35

Анонимен

преди 2 години

Европейският съд за правата на човека задължи Русия да признае еднополовите бракове.

34

Анонимен

преди 2 години

Сега като изкарат и другите и се види, че са слуги на сарая ще лъсне схемата на Славуца. Този Юда се подигра с милиони българи, които искат управление без мутри,задкулисие,опигархия и корупция. Човек за едното име живее, а този си плю на сурата - *** на ДС. Чалгарят си е чалгар

33

Анонимен

преди 2 години

Ще зависим докато си мълчим, човек. Защо не се организираме и не протестираме, не виждате ли, че умишлено освободиха цените и те се катерят всеки месец нагоре?Убеден съм, че разликата отива в джобовете на тези от служебното парвителство, които се описват като много успешни. Успешни са за тях самите.

32

Волтер

преди 2 години

Несправедливо е да бъде обиждан Пламен, след като се е явил на кастинг за фолк певици и е спечелил. Родом от село, дедо му е текезесар, познава българщината, продавал е шнорхeли. Този човек съвсем скоро ще ни изведе в космоса, а Слави от фейсбука ще дава напътствия.

31

Анонимен

преди 2 години

"Ако САЩ не се научат да живеят при равноправни условия с другите страни, ние, заедно с международната общност, сме длъжни да дадем на САЩ добър урок в това отношение", така Китай приветства пристигналата за преговори американска делегация.

30

Анонимен

преди 2 години

Турчин е

29

Анонимен

преди 2 години

Пришили са му на Николов и научна степен, но проверка показва, че липсва в списъка *** лицата с научни степени. Нещо като Стойчо Кацаров, който никога не е бил лекар.

28

Анонимен

преди 2 години

Да умреш от смях какво име си измислиха тия. ИБГНИ-то ЕБГНИ-то все тая. Въпросът е КОГО? Те идвали! Кои сте вие, лелки в климакс и ще зависим от тях да ни управляват! До къде я докарахме! Адвокати на мутрите и ги вкарахме в НС да ни дават акъл. Татяната пук, не знам какви пари да има пак ще се облече като лелка от Женския пазар.

27

Лудия

преди 2 години

Бъдещия ни премиер е минал през Woodman Casting X.

26

Анонимен

преди 2 години

До Чакайте малкоДобре е челяка, проверил съм :)) Просто е неизвестен, това плаши стадото :))) Има една много мъдра поговорка - "хубавите ябълки прасетата ги ядът" :)) Славчо го унизиха в социалните медии, взе си поука (Василев, космически програми) и реши да ни изненада :)) Дали ще се получи, малко вероятно, но определено е нещо ново :)

25

Анонимен

преди 2 години

Ми това е, ще ви управляват всякакви простацикаруцари, търгаши, чалгари. Като не искате да си изберете умни и цивилизовани депутати, така е, ще ви окрадат държавата и ще ви фалират за нула време. Ще ядете надуваеми дюшеци.

24

Анонимен

преди 2 години

И на мен ми е обидно, продавач на джапанки да нарича себе си "Най-добрият премиер", без още да е станал такъв. Не просто обидно, това е кощунство, безочие и гавра с историята на България!

23

С две ръце

преди 2 години

С 5 нула едно, не 5 едно, както казва Бойко, тези ще подкрепят и кабинет на Делян Пеевски. Все пак, ако има избори може да са извън борда. Борбата тук е буквално за още няколко месечни депутатски заплати.

22

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е ясно,че им трябва послушко и най-вече да изглежда като човекът от народа?!Да си викат хората:''Ей тоя е *** като нас на сергия е работил''Както беше с Борисов,мислеха го за народен човек-*** като тях,Живков също.Е този уж знае езици и има образование-философ е,значи знае как да говори.

21

кУпон

преди 2 години

що бе , я глей славчу колко се издигна . продаваше мартенички по подлезите , стана гражданин милионер а сега и политик , а дойде от учин дол , след време ше стане президент . философа е продавал шнорхели , ше стигне много далеч .

20

Сата НАТО

преди 2 години

"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец" ------/////------- Нали! Се едно е некакъв евреин, дето продава гребенчета и фиби по селските събори. Се едно се казва Капон или Ешкенази...

19

Анонимен

преди 2 години

При нови избори трите застаряващи лелки и тримата крякащи мъже ще са аут от НС. Те ще подкрепят ИТН, защото нямат избор. ДБ, обаче ще се въздържи. Те, ако не могат да управляват и да кадруват в ИТН, няма да се качат на каруцата на Слави. Така, че правителството ще е подкрепено от БСП и лелките. ГЕРБ няма да се регистрира и те ще имат мнозинство. А ние-хайде на парзалчката, че зимата ще е много студена.

18

Анонимен

преди 2 години

Замислете се. Ако бяха казали, че е дребен търговец на граждански договор, то щеше да е честно, макар и да станат за смях. Но да ни лъжат и да впрягат медиите да му създават лъжливата биография вече е пълна наглост и подигравка с народа.Какво искат да ни покажат? Че, каквото и да правим и искаме, накрая те решават и могат и краставо куцо магаре да ни сложат, щото те/#КОЙ са силата?

17

Анонимен

преди 2 години

Много жалко, ако е обидно, но просто това е истината

16

Чакайте малко

преди 2 години

Екипа на ИТН не са ли проверили в Търговския Регистър, каква компания "ръководи" господина, както и какъв авторитет всъщност има? Какви обороти прави, къде продава, от колко време? Това са елементарни проверки, които се правят за 5 минути. Какво остава за проверка дали е зависим от някоя друга политическа или икономическа сила. Ами ако е на заплата в мароканското посолство, кво правим?