505

ем

преди 2 години

Черен пазар на вакси имало. Вярно ли е?

504

Ясно

преди 2 години

без хакери няма да мине. Хайде момчета сега му е времето да направите малко парички. Започвайте да хаквате системите и да издавате фалшиви сертификати . Инак няма да се оправят тия *** дето искат да набодат света.

503

анонимен засега

преди 2 години

Тия както са тръгнали да искат задължително да ни ваксинират, утре може да поискат да ни отрежат например носа задължително.Освен ако не се целят с това размирици за да се въведат още по-драстични закони.====================================С тези "ваксини" те патентоват, т.е. принадлежиш вече на друг, не си Божие творение повече, така че ще имат право да ти вземат всеки орган от теб, който си пожелаят и ти не можеш да направиш нищо!!

502

Бога ми

преди 2 години

Няма ваксини, няма антибиотици! Спасението е чиста храна, природни лекове и народна медицина. Чували ли сте за колоидно сребро? Kитайците имат сумати научни експерименти със сребърни наночастици и доказват, че се елиминират всички познати коронавируси с него. Не очаквайте СЗО и биг фарма някога да признаят този цяр, тъй като в бизнеса с ваксини има много кеш$. За повече инфо вижте този сайт - https://srebro.ddns.net Научни изследвания за ковида тук - https://srebro.ddns.net/?p=524

501

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран съм от месеци, но не смятам че това трябва да се прави задължително. Даже точно обратното. Освен, че ще озлоби още повече хора и ще има ред проблеми, ще има и още по-голяма параноя към ваксините. Аз съм твърдо за ваксиниране, но не по този начин. То си е вид капитулация на държавата.

500

Анонимен

преди 2 години

Даже вече не осъзнавате колко сте досадни с тоя коронавирус. Сега пък трябвало да си подновим и личните документи. Какви ли зверски опашки ще се извият? Гъч, до гъч, ама като е за да ви приберат парите и няма коронавирус и сертификати. Помнете ми думата като ви искат парите, коронавирус няма.

499

Анонимен

преди 2 години

Още в началото като с невинни гласчета обявиха, че няма да е задължително, разбрах, че щще стане. Трудно се лъжа. Докато не ни набодат до един, за да ни прецакат имунната система, няма да мирясат.

498

Анонимен

преди 2 години

До каскет смачканПий си хапчетата и ... у лЕво, където ти е мястото.

497

*

преди 2 години

"Всеки е свободен в решението си дали да се ваксинира или не. Но не забравяме ли, че излагайки други хора на опасността от заразяване, нарушаваме техните права."Ваксинираният не е защитен от заразяване, а евентуално може да изкара по-леко заболяването т.е. той също може да зарази други! Чии права тогава са нарушени? Всички лица и събития не са измислени, само годината не е 1984-та.

496

Анонимен

преди 2 години

Нашата собствена имунна система постоянно е на работа. Вируси, бактерии, ракови клетки, свободни радикали, които ни атакуват ежедневно. И вие я обявавте за негодна и че се нуждае от ваксини. Това е престъпление за икономическа изгода, разберете.

495

Iordan ivanov geolog

преди 2 години

Имахме един много полезен сайт Novinite co uk в него имаше водеща статия как терористи са заразили над 800 000 българи с някакъв щам грип преди доста години..Подадохме коментари как терористите всяка година провеждат широко рекламирани нагли атаки ..През този сайт 2018 и 2019 година успяхме да предупредим света за готвена исключително нагла диверсия вижте Red killer syndrom/october 2018 and New black death invasion/june-july 2019

494

JJIvanov warnings

преди 2 години

Арести за подставени на власт нареждащи терора с ваксинации срещу хората.Терористите ползват обемно обсебващи методи вкл нагла корупция за подобни мръсни нагли експерименти,..До 2019 успяхме да блокираме подобни нагли сценарии рекламирaни като SARS<MERS<SWINEFLU<BIRDFLU .

493

Анонимен

преди 2 години

Джо Деменцията разправяше на 4 юли,че който се ваксинира ще е свободен човек.Само преди месец.Сега обикаля като улав с две маски и три памперса като жива мумия.

492

Анонимен

преди 2 години

Ама много уродливи изказвания по темата за ваксинирането.

491

43535

преди 2 години

Във Франция гледам бяха изкарали гилотините вече на протестите. Ако ги вкарат в действие ще стане интересно.

490

etrert

преди 2 години

Нямам търпение на есен да започнат да се гътват вакса ***. Време е планетата да се поизчисти от ***

489

Анонимен

преди 2 години

Тия както са тръгнали да искат задължително да ни ваксинират, утре може да поискат да ни отрежат например носа задължително.Освен ако не се целят с това размирици за да се въведат още по-драстични закони.

488

Пешо Покера

преди 2 години

Забранете захарта от нея умират в пъти повече хора

487

Голям Смях

преди 2 години

Някои от тауирано-силиконираните се разпознаха в описанието и от устата им взе да излиза пяна. Ще броя до 3 - 1...,2...,3...с гръб се обърни и за ваксибоц се на...упи. Ваксистерията продължава - в очакване на боц.

486

Анонимен

преди 2 години

Удариха ви наводнения, тавариш Кристиян Песталоца, това беше само предупреждение, до 3 месеца ви е бедна идеята какво ви чака :D