626

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМ ДА ВИДЯ ДИПЛОМАТА НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ ОТ СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ".

625

Ааа

преди 2 години

Играли сме го това поне няколко пъти. С дедо-цар беше "най-успешно". Дали ще се сети някой по-паметлив от мене нямахме ли нещо ама съвсем същото в 90-те години. Кандидат на БСП за министър-председател, хванат буквално от улицата, разгърден, небръснат и несресан, малко на Тошко сегашния приличаше.

624

ха-ха

преди 2 години

Да, не сме имали такъв за мин. - председател. Ще ни продава шнорхели, ние ще далдисваме в морето и ще забравяме за проблемите. Не бързай, момче, до края на седмицата може и тебе да те отзоват. Твоите аверчета са непредвидими. Доволни ли сте, космонавти?

623

ahah

преди 2 години

Насе//те се от яд сега,смешни тролчета ахахаха

622

философтър пастор

преди 2 години

Анали зирам дълбоко. Налично излъчване на амбициозен мошеник . Безкрупулен кариерист . Нов нарцис , възприемащ се ,като единственото слънце на небосклона под което тези в ниското да се потят . И толкова ярко че всеки да свежда благодарен поглед.. Тоя е способен да сгази всеки по пътя си . Гарантирано . Дори има и този си народ. И то май най напред. Бог да пази българските граждани. Че .България вече е продадена.

621

Djo

преди 2 години

А само преди няколко седмици Тиквата каза, че той е най подготвен. ха ха ха

620

Minuva42

преди 2 години

Странното е не биографията на Пламен Николов, а посланията. Не че са лоши, но нямат нищо общо с тези на Николай Василев. ИТН се лашка от един тип политика към друг в зависимост какъв човек има под ръка. Това Слави не е политика!

619

гост

преди 2 години

Дано да няма никога.

618

Minuva42

преди 2 години

То и като мен не е имала...

617

шуменец

преди 2 години

*** няма лошо. Ама само и тия да не се захванат ,като предните ,да евавът мамта на този ни клет народ . Ще следващ път няма да има. Няма да достигнат паветата за всеки щелаещ да покаже народната си любов. Ако ще и с дюбели и анкери да ги хващат .

616

леля Мара

преди 2 години

Още един самозабравил се чалгаджия :))) Абе момче, да не забравиш най-напред да преименуваш страната от България на Чалкгария,ей !

615

Анонимен

преди 2 години

Верно само продавач на шнорхели не се е пробал за премиер.

614

баба мара

преди 2 години

кастинг при славуца моля господине да информирате обществото член ли сте намасонска ложа как гледате на геи парадите и ист конвенция

613

ЬЬЬ

преди 2 години

Въпрос: За да няма конфронтация с РСМ означава ли,че вече сме готови да преотстъпим част от многовековната си история,за да угодим на северомакедонските шме*кери?Ако стане това П.Н. ще е поредният премиер, който е продал за нещо нищо неструващо Родината си.Такива "премиери" не са имали и нямат нищо общо с нашата история.Но като слуша човек част от македонизираната чалга на трифонов,такава вероятност е напълно възможна.Ако е така и това стане,да сте проклети за вечни времена!

612

Анонимен

преди 2 години

Последното изречение - скрит позив към Братството.

611

Мунчо

преди 2 години

Пламен Николов е избран от Слави в кастинг за политици. А Слави умее да разпознава добрите актьори. Млад, образован, некорумпиран, с излъчване. Добър актьор. Въпросът е какво ще стане, като дойде време за действия ???

610

ЬЬЬ

преди 2 години

До Българин......... И Пламен Бобоков....И се питам в крайна сметка: от толкова много пламъци няма ли да пламне България

609

КОМЕНТАТОР

преди 2 години

ПЛАМЕНЧО- ЧУХ ЧЕ БИЛ ЖЕНЕН ЗА -ПОЕТЕСА ДЕСА- Е ВЕЧЕ ВТАСАХМЕ!!!!!

608

Анонимен

преди 2 години

Доколкото ми е известно(освен ако не е добавка),оригиналния изказ е "Предимство е(?!),че държавата не е имала премиер,като мен".Ако това е така,освен хвалипръцко,този "кандидат"(а не вече го има),за премиер е освен всичко друго и кръгъл ***,щом е установил.че "предимство е",че той не е бил премиер,което означава,че ако той стане такъв,чака ни обратното на "предимство",което е "провал"!!Не е ли смешно и тъжно,какъв "интелект" ще управлява Стадото?А може би то си го заслужава!

607

Българин

преди 2 години

Имахме един Пламен Узунов ( шпионина) , сега имаме друг Пламен - Шнорхела. България има да яде шнорхели........!