385

До РЕАЛИСТ 429

преди 2 години

Реалист, нищо лично, но ми се струва, че нямаш достъп до никаква информация, освен до товам което ти поднасят корпоративните медии. Само един съвет - пази се! Никой от гигантите, които ти продават интернет живот, лекарства, ваксини, защита, илюзии, лъжи, и каквото искаш друго - никой от тях не прави нищо за теб. Те просто те търгуват. Всичко е единствено и само в твоите ръце, и това не е малко. Пази се!

384

Анонимен

преди 2 години

Абе ваксъри - има си официални статистики, които никой не оспорва. Смъртността при хора под 40 е под 0.5 % - това е болезнено очевадно доказателство, че имунната система е по-ефективна от която и да е от наличните ваксини, и е безплатна и гарантирана да няма късни изненади в последствие? Как може да сте такива мишки...

383

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме вируса да изчезне, изпращаме всички добре познати на света милиардери в Космоса, но завинаги.......

382

Анонимен

преди 2 години

Тук много се говори за страх от ваксини. Ама май е само да се прикрие страха от 99.9% безвреден вирус. Кой е по-подвластен на страх в случая? Тия, които се редят да ги бодат за пари, или тия които си залагат на дадената от природа, и в болшинството случаи по-ефективна от която и да е ваксина имунна система?

381

Анонимен

преди 2 години

Към ДНЕШНАТА МОДЕРНА: купи си валидол и памперс, щото скоро ще има отпускане на цялата напречно набраздена мускулатура.Как ще се опазим от ваксинираните агресивни зомбита,само Холивуд знае.

380

МОРАЛЕН ТЕРОР

преди 2 години

или МОРАЛЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ. Това са точните термини, които описват накратко този член на т.нар. ЕТИЧНА КОМИСИЯ на Берлин. И какво съвпадение само. Отново идва от страната на Райха. Нека ги оставим да се модифицират. Все повече ще се налага да затваряме границите.

379

Анонимен

преди 2 години

Жабата ,разбра ли че я варят?Пуснете и Вивалди за комфорт.

378

Анонимен

преди 2 години

Интересно, че колкото повече биват доказани като неефективни на практика, толкова повече бързат да боднат всички, дори и тези които практически не го ловят, като подрастващите. Бързо бързо, да боднем всичките деца, преди да е станала очевадна схемата.

377

Анонимен

преди 2 години

Време е да дойдат танковете ,натъпкани с извънземни .Иначе не виждам как това население би позволило,да го убиват така,че и да му хареса.

376

Бай Ганьо

преди 2 години

Тези опорки с Бай *** и с това колко е беден и глупав НЕ минават вече.Цял свят почна да протестира.Свободата е в главата,а не в джоба и тези които твърдят,че Бай *** е по-лошо качество човек,скоро ще го разберат това.Много са агресивни , да си бодат 100 дози ако искат никой не им пречи.Яд ги е обаче,че са се прецакали и само за 1 Бай *** приказват

375

Селски Гражданин

преди 2 години

"Няма място за всички в бъдещето." - цитат на един Рептил.

374

Анонимен

преди 2 години

Извънредната ситуация,ненормалните времена,бяха създадени за да се ваксинира населението,затворено в концентрационните градове, по-малките,бяха подпалени или удавени,в зависимост от георазположенето.Ваксерите да си бият една и да лягат.

373

Реалист

преди 2 години

Мина повече време от разработката на ваксините и се видя, че те са подходящи за приложение. Следващата крачка е да станат задължителни, както са някои други ваксини. Това е съвсем нормално, колкото и страхуващите се да се ваксинират да подскачат като ощипани моми.

372

Анонимен

преди 2 години

Е това вече е диктатура!

371

Обективно

преди 2 години

ВАКСИНШРАНИТЕ С НИЩО НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОКОЛНИТЕ И СЕБЕ СИ. ТОЧНО ТЕ ПРЕДАВАТ АКТИВНО ВИРУСА. 74% ОТ НОВОЗАРАЗЕНИТЕ В САЩ СА ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ. "ДНЕС" ГО НАПИСАХА.ФАКТ.

370

Анонимен

преди 2 години

Май единственото което ваксинацията подпомага за сега е разпространенеито на по опасните варианти... Кой ще се окъка първи е въпроса, мутациите на вируса, или дизайна на ваксини?

369

Я СТИГА

преди 2 години

Я СТИГА СТЕ НИ ТОРМОЗИЛИ!!! ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ!!! ИМА НЯКОЛКО АЛТЕРНАТИВИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И БЕЗ ВАКСИНА!!! НИЕ ТАКА СЕ ИЗЛЕКУВАХМЕ! Само некадърни доктори НЕ могат да лекуват ковид. Лекува се успешно и без последствия! Но трябва да знаеш КАК И С КАКВО!!!

368

Анонимен

преди 2 години

От кое тежко заболяване предпазва само не разбрах? Широко разпространено не значи тежко. Много малък брой от случаите са леки, та чак безтегловни. Почти всеки прекарал следващите му минават в пъти по-лесно, което е най-доброто което ваксинирането предлага.Ваксинирани се заболяват масово, и сега запяха песен, че не било за предпазване от заболяване, а за по-леко изкарване. Но същото си важи и за вируса.Предпочитам да си ги карам инфекциите, дори прогресивни. На алчни *** вяра нямам.

367

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо журналястите мълчат като бити, за протестите в Италия, Гърция, Франция, че и Англия? Нали щяхме да взимаме пример от "цивилизования" свят?

366

Нюрнберг

преди 2 години

тези наистина трябва да виснат на въжетата