34

Гларус

преди 2 години

И нека чуем експертното мнение на пешо охраната от люлин 6...

33

Анонимен

преди 2 години

Точно младите се усетиха веднага, че пандемията е измама. Имат други източници на информация, по - умни са от старото поколение. Ако не бяха младите да алармират за измамата, до сега 99 % от българите щяха да са ваксинирани.

32

ъъъ

преди 2 години

Решението е просто - който не се ваксинира, после да не търси лекарска помощ, ако се зарази и получи усложнения. Подписва просто едно заявление и готово. Не стига, че държавата едва издържа, ами и ще хаби ресурси за някакви индивиди, които със ставането сутрин се чудят за какво да мрънкат. Това поведение е характерно за деца до около 13-14 години, не за 20-30-40 годишни.

31

Анонимен

преди 2 години

Започва цирка пак

30

Анонимен

преди 2 години

Да бе индийски вариант. Много преди тях са го открили още античните македони

29

izh

преди 2 години

Да ама на държавно ниво имаме доц. Мангъров и добре платени медии пропагандиращи псевдо наука от соц. тип. После някой бил виновен

28

Анонимен

преди 2 години

Идва нова мутация от Индия, делта +. Ваксините действат. Но колкото повече болни, толкова повече мутации. бг антиваксъри явно искат да допринасят, към възникването на новите мутации. Гордейте се с тесногръдието си и глупостта си.

27

До до 10

преди 2 години

Ти за млад ли се взе бе, пенсия на трицифрена заплатка и куп кредити зад превития гръб с необратими изкривявания?

26

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че делта варианта е много заразен от април е тук и още чакаме делта вълната.

25

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

МАЛИЙ смятай това младите ако се разболеят от грип. То температура, хрема. Подценяват явно опасността от съчинени несъществуващи варианти на китайския ковигрип, който всъщност е всеки друг грип, обаче прекръстен. Треперете млади

24

Анонимен

преди 2 години

Ние и по доходи сме последни, ама не карате хората на сила да взимат по 10 хиляди евро заплати, че да имат високстандарт на живот и да живеятпо-дълго.

23

Анонимен

преди 2 години

При оригиналния щам кофата се рита с левия крак. А при делта варианта с десния .

22

ГРОБАР

преди 2 години

Младите са затъпели от всякъде.ДА МРЪТ.и без това няма никаква полза от тях.

21

Мартин

преди 2 години

До 12 те да имат късмет да ни задължават, тогава ще видиш що е бой на депутати в парламента. Но за щастие си прав повечето от сегашните политици не обявиха био война на народа си. Нямат и наличния ресурс да го направят, дори полицаи и военни не искат да ги тровят.

20

Анонимен

преди 2 години

Тази тетка изглежда много продажна.

19

Alkatras

преди 2 години

Пропагандата продължава!!!!!! Професорката да поясни, защо хората доброволно да се осакатяват и информацията, която се посочва във всички листовки за субстанциите:"....интрамускулно инжектиране, за предпочитане в делтоидния мускул в горната част на ръката...""Този лекарствен продукт е разрешен за употреба по т. нар. схема разрешаване под условие.

18

Анонимен

преди 2 години

Подценяват, защото сега е модерно да си ***. Само че модите идват и си отиват, а тАпотията остава за цял живот. Като спре да е модерно, ще е интересно тези "младите" (по-скоро ***) на кого ще реват.

17

Реалността

преди 2 години

Защо лъжеш б е на второ място??? При 16 процента както казваш тук почти няма заболели100-200!!!!!!!!! А при много голям процент ваксинирани в другите държави има много с вируса!!!!!!!!!!!

16

ДО 10

преди 2 години

Моля, ваксинирай се и прави със себе си, каквото искаш. Не забравяй, че ваксинираните разнасят заразата. Това е факт, който е доказан. Остави младите хора да живеят.

15

зиби

преди 2 години

Нали ги гледам в метрото, движат се без маски и го приемат като някакъв вид бунтарство това. Лошото е че те няма да страдат от този вирус, техните баби и дядовци ще ***.