15

аа1830

преди 2 години

Како Капон, не е обидно да си амбулантен търговец, обидно е мекотело да е ръководител на държава. Та този как се гънеше на масата пред Слави е достатъчно... Не се засягайте толкова много, вие политиците сте дебелокожи, судейки по това как се ъамярате в парламенте с нечистотии.

14

Анонимен

преди 2 години

Еми българина е така, свикне с некой, дойде некакъв неизвестен челяк и почва да обижда :)) Вчера някой беше написал - "добре че не е работил в секс шоп, че жална му майка", преходчето ни предостави много възможности за работа, дето не сме си и помислили че ще е вършим......хахахаха :))

13

Анонимен

преди 2 години

До Добър продавач Да, като се изнесе с 200 и повече не се вясва. Защото в случая лъжливото му св даже не е ли вид фалшифициран документ и така да се каже подсъдно? Ей така питам, щото и аз може да си пиша, че съм мениджър на Майкрософт и да опитам да мина за премиер, държавен служител и т.н.

12

Анонимен

преди 2 години

А какво лошо има да се каже истината, че ще ни управлява един сергиджията?

11

Анонимен

преди 2 години

Интересно е как хиените-''правилни''медии изядоха Петър Илиев,но хвалят Пламен Николов.Като нагласен сценарий ми изглежда.Нарочно пуснаха примамка и като се нахейтиха-хоп извадиха баш кандидата дето си е предвиден.

10

Анонимен

преди 2 години

Е то си е обидно за нас да ни пробутвате някой дето е ходил на кастинг за политици при чалгаря.

9

Добър Продавач

преди 2 години

Николов идва с една аура на опитен търгаш-мошенник, който е успял да умие очите на Славуца. Трябва рЕзко да изчисти тази си аура.

8

стругар

преди 2 години

какво работи един философ , освен че може да разтяга едно изречение до безкрайност , като се опитва да те убеди че нещата са или сложни или лесни ?

7

Анонимен

преди 2 години

Запрете се! Не е проблем дали е дребен търговец или не. Проблемът е ЛЪЖАТА В ИЗВАДЕНОТО СВ. Не е предприемач, не е мениджър, не е ДАЖЕ СЛУЖИТЕЛ, а е ТЪРГОВЕЦ НА ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР. Не е в мултинационална компания, а в МАЛКА СЕМЕЙНА ФИРМА С 25 СЛУЖИТЕЛИ, ОТ КОИТО 8 В СОФИЯ. Пак да повторим. Никога не е бил назначаван в тази фирма и не е бил неин управител. ЛЪЖА ДО ЛЪЖА ЗА ДРЕБЕН ТАРИКАТ, КОЙТО СИ ИЗФАБРИКУВА МИНАЛО. Това ли става за премиер?

6

Анонимен

преди 2 години

Пламенн нее амбулантен търговец тои е от ония сладури по плажовете които свалят мацки докато им мерят бикините. Сладка работа. Защо я захвърля се чудя. От плажовете му е и тенна, не че е ***.

5

Анонимен

преди 2 години

Какво е това име - капон? Някой знае ли? Дядо и да не е Ал Капоне?

4

Ужас

преди 2 години

Аз гласувах за ИТН, но като ги гледам колко са делюзионни те и ***, вече виждам реална опасност Боко наистина да се завърне на бял кон, а това е ужасно. Ще гласувам за ДБ на следващи избори, те поне знаят къде се намират и имат ясна идея какво трябва да се направи.

3

лол

преди 2 години

Чиляка продава плавници и шнорхели в олх, как да го наричаме? Ваше височество ли?

2

ОБИДНО?

преди 2 години

- ОСОБЕНО ЗА ЕВРЕИН!!!!!!!!!!!!!!!!

1

абе капон

преди 2 години

що да е обидно ?! та философа кандидат премиер си е такъв .