405

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите сме си най добре, нямаме ограничения, и баровете ни подкрепиха дори, а ваксърите да продължават с инжекциите, време е за нови дупки да им правят ;)

404

ала бала

преди 2 години

Аз няма да се ваксинирам при никакви обстоятелства както и да ме принуждават-няма как да стане та ако трябва дори и гражданско непод4инение ще обявя.Никви данъци и никви осигуровки и никви такси няма да видят от мен а е ясно 4е невакс са пове4е от вакс .Относно ваксинираните-те нали са набоцкани така 4е да не се притесняват,а и в крайна сметка който го е страх от ме4ки да не ходи в гората,или може би е по-добре ме4ките да не си ходят из гората щото види6 ли има такива които се боят от тях-ха ха

403

Анонимен

преди 2 години

Странен е този вирус - смъртността от него рязко намалява с намаляването на възрастта. При хората на възраст над 80 години умира един на всеки пет заразени, а при тези на възраст 20-29 години умира един на всеки 1047 заразени. Младите се заразяват, старите умират. Ваксините не дават 100% защита, така че и 100% от най-възрастните да са ваксинирани, пак ще има починали.

402

Сд

преди 2 години

Болен съм от тежко дегенериращо мозъчно заболяване, хронично. Как да стане да се ваксинирам? Преди 7-8 год. ми нямаше нищо, но в комбинация с някакви текущи фактори, генетични и една уж безобидна тетанус ваксина, го отключих. Сега тази ваксина ще ме довърши. Ще им тежа на съвестта поне, като се гътна и това е. Няма да противостоя все пак на общото благо, да запазя някой друг пенсионер. А малкото ми дете ще е сирак, голяма работа.

401

Анонимен

преди 2 години

Е как задъжителна ваксинация с експериментален препарат? Как ще принуждаваш хората да участват в медицински експерименти и да твърдиш, че това е гражданската им отговорност? Луди или нахални глобалисти? Нещо като права на човека има ли?

400

Анонимен

преди 2 години

Четейки мненията на ваксърите, се радвам, че са ваксинирани. Всеки сам си решава съдбата.

399

Хитрия Еврей

преди 2 години

Ти като имаш ваксина, какво те е страх от мен не ваксинирания??

398

Анонимен

преди 2 години

Освен смърт телесна има и пандиз душевен, за връткане на нова земя,под ново небе

397

Анонимен

преди 2 години

Вече има и на капки,през устата и носа-детска.Какво им пречи освен да втикват и да пръскат.С какво всъщност пръскат по гари и молове!?

396

Анонимен

преди 2 години

Не искам! Не може всички да минават под един знаменател. пък и утре ще се пръкне нов вирус и какво? Нови ваксини, нови незнам ко си. Ами раци, диабети и прочие? То да не би да се мре само от тоя вирус, бе че ни го навирате като най-кошмарния кошмар? Все едно вксички останали причини да се мре са изчезнали и останал единия коронавирус.

395

Анонимен

преди 2 години

Четвъртата власт свърши много.Няма журналистика,а има пропаганда.

394

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са неефективни познаваме много хора с две ваксини и пак се разболяват и то тежко , други не ги понасят и умират или им се активирва някоя заспала болест .Прегазвате човешките права а сега и 3 ваксина налагате на хората Тази отговорност ще падне на вашата глава и то тежко

393

Анонимен

преди 2 години

За да са толкова смели, тези от Брюксел,са на поне 3 крачки пред населението си,освен че си пазят места на незнайни острови,дори не бункери...

392

Да

преди 2 години

Aми според мен ще падат правителства и ще има яко бой с жандармите. И пак се надявам да не успеят да ваксинират всички. И новината може да е фейк. Имам приятел, които беше в Гърция на море и каза, че гърчулята не носят маски и изобщо не е толкова строго колкото ни го представят продажните медии. И само да попитам, не може ли ковид *** да ги ваксинират по 5 -6 пъти, а нормалните да не ги и все едно всички ще са ваксинирани. хохо

391

Анонимен

преди 2 години

Проста математика - смъртността от ковед при под 40 годишни е средно 0.2%. Ефективността на най-добрите и скъпи ваксини е 95%. 5 / 0,2 = 25 - и това е ПЪТИТЕ които най-добрата ваксина е по-неефективна от натуралната ни имунна система. Или ако обичате проценти - 2500% разлика

390

Анонимен

преди 2 години

Нарича се терор

389

НИКОГА У НАС!

преди 2 години

НИКОГА В БЪЛГАРИЯ! Правителство, което си позволи да заговори за задължителна ваксинация в България веднага ще бъде отнесено. Веднага! Хора, подгответе се! На никой от нашите политици това не трябва дори да му минава през ума. Трябва да им го напомняме във всеки миг, по всякакъв начин. ДА ИЗНЕСАТ ДАННИ ЗА СУМАРНИЯ ЕСТЕСТВЕН И ИЗКУСТВЕН ИМУНИТЕТ В БЪЛГАРИЯ. ВЕДНАГА!

388

Анонимен

преди 2 години

Защо курортите на Европа горят?

387

Анонимен

преди 2 години

Нарича се фашизъм

386

Коприва

преди 2 години

"Имунизацията е гражданска отговорност" - Гражданска отговорност е да се изобличават лъжите! Ваксинираните се заразяват и пренасят зараза, както се оказа. Лъжлива е методиката за диагностика, престъпно е предефинирането на условията за обявяване на пандемия! Манипулативно и крайно неетично е да се поставя под въпрос оцеляването при подобни нива на летален изход и да се потъпкват човешки права!