99

Зима идеее

преди 2 години

Народе! Ако това шоу беше по телевизията , да го гледаме, па и да се смеехме - жанра политическа сатира. Обаче това е наистина! Това е нашия живот! Живота е кратък! Две години ни откраднаха с тоя ковид, сега колко ще ни откраднат с това шоу!? Това ли е Друго-то?!

98

Анонимен

преди 2 години

Ще се запише в историята и ако тези около него са добронамерени може и да остане повече отколкото се очаква .

97

Гай Баньо

преди 2 години

Чета тука,душевните дрисни на гербавите тролчета,как говорят,че тоя нямал управленски опит.А Бойчето какво е управлявал освен ЗиЛ-а в пожарната преди да стане премиер!?Гербави ***,сега ви е яд,че ще ядете хурката и ще ви изгонят от благите ви държавни службици,където по цял ден нареждате пасианси и си ядете ноктите,нали?Някои от вас може да заминат и директно при бай Ставри заедно с тяхното Слънчице.Нека де.Така трябва,не може цял живот да лентяйстваш и да крадеш и все да ти се разминава.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Толкова ли са служителите на фирмата за шнорхели?

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Ако не видим промяна в съдебната и правосъдната система,това означава,че отново ни мамят.Ако след реформата не видим Б.Б. в затвора значи отново ни мамят.Ако не видим реформа в здравеопазването,ако не видим обещаните магистрали и пътища,значи олигарсите на Б.Б. пак са на власт.И задължителна реформа в образованието и достойни заплати на нашите учители и преподаватели." Първите неща ги забрави. Последното Борисов ВЕЧЕ го направи.

94

Анонимен

преди 2 години

А Б.Б. с една не -допрочетена поредица от книги Винету,как ни управлява? Нека да видим как ще ни управлява един образован и интелигентен човек.Да видим дали е по-добре пожарникар от системата на МВР и бившата ДС и охранител на Живков е по-добре или един доктор на науките по философия,политика и икономика ще се справи по-добре.Той е необвързан със мафиотски и комунистическата система в сравнение с Б.Б.

93

Анонимен

преди 2 години

Днес поне видях нагледно връзката между Дпс и Славчо,сами се издадоха много са плоски.

92

Анонимен

преди 2 години

До А Х "Е,най накрая!Поне вече няма да чуваме:Аааа,не,благодаря.Торта торта сахер.Стига битници подобни на правешкият селянин.Нови и млади хора трябват,които да започнат кардинални промени в тая държава.Докато не се изчистим от дъртите комунисти България няма да мръдне и крачка напред." ДС ВИНАГИ си е избирала анонимници, за да извършват най-големите грабежи зад фасадата им. За предпочитане от село. Скоро ще разберете какво значи избора на "новия". :))))

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113Доган е избран от ДС, даже лежа малко в пандиза за да стане дисидент, това всеки турчин лежал по това време ще ти го каже :)) Друг е въпроса, че си играе на котка и мишка с мутрите, спокоен е че е единствения за когото биха гласували българските турци, но пък също показва вярност към БГ, все пак му дадоха много :)) Ако мечтата на турците е да завладеят България, това ще бъде в ущърб за Доган, щото ще загуби всичко и ще бъде съвсем обикновен слуга на бай Ердо :)

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Какви 100 дни доверие, иде зима СНЯГ ЛИ ЩЕ ЯДЕМ???" Ами, който е довел тия да е мислил ....

89

Анонимен

преди 2 години

Мнозинството в България слуша чалга,особено гласоподавателите на ГЕРБ и Б.Б.Хората в махалата, които на последните избори понеже нямаха стимул не излезнаха да гласуват и ГЕРБ получи с 400 000 по-малко гласа да не би да слушат джаз, рок или класическа музика

88

Анонимен

преди 2 години

Човек управлявал 14 човека ще управлява държава от Европейския съюз. ХАХХАХА

87

А Х

преди 2 години

Е,най накрая!Поне вече няма да чуваме:Аааа,не,благодаря.Торта торта сахер.Стига битници подобни на правешкият селянин.Нови и млади хора трябват,които да започнат кардинални промени в тая държава.Докато не се изчистим от дъртите комунисти България няма да мръдне и крачка напред.

86

Смейте се ...

преди 2 години

Смеете ми се на щангата като избор на оръжие - но то е много могъщ символ. Какво представлява всъщност щангата кози крак? Лост с идеалната форма позволяваща му да създава опорна точка, а не да е зависим от определена опорна точка. "Дайте ми достатъчно дълъг лост и ще повдигна света" . Внимавайте да не изберете пак погрешните кумири и модели дето са анахронизми. Смейте се имам си китара имам си и щанга и само наблюдавам. Дори и щангата не е случаен избор за символ на ХБМ - въведени от Нюуел.

85

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми препоръча марка плавници?

84

Анонимен

преди 2 години

Ако не видим промяна в съдебната и правосъдната система,това означава,че отново ни мамят.Ако след реформата не видим Б.Б. в затвора значи отново ни мамят.Ако не видим реформа в здравеопазването,ако не видим обещаните магистрали и пътища,значи олигарсите на Б.Б. пак са на власт.И задължителна реформа в образованието и достойни заплати на нашите учители и преподаватели.

83

Анонимен

преди 2 години

Алооо Чалгари след време като я оплескате пак ще си говорим!Ама чалгарите нямат мозък,бързо ще се покрият и пребоядисат!

82

Анонимен

преди 2 години

Тоше, избори брат! Това ни чака. Пресоли попарата в котурката, с която ще нахраниш народа. Сами си хапвайте, каквото надробихте и подправихте, и да ви е сладко. да не забравя:Поклон все пак, безспорни професионалисти-шоумени.

81

Рамб Джомбо

преди 2 години

Поне не е пожарникар от Банкя,който е бил охранител на Тодор Живков.Нека да има нови хора в тая политика,стига сме въртяли едни и същи крадливи старчета.

80

Анонимен

преди 2 години

До Първи от 5-те ! Не се и надявай. Николов е просто набързо(за няколко часа) избран заместник на Илиев, защото реакцията срещу позитанския зет беше много силна. ДПС да разследва далавери, след като е основен играч в тях? Не забелязваш ли, че разследване на предните НЯМА изобщо споменато. Съдебна реформа не е разследване.