698

Бг

преди 3 месеца

Тоя съм го виждал на женският пазар да продава джапанки(от турските) и от там го харесали от фирмата и го наели да им продава шнорхели и плавници

697

До 696

преди 3 месеца

За какви мозъци говориш бе,Пацо даже фирма си няма,нали ти каза че продава плавници и шнорхели,ти май нищо не си разбрал

696

Ганди

преди 3 месеца

Просперитет за България с Учиндолският,Пацо шнорхела и Тошко шебека?Срам и позор

695

Гост

преди 3 месеца

Поздравления, Г-н Николов. Пожелавам ви успехи. Спрете изтичането на мозъци от България и вдигнете социалния статус на българина във и извън България.

694

ф 314

преди 3 месеца

Въпросния "предприемач" е наемен онлайн продавач на плавници и шнорхели. Наемен! Предприемач значи поне да има собствена фирма. Тоя клоун няма такава.

693

Сата НАТО

преди 3 месеца

Този говори, все едно се явява на интервю за продавач на джапанки...

692

Анонимен

преди 3 месеца

Верно не сме имали такъв премиер, който преди да е станал такъв, стана за резил!

691

Анонимен

преди 3 месеца

Такива, които се мислят за всезнаещи много ги респектирам, защото ме е страх от незнанието им да си вкарват не един а много автоголове! Всеки който ми каже аз имам много опит, а е на 30г или аз всичко знам изпада веднага от оценителната таблица! А най вече израза друг такъв като мен точка точка точка няма да имате, го отстрелва на Марс за да е по далече! Дани не съм прав, но неграмотен народ си избира се такива политици президенти и.т.н. Не разбрах лошото на служебното правителство!

690

Ехх, че смелчага

преди 3 месеца

Първо да видим какво ще направите г-н Петков. Основен приоритет трябва да е борбата с политическата престъпност и корупцията във висшите етажи на властта. За там трябва много смелост, опълчите ли се против системата тя ще се консолидира и ще се опита да ви смаже. Съд и тежки присъди за министри и висши държавни чиновници, да видим съдии, прокурори и висши полицаи в затвора, както и босовете на организираната престъпност. Само тогава ще повярваме, че наистина сте стойностен човек.

689

Анонимен

преди 3 месеца

Т щи си последният такъв премиер Тоя народ ти го обещава.

688

Анонимен

преди 3 месеца

Прав е човекът. България никога не е имала премиер избран от кастинг на риалити шоу.

687

Vako

преди 3 месеца

Да с коса от доста време е нямала ако имаш това предвид.

686

ВСЕ ТАЯ!

преди 3 месеца

Който и да бъде посочен за премиер от чалгарите и протестърите на Радев все няма да е Евро-атлантик, а ще ни влачи към президентската република на фигуранти, и Евразия и скоро ще му духнем под опашката.

685

Анонимен

преди 3 месеца

До философтър пастор 679 Какъвто ти правописът, такъв ти и анализът. Но от гepбер - толкова, нали?

684

Един Българин

преди 3 месеца

В 697 вместо ... четете с.м.е.ш.н.и.к!

683

Престарял емигрант

преди 3 месеца

Този ,като че ли се изхвърля нагоре с тази фраза, че не сме имали премиер, като него.....Загърбва сякаш цялата ни 1300г. история.Така го разбирам аз,но нищо....Ще го видим....Самочуствието е добро нещо , но прехвърлиш ли границата - си самомнителен, високомерен и т.н.А да поуправлява малко пък после...ще го оценяваме.Малко и скромност е необходима.

682

Един Българин

преди 3 месеца

Дали този измислен от чалгарите фукльо и *** знае какви достойни мъже са били премиери на България?

681

Анонимен

преди 3 месеца

Този идва с управленски опит. Слави до утре,най- късно го отзови, да не "берем ядове" ,Втори сезон.Първи сезон още подлайва.Сезони сър.

680

!

преди 3 месеца

Всеки е по- добър от Боко!!! Казах!

679

Анонимен

преди 3 месеца

Ще видим каква свиня ще излезе и от този Пп ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИППП Продавам лада седмица