха мутра. Но Теодор Ушев ( знаете колко е известен по света) написа убийствено мнение за Трифонов, че е емигрирал от България заради " мутрата" С. Трифонов. Няма какво повече да говорим за ИТН.

73

Гражданин

преди 2 години

Някой няма ли най-после да обясни съвсем ясно какъв е този порочен модел, дето всички искат да го изчегъртват. Да знаем де, за да не стане така, че уж изчегъртват един модел, пък идва друг по-лош.

72

Анонимен

преди 2 години

Едно време,като дете,съм гледал бай Тошо как играеше хоро пред ОФ с хората , на улицата ,на ъгъла на Странджа и Позитано! Там гласуваше! И хората го знаеха и му вярваха. Тия сегашните кандидати са пета глуха! Знае ги Слави и още пет човека! В последния момент ги подбутват на обществото! Царя казваше: Вервайте ми!

71

Анонимен

преди 2 години

Тия мръшляци учили нещо там,с дипломи от някъде там,са подбрани с премедитация! Послушни кариеристи!

70

Анонимен

преди 2 години

Слабо! Като ги гледам и чета биографиите им,стигам до извода,че това са кариеристи,не патриоти! А като чета че някой владее чужди езици и това е някакъв голям плюс ми се повдига! Като добавим и приказните краища на света, където са учили,а никой не ги е изпращал направо съм за тоалетната!