175

izh

преди 2 години

Обидно, в дадения случай , но за амбулантните търговци

174

АЗ

преди 2 години

ДАЛИ КАПОН НЕ НАМЕКВА, ЧЕ "ДЕТЕТО НИ" Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "хЕРБАЛАЙФ"?АКО Е ТАТА, ИМА 3000МЛАДИ БЪЛГАРИ-ВИШИСТИ С "МЕЖДУНАРОДНАТА" БИОГРАФИЯ НА ПЛ. Н.УЖАС, ДЕТЕТО ЗА МАЛКО НЕ ПРЕДИЗВИКА МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ С НАМЕСАТА СИ В .... ПРЕСПАНСКИЯ ДОГОВОР. И КАКВО ДЕБИ... МУ ИСКА ДА ИЗМЕНЯ В ТОЗИ ДОГОВОР МЕЖДУ С. МАКЕДОНИЯ И ГЪРЦИЯ? ВИЖДА СЕ ЧЕ ДЕТЕТО ПАДА ОТ НЕБЕТО.

173

до 222

преди 2 години

Нинова да не остане по - назад смени Иван Ченчев с Крум Дончев. А МаяМа се клати като магистралка докато върви към трибуната на НС в очакване да свали Борисов. Само не е ясно къде мечтае да го свали. В Бояна или в чужбина в някой шикозен хотел.:D

172

Анонимен

преди 2 години

Мисс Мара Копон и Бабикон чупят матраци от воле. Странно как жената на Бибикян търпи тази любовна кочиnа.

171

Анонимен

преди 2 години

До 219(До Любовници) Добре дошъл в групичката! Да бяха само Арман Бабикян и Мичето Филева-Капон с радост да им напълниш бохчичките с парички и да ги пратиш на околосветски круиз с еднопосочен билет, ама са много!

170

Анонимен

преди 2 години

До Любовници Точно това имах предвид като писах за това как са се снимали Мичето и Арман! Те си имат и много други изпълнения в стил "лява ръка в десен джоб"! И поотделно, и заедно! Затова са малко и не стигат 500-те знака на ДНЕС!

169

Анонимен

преди 2 години

Борисов беше блокирал голяма част от клановете мафиоти, а те у нас са множество. Сега низвергнатите мутри навириха гребена. Опитвам се да си представа как господин Николов, с физиономията, която видяхме, ще скръцне със зъби и ще изръмжи,а навирените мутри ще подвият опашки и ще изчезнат в дън земя! Блажени са верующите и тяхно е Царсвото Небесно! Амин!

168

пияница мистик

преди 2 години

Е, добре добре. Напредваме. От пожарникар, една от най-смелите професии в света, една от най-уважаваните сега 80-е процентните дадоха властта в ръцете на един продавач на мартеници по подлезите, злобен, но не и комичен шоумен, който пък номинира един продавач на сергия по плажовете на бански гащета, шнорхели и надуваеми топки за министър-председател :))) Ахахахаха....

167

Mr. Computer

преди 2 години

Няма никакъв шанс ИБГНИ да станат част от коалиционно управление. Нямат друго освен нападки срещу своите противници, както и съперници. Никакво ясно виждане по цялостната картина.

166

Гошш

преди 2 години

Ми много ще ми е обидно, лично на мен тоя амбулантен търговец да застане до Меркел, Байдън, Ерпосран или Путин и да преговаря с някой от тях, ми те изобщо няма да го вземат на сериозно, няма да му обърнат никакво внимание, все едно някой *** да ви дърпа за ръкава и да иска нещо. На чалгаджията, това са му възможностите! Избира премиер на България с обява във вестника! Срам и резил и избраха продавач на джапанки да е начело на държавата. В севрна България, само учиндолски комплексари се ражда

165

Любовници

преди 2 години

Потърсете varnanovini.bg и Христо Марков в интернет за да видите Мария Филева/ Капон/ и Бабикян и връзката между тях. Боже пази България! Народе български мисли за кого гласуваш. Има интернет, осведоми се преди да дадеш гласа си . Все повече мисля, че Слави и ИТН правят шоу, с която да покажат, колко лош МАТРИАЛ сме и как лесно ни будалкат.

164

Баш такъв е

преди 2 години

Той е амбулантен търговец. Никой, абсолютно никой сериозен човек няма да лъже, че е "предприемач" когато работи на заплата в чужда фирма (не в собствена) и друг носи 100% от предприемаческия риск. Този шнорхел е наш ***-мераклия за депутатин. Никой, абсолютно никой сериозен човек няма да ходи на кастинг за политик. Дървен философ и дърдорко, който поради липса на друг го предложиха в пет без пет

163

Анонимен

преди 2 години

До 207 На кандидата на ИТН за премиер, колега! Ти сериозно ли питаш или като повечето неспящи в неделя следобед си търсиш занимавка?!

162

Жалко за народа

преди 2 години

Капон твърди, че едни нови избори излизат по-евтино от едно несполучливо правителство.А три избора при липса на гаранции че нещо може да се промени? Това само ще увеличи хвърлените на вятъра пари, но не парите на политиците, а на техните избиратели. Госпожа К. е над тези неща защото системата не е такава че политиците да връщат пари за неизпълнени обещания, провалени политики и пропиляни възможности.

161

А

преди 2 години

На кого викат шнорхела?

160

Анонимен

преди 2 години

По дебелите вежди и дебелите устни май Пламен Николов прилича на Деян Пеевски. Да не са братовчеди? Ха-ха. Той Пеевски наднича отвсякъде, май?

159

Анонимен

преди 2 години

На по млади години са се снимали в някакъв СПА-басейн, но габарита на диференциала и прочеето са същите! Бабикян - той е с малко повече растителност по темето ( но не много повече )! Снимката е трепач! Имаше я в НЕТ-а!

158

Трендафилов

преди 2 години

Ама и тая ли е народен представител / разбирай НАРОДЕН ИЗЕДНИК / ?!?!?! Е сега вече я втасахме - накъде да се отива ,зер цяла Европа ОТНОВО ЗАПОЧВА ДА ПЛАМТИ ОТ Ковида-а?! Тия са ВЕЛИК СРАМ И О0ЩЕ ПО-ВЕЛИК ПОЗОР ЗА страната ни ! Как можахте, мили сънародници , да сътворите това на себе си и на страната си !?!?!

157

Анонимен

преди 2 години

До 202 Номерацията се губи поради дейността на модито! Трие всичко неправоверно като замаян/а! Във Хахти поне си пишат модитата,че те са затрили коментара и номера остава!

156

Анонимен

преди 2 години

Търговците вносители са най-вредни. Но този търговец-вносител е малък и незначителен. Да се извини, че излъга, че е "бизнесмен"..................Лъжливите чалгарчета да се извинят за измамата и лъжата "голям бизнесмен"................Дребен търговец, търгаш могат да ги нарекат