14

Анонимен

преди 2 години

Не я подценяват, а я оценяват много добре. А тя е изключително ниска и не е по-голяма от заразяването с кой да е грип от миналото.

13

до 3

преди 2 години

Ето така и Бойко Борисов ще повлече съвсем скоро фигурант - фашиста румен радев и последният ще му играе кючек по cици докато Деса Мерцедеса със забит в земята крак пляска като падишах и свири с пръсти от време на време!

12

Анонимен

преди 2 години

Съсздравен министър антиваксър какво очаквате? С президент антиваксър какво друго очаквате? С партията спечелила изборите ИТН, които се подиграват на вируса и дори се гаврят с Мутафчийски - плаче какво очаквате? Просm народ-слаба държава.

11

ПСР ТЕСТА

преди 2 години

Центърът за предпазване от болести на САЩ издаде нареждане след 31 Декември 2021 всички лаборатории да се запасят с тестове, които могат да разграничат КОВИД от грип А и Б. Какво значи това - До сега изпалзваните тестове не разграничаваха КОВИД от грип!!!! Разбирате ли защо изчезна грипа? Разбирате ли защо полозителните тестове сега се увеличават, а реално болните намаляват? Защото са с грип. НИКАКВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ В БЪЛГАРИЯ! СТОП НА МОДИФИЦИРАНЕТО НА ХОРА!

10

Анонимен

преди 2 години

Маосвката млади ги интересува САМО И ЕДИНСТВЕНО как и с какво да се надрусат, напият, задоволят най - елементарните си нужди - хранителни, отделителни и размножителни. За вируса те са убедени, че ги шантажират, има световна конспирация, такъв вирус няма, има някакво грипче, но няма проблем, а ваксините са, за да ги чипират и да ги следят, тъй като те са крайно ценни и полезни за обществото. Най - често такива млади гласуват за ИТН и чака - рака месията, бивш мартеничар и хомо - славиН трифонов!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - по-скоро необразован и суеверен (двете вървят ръка за ръка).

8

Анонимен

преди 2 години

Среден процент ваксинирани в ЕС - 70%, в България - 16%. При положение че България е на второ място по смъртност от тоя вирус в света. Еми ***, ***, недоверчив, мнителен, д*билен, странен народ сме си и това е.

7

ъъъ

преди 2 години

"Подценяват"??? Че то за да подцениш нещо, трябва да имаш все пак някаква мозъчна дейност. Новите поколения са направо като извадени от заведения за хора със специални нужди...

6

Анонимен

преди 2 години

Дали ще мра от ваксината или вируса за мен разлика няма,такаче и мутация бета да дойде..ваксина ЙОК!!

5

До 3

преди 2 години

БРАВО!

4

Анонимен

преди 2 години

Ще хукнете на есен да се ваксинирате , ще изкапете от вируса, щото ще е късно, и ще обвинявате ваксините. Толкова сте предвидими и жалки!!

3

Анонимен

преди 2 години

Подценяват и се подиграват. Преди 2 часа бях в магазин Пепко в Пловдив. Един мъж без маска отиде до касата. Когато го помолиха да сложи маска той изпадна в нервна криза и започна да крещи неадекватно и да вика на касиерката маската ще ти я навра в зад..... ка. Момичето онемя. Хората се разбягаха на различни страни, за да не станат свидетели на сбиване. Хванах го за яката и го изхвърлих от магазина. Нищо не се спазва. Майтап им се струва на много от хората.

2

Анонимен

преди 2 години

Не подценявам нищо,защото просто НЕ ме интересуват Ковид вълните!!

1

Анонимен

преди 2 години

Не се подценява, или надценява нещо, дето го няма.