154

Анонимен

преди 2 години

До славянинМаксиме, леко с бeлoто.

153

Анонимен

преди 2 години

Добрутру на чипираните!Мене вирус не ме лови!

152

До 1-188

преди 2 години

КУКУРИГУУУУУУУ !!!

151

34535

преди 2 години

До Така трябваАз пък мисля, че такива като теб празноглави трябва да бъдат убивани бавно понеже и без това са безполезни - какво ще кажеш?

150

Случаен минувач

преди 2 години

До 177 Славянин, много точно казано! Те не печелят от население, те си имат всичко! Поздравявам те за точния коментар!

149

Случаен минувач

преди 2 години

Да ти кажа, спорно е. Никъде не съм видял статистика - какъв процент от починалите са ромско население. Ако имаш такава статистика - дай линк.

148

Анонимен

преди 2 години

До До 168 - защото експлоатират системата. Остави ги сами да си изкарват парите, да видим колко от децата им ще оцеляват. Да не говорим в каква мизерия живеят все пак. Това опира и до самоуважение и желание за израстване като човек.

147

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач - на конспиративните теоретици яко ви куца логиката. Нали "господарите" забогатяват от вас самите - консуматорите и работниците. Като ви намалят в пъти откъде ще си правят парите? Защо да се прострелват в крака, като сега си им е супер?

146

Анонимен

преди 2 години

До Костелива Слива - по-добре да не ги плашат, глупавите хора естественият подбор ги почиства автоматично - дали ще се размажат в някой стълб с 200, ще се назобят с амфети и ще пукнат в някоя канавка или ще се душат в интензивното с тръба в гърлото - разлика няма. Такъв генетичен материал на еволюцията не й е нужен.

145

Анонимен

преди 2 години

Еибтози делта вариант седи в България от април месец ама реши да ни тръшка август. Що ли? Явно и той знае кога са отпуските. Ваксините като не пазят от Делта що хората да се бодат някой може ли да даде смислен отговор. Ако може Алфа ресърч да проучи що и антителата не се вземат нпод внимание.

144

Анонимен

преди 2 години

българите сме малък но див народ, който се гордее с простотията си.

143

Анонимен

преди 2 години

Лъжата много се изтърка. Не само младите, а нико разумен човек вече не им вярва. И целите на пландемиците са ясни отдавта на всички.

142

Случаен минувач

преди 2 години

Трябва хората да се намалят, прекалено много са 7 милиарда като население. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. В момента те са 10 души. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много б.о.***... Трябва да намалеем... Ако може, до "златен" 1 милиард...

141

Случаен минувач

преди 2 години

Още от края на 20 век се опитаха да направят пандемия чрез СПИН. Не се получи. След това, от началото на 21 век, се опитват по всякакъв начин. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не стана. През 2012 - птичи грип, пак не се получи. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А измислиха и лекарства за нея. Е най-сетне през 2020 успяха! Отдавна търсят начини да намалят световното население!

140

Анонимен

преди 2 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

139

Случаен минувач

преди 2 години

До 151 анонимен Ами така ще я караме, да. На 6 месеца - боц. Ставаш абонат на световната фармацевтична мафия. Веднъж щом се боцнеш, спиране няма. Това е Минке положението.

138

Случаен минувач

преди 2 години

До 149 Хмм Тези свръхбогати психопати са ясни - Бил Гейтс и представителите на банкерските фамилии: Рокфелер, Ротшилд, Морган и още няколко. Срещат се на банкет на 19 октомври 2019 и там си дискутират спокойно как светът ще се промени при пандемия. Това е събитие 201, "event 201", https://youtube . com/watch?v=Vm1-DnxRiPM. Ужасното е тяхната безцеремонност, смятат, че като притежават страшно много пари, могат да правят с нас каквото си искат!

137

Анонимен

преди 2 години

Медиите са основните виновници за тази психопандемия. Насяване на страх от сутрин до вечер, пропаганда и реклама на така наречените ваксини. Медиите са като един филтър, който допуска като "истина", само това, което им позволят господарите. Всичко останало е обявено за конспирация, фейк. Дре-бни, нещ-астни, прод-ажни журналистчета, без доблест, чест и достойнство. Изтри-валки!

136

Тц тц тц

преди 2 години

Ковид ни изненада с Делта вариант отново и то по рано от предвиденото, въпреки високите температури. Факт ,за изминалото денонощие заразените са с 100 повече от предходното, полниците започват да се запълват , чалга поколението , мисли,че е безсмъртно ,слуша СлаФчу , не се ваксинират, не спазва дистанция , а за маски и дума да не става. Тока,парното и водата се увеличават , но погребалните агенции нямат проблем с увеличението ,защото докато има балани, бизнесът им ще просперира.

135

факт

преди 2 години

Пpocтият човек вярва на нещо едва, когато му се случи лично на него... Безсмислено е да се убеждава с думи...